nimffa: Turiu pazistama vyra, kuris labai patinka. Kartais susimatom, susirasom, bet dazniau mano iniciatyva. Kai atsisveikinam, jis visada mane aistringai pabuciuoja. bet kai nesimatom, as is jo negaunu jokiu ziniu.... Dabar vel savaite nebuvo jokiu ziniu, galiausia pasiuliau jam susitikti prie kavutes, jis sutiko iskart. atsake: As taves lauksiu (turime vieta, kur visada susitinkame). Kaip man ji suprasti, kodel jis toks? Kas per "draugyste". Aciu.
Wow, va cia pataikei, zodziu asmenishkai su tuo paciu susiduriau, buvau ta puse kurios tu dabar nesupranti, elgiausi kaip ir tavo pazistamas.... Bliamba kaip dabar paaishkinti savo elgesi, nezinau kas dedasi tavo pazistamo galvoje, bet man patikdavo tokie trumpi susimatymai, jokiu isipareigojimu, jokiu pasiaishkinimu, jokiu bendru planu. Maniau, kad tai mus abu tenkina, bet klydau, padariau klaida, kad nepasidomejau ka ji galvoja apie tokius santykius, galu gale zmogutis buvo iskaudintas, durnai aishku gavosi ir vis per ta isitikinima, kad jai tau gerai tai ir kitam [color=#804040:1bjo4o77]TURI BUTI[/color:1bjo4o77] taippat... Gal imkis iniciatyvos, sheip uzklausk, lyg tarp kitko... slidus cia reikalas ishtikro... sekmes