Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Berta

Berta

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/10 17:20:11 17:20:11

senas hrenas: Eikit nachui beprociai. uzsikruskit negyvai.

Ar jau rankytė dreba? Akytė trukčioja? Paprašyk daktaro, kad greičiau vaistukus suleistų.

beniko

B

19 įrašai

2011/03/10 17:54:05 17:54:05

[quote:1bhvlhwx]"Klausimas vyrams - ko reikia skyryboms?"]Klausimas vyrams - jei turite antra puse su kuria draugaujate ilgai (nekalbu apie santuoka) ir yra problemu poroje, tad ieskote meiluzes, kodel visgi nesiryztate palikti antrosios puses, jei sutinkate kita gera moteri, kuri nuosirdziai patinka? Klausiu tik patyrusiu tokia situacija poroje. :twisted[/quote:1bhvlhwx]

todel, kad normalus zmones nesimeto ilgalaikiais santykiais, del trumpo nuotykio!

ir bukit tikra, jei jis sutiktu tikrus jausmus, nesulaikytu jo niekas.
taip kad, kad ir kaip nemaloniai skambetu...NE TAIP JAU STIPRIAI JAM PATINKI

Berta

B

10 įrašai

2011/03/10 19:24:35 19:24:35

Na taip, gali but... Bet, kiek suprantu, ir tai merginai jausmai nera labai "tikri, jei sako, kad nori likt su ja,dar nesusituoke, o jau kitu iesko... Tai kam tada sakyt, kad esu apsisrendes su ja likti, tureti vaiku, vesti ir tt! Arba bent jau nedeleguok tokio "tvirto apsisprendimo". jei jau dabar meiluziu reik, tai kas bus po santuoko?? Tame esme, kad vyru nesuprantu

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/10 19:46:42 19:46:42

kiekvienas vyras kitoks, kiekvieno vertybes ir poreikiai kitokie ir netgi jausmai kiekvienu momentu skirtingi... ka cia besuprasi... ieskok laisvo tada busi rami

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/10 19:51:04 19:51:04

tai sakai esi meiluze ir manai, kad del taves vyras ilgalaike drauge pames smagu paturet sliundryte.dar smagiau,kai ji isivaizduoja kad uzims vieta gyvenimo patikrintos drauges

beniko

B

19 įrašai

2011/03/10 20:06:43 20:06:43

Berta: Na taip, gali but... Bet, kiek suprantu, ir tai merginai jausmai nera labai "tikri, jei sako, kad nori likt su ja,dar nesusituoke, o jau kitu iesko... Tai kam tada sakyt, kad esu apsisrendes su ja likti, tureti vaiku, vesti ir tt! Arba bent jau nedeleguok tokio "tvirto apsisprendimo". jei jau dabar meiluziu reik, tai kas bus po santuoko?? Tame esme, kad vyru nesuprantu

ju santykius laikas patikrino, o tai labai svarbu. gali buti, kad jis su ja jauciasi gerai, stabilu, patikima, pazistama ir t.t. tiesiog po kazkurio laiko ugneles nebera, aistros, va tada ir pradeda dairytis i sonus. bet jei zmogus jau buves ilgalaikiuose santykiuose, jis zino visus santykiu etapus, zino, kad po aistros, ateis rutina. tai kam viska mesti ir keisti? tas pats bus ir kituose santykiuose, ir sekanciuose...

Berta

B

10 įrašai

2011/03/10 20:08:15 20:08:15

Tame esme, kad nesu (sakiau, kad intymiu santykiu neturejome),nes nesu sliundryte. Del tos priezasties ir atsisakiau... Be to, esu normali mergina , pati turerjus ilga draugyste, rimtai imane ziurinti vaikina ir jokios sliundrytes savyje nematau. nematau jokiu kliuciu rimtiems santykiams su manim. bet... stai su tokiu pasiulymu jis mane atakuoja. gerai - turi turek ta drauge, bet kam kitai taip siulytis?? Aisku, man skaudu ir visa kita, nes ne as pruie jo kabinausi, jis man visaip rode demesi, viliojo, ir pradziu net nepatiko, kol.. eme patikt. kam to reikejo??????? kam tiek vargintis?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/10 20:14:11 20:14:11

vyras uzkariautojas pasitikrino savo akcijas

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/10 20:16:31 20:16:31

Berta: Tame esme, kad nesu (sakiau, kad intymiu santykiu neturejome),nes nesu sliundryte. Del tos priezasties ir atsisakiau... Be to, esu normali mergina , pati turerjus ilga draugyste, rimtai imane ziurinti vaikina ir jokios sliundrytes savyje nematau. nematau jokiu kliuciu rimtiems santykiams su manim. bet... stai su tokiu pasiulymu jis mane atakuoja. gerai - turi turek ta drauge, bet kam kitai taip siulytis?? Aisku, man skaudu ir visa kita, nes ne as pruie jo kabinausi, jis man visaip rode demesi, viliojo, ir pradziu net nepatiko, kol.. eme patikt. kam to reikejo??????? kam tiek vargintis?

o ko cia skaudintis,nei jis tavo seima isarde nei ka

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/10 20:16:50 20:16:50

Berta: Tame esme, kad nesu (sakiau, kad intymiu santykiu neturejome),nes nesu sliundryte. Del tos priezasties ir atsisakiau... Be to, esu normali mergina , pati turerjus ilga draugyste, rimtai imane ziurinti vaikina ir jokios sliundrytes savyje nematau. nematau jokiu kliuciu rimtiems santykiams su manim. bet... stai su tokiu pasiulymu jis mane atakuoja. gerai - turi turek ta drauge, bet kam kitai taip siulytis?? Aisku, man skaudu ir visa kita, nes ne as pruie jo kabinausi, jis man visaip rode demesi, viliojo, ir pradziu net nepatiko, kol.. eme patikt. kam to reikejo??????? kam tiek vargintis?

o pasakei jam tai? jei pasakei, kaip jis pats tai paaiskina?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume