Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Berta

Berta

Beta

B

1 įrašai

2011/03/10 20:17:40 20:17:40

beniko:
Berta: Na taip, gali but... Bet, kiek suprantu, ir tai merginai jausmai nera labai "tikri, jei sako, kad nori likt su ja,dar nesusituoke, o jau kitu iesko... Tai kam tada sakyt, kad esu apsisrendes su ja likti, tureti vaiku, vesti ir tt! Arba bent jau nedeleguok tokio "tvirto apsisprendimo". jei jau dabar meiluziu reik, tai kas bus po santuoko?? Tame esme, kad vyru nesuprantu

ju santykius laikas patikrino, o tai labai svarbu. gali buti, kad jis su ja jauciasi gerai, stabilu, patikima, pazistama ir t.t. tiesiog po kazkurio laiko ugneles nebera, aistros, va tada ir pradeda dairytis i sonus. bet jei zmogus jau buves ilgalaikiuose santykiuose, jis zino visus santykiu etapus, zino, kad po aistros, ateis rutina. tai kam viska mesti ir keisti? tas pats bus ir kituose santykiuose, ir sekanciuose...

Su tavo nuomone sutikciau is dalies - matyt, patikima, paprasta, prieraisu. Bet kai as supratau, kad su zmogum, su kuriuo buvom 6 metus sieja tik tai - ji palikau. Okei prisirisimas, bet aciu - man to nereikia. To meile as nevadinu. jEI JAU kiti ima patikt, viskas daugiau nei aisku, manau, jei ja\u isipareigoji tam zmogui, tai isipareigok ir kurstyt ta ugni, keisti, kalbetis apie visa tai, o jei ne... palik. Greiciausiai - čia ir bus problema, kiek suprantu, tikru jausmai nera nei man , nei jai. o prisirist prie bet ko gali - cie joks ypatingumas. Ir jei reiktu rinktis ar buti vaikino sesute ir mamyte ar "kekse", kuriai aistra ugnis - pasirinkciau paskutini varianta But sesute, su kuria nebejaudina seksas ir nera ugnies, man atrodo daug baisiau Bet cia ir nuo zmogaus,. matyt, priklauso.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/10 20:19:31 20:19:31

Berta: Tame esme, kad nesu (sakiau, kad intymiu santykiu neturejome),nes nesu sliundryte. Del tos priezasties ir atsisakiau... Be to, esu normali mergina , pati turerjus ilga draugyste, rimtai imane ziurinti vaikina ir jokios sliundrytes savyje nematau. nematau jokiu kliuciu rimtiems santykiams su manim. bet... stai su tokiu pasiulymu jis mane atakuoja. gerai - turi turek ta drauge, bet kam kitai taip siulytis?? Aisku, man skaudu ir visa kita, nes ne as pruie jo kabinausi, jis man visaip rode demesi, viliojo, ir pradziu net nepatiko, kol.. eme patikt. kam to reikejo??????? kam tiek vargintis?

jis myli savo drauge, o tu matyt ant rimtos neatrodei tai vaikinas ir pabande laime.Ir ko tik jie neprisneka ir kaip tik neatakuoja kai permiegot nori

Berta

B

10 įrašai

2011/03/10 20:25:44 20:25:44

Svečias:
Berta: Tame esme, kad nesu (sakiau, kad intymiu santykiu neturejome),nes nesu sliundryte. Del tos priezasties ir atsisakiau... Be to, esu normali mergina , pati turerjus ilga draugyste, rimtai imane ziurinti vaikina ir jokios sliundrytes savyje nematau. nematau jokiu kliuciu rimtiems santykiams su manim. bet... stai su tokiu pasiulymu jis mane atakuoja. gerai - turi turek ta drauge, bet kam kitai taip siulytis?? Aisku, man skaudu ir visa kita, nes ne as pruie jo kabinausi, jis man visaip rode demesi, viliojo, ir pradziu net nepatiko, kol.. eme patikt. kam to reikejo??????? kam tiek vargintis?

o pasakei jam tai? jei pasakei, kaip jis pats tai paaiskina?

Pasakiau, kadf nebusiu jokia meiluze, nes jis "negali" patenkint mano poreikiu. O kai paprasiau daugmaz motyvuot,ko taip turedamas ilgamete mergina ir nenoredamas skirtis mane kadrino.... tai kaip cia pasakius - (mes labai esam isisnekeje, esam pajute artuma viebnas kitam) , tai sake, kad labai tas uzkabino, kad pasirodziau labai artima, sava, kad atseit pajuto vos ne kazkoki sutapima , atseit kaip ir jaucia kazkokius pojucius ir kad nera taip, kad noretu tik i lova nusitempt, kad nori tiesiog but, bendraut su manimi... Ir jau seniai butu mane uzmirses, jei tik lovos rupetu, (nors, aisku, daznai matomes ir cia kliutis...).Kai kalba atrodo nuosirdus...
Nors, aisku, faktai to nerodo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/10 20:28:55 20:28:55

Svečias:

jis myli savo drauge, o tu matyt ant rimtos neatrodei tai vaikinas ir pabande laime.Ir ko tik jie neprisneka ir kaip tik neatakuoja kai permiegot nori

Lyg ir nieko tokio nepadariau, kad neatropdyciau rimta Be to, nuo pat pirmo pamatymo eme demesi rodyt. Atsimenu, kad apskritai pirma karta pamates labai spoksojo i veida... neatitrauke akiu. kaip sakoma, dar nebuvom bendrave. nzn esu is savo draugu tarpo girdejusi vyriska nuomone, kad kai is tiesu isimyli, kitu nebemato.

Berta

B

10 įrašai

2011/03/10 20:34:43 20:34:43

Rengiuosi normaliai, bendrauju normaliai, nei tįen zviegiu kazkaip, nei flirtuoju, nei ginkdie kabinuosi ir lovoj lb nedaug partneriu turejus, nes su bet kuo nesusidedu, o pasiulymu pastaruoju metu but meiluze neatsiginu, rimto - nei vieno Blin, vyrai, pasakykit, kaip dar kitaip atrodyt "rimtai"???

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/10 20:39:16 20:39:16

[/quote]
Pasakiau, kadf nebusiu jokia meiluze, nes jis "negali" patenkint mano poreikiu. O kai paprasiau daugmaz motyvuot,ko taip turedamas ilgamete mergina ir nenoredamas skirtis mane kadrino.... tai kaip cia pasakius - (mes labai esam isisnekeje, esam pajute artuma viebnas kitam) , tai sake, kad labai tas uzkabino, kad pasirodziau labai artima, sava, kad atseit pajuto vos ne kazkoki sutapima , atseit kaip ir jaucia kazkokius pojucius ir kad nera taip, kad noretu tik i lova nusitempt, kad nori tiesiog but, bendraut su manimi... Ir jau seniai butu mane uzmirses, jei tik lovos rupetu, (nors, aisku, daznai matomes ir cia kliutis...).Kai kalba atrodo nuosirdus...
Nors, aisku, faktai to nerodo.[/quote]

gilus jausmai neuzsimezga greitai...jei jis nuosirdus, gal tai tik laiko klausimas? sunku nuspeti, ka masto kitas zmogus.
kita vertus, kai pasakei, kad meiluze nebusi, dabar ir pasimatys jo ketinimai jei norejo tik sekso, nebegais laiko demesio rodymui, tai ir bus atsakymas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/10 20:41:36 20:41:36

Nu tai jis meilej neprisipazinejo. Bet lyg ir kazkaip rimciau snekejau, pagal ir pati, atrodo, nesu kazkokia vistele, kad viskuo tiket, bet zmogus gal profesionalas , visai galva susuko. Taip, manau, teisingiausias atsakymas - viskas su laiku...

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/24 20:10:45 20:10:45

mAN ATRODO,kad negalima sio klausimo spręsti - myli nemyli, juk yra ir kiti dalykai, kaip bendra patirtis, prisirisimas, bendri draugai... kartais tikrai reikia pagalvoti, ar vertša rizikuoti del staigos susizavejimo, kurio ateitis neaiski.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume