Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vyras- vėžys

Vyras- vėžys

Nebesaulele

N

15 įrašai

2011/02/25 11:52:03 11:52:03

Turiu omeny horoskopo zenkla.. Vyra - veziai, kokie jus is tikuju? Kodel kai sakai, kad paskambinsiu, nebeskambini, o paskui parasai meilu laiska, kodel taves nebuna savaite, o paskui atsirandi ir kalbi, kaip manes nori? Kodel kai nesimatom, tyli, nepaskambini, bet kai pamatai mane, nebenori paleisti... Noriu vyru komentaro.. Pavargau

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/25 12:27:46 12:27:46

Todel, kad tu kvaila. Jei ir toliau viska versi horoskopams, liksi isnaudojama senmerge.

Palmira Kelertiene

P

1 įrašai

2011/02/25 13:02:10 13:02:10

Papasakosiu apie savo drauge. Ji, dar gyvendama su tevais, susitiko labai saunu vaikina, kuris bedraugaudamas reiske stipru nora ja vesti. Jis buvo protingas, darbstus, is geros seimos, turejo gyslele mokslui ir siaip buvo patikimas visais atvejais. Mano drauge, nors buvo baigusi prestizine laikoma aukstaja mokykla, bet gilumu nepasizymejo, jos pokalbiu temos buvo labai ribotos, nors siaip buvo linksma ir darbsti mergiote. Bet ji turejo viena keista aistra - labai domejosi visokiais horoskopais ir vaiksciodavo pas bureja. Gavosi taip, kad darbovieteje atsirado vienas kolega, kuris taipogi domejosi visomis tokiomis ezoterikomis ir tuo ja patrauke. O dar kai bureja pasake, kad "salia jos yra du nelygiaverciai jaunikiai, is kuriu tik oziaragis (ar koks ten zodiakas) yra jai visiskai tinkams ir skirtas, o kitas ne". Zodziu, ji mete ta savo senaji patikrintaji vaikina, jam likus giliame apstulbime (juk jau zadejo tuoktis) ir persikrauste pas taji oziaragi. Na ir ka? Baisoka situacija jos dabar, man, kaip draugei, tikrai gaila jos. Bet suprantu, kad uz pasekmes atsakingas tik mano drauges kvailumas. Jei yra zmoniu, kurie tiki, kad nuo to kuriame is 13-kos (taip - is 13-kos, o ne is 12-kos, paklauskit pas astronomus) zvaigzdynu tuo metu buna saule, priklauso zmogaus gyvenimas, tai paskui tegu kaltina tik patys save. O panasu, kad tokiu atsiranda vis daugiau. Pavyzdys to - sia tema sukurusi ponia.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/25 13:14:55 13:14:55

Nebesaulele: Turiu omeny horoskopo zenkla.. Vyra - veziai, kokie jus is tikuju? Kodel kai sakai, kad paskambinsiu, nebeskambini, o paskui parasai meilu laiska, kodel taves nebuna savaite, o paskui atsirandi ir kalbi, kaip manes nori? Kodel kai nesimatom, tyli, nepaskambini, bet kai pamatai mane, nebenori paleisti... Noriu vyru komentaro.. Pavargau

Kai uzsinori, tada ir atsiranda, ko cia nesuprasti

Ar vyras vezys, ar vyras ozys pagal horoskopa, tai nieko apie jo dabartine bukle nepasako.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/25 15:59:32 15:59:32

Nebesaulele: Turiu omeny horoskopo zenkla.. Vyra - veziai, kokie jus is tikuju? Kodel kai sakai, kad paskambinsiu, nebeskambini, o paskui parasai meilu laiska, kodel taves nebuna savaite, o paskui atsirandi ir kalbi, kaip manes nori? Kodel kai nesimatom, tyli, nepaskambini, bet kai pamatai mane, nebenori paleisti... Noriu vyru komentaro.. Pavargau

kai vyras nori sekso, jis paskambina ir buna meilus, ir nebenori paleisti. O kai jau buna pasidulkines su kita, tada nx tu jam reikalinga? Ot vista, smegenu visai neturi. Ir jokio skirtumo, ar tai vezys, ar gaidys, ar dar koks kitas horoskopas. Nei tu jam reikalinga, nei ka, na gal tik pasidulkint tinkama

laima100

L

60 įrašai

2011/02/25 18:19:13 18:19:13

Svečias:

kai vyras nori sekso, jis paskambina ir buna meilus, ir nebenori paleisti. O kai jau buna pasidulkines su kita, tada nx tu jam reikalinga? Ot vista, smegenu visai neturi. Ir jokio skirtumo, ar tai vezys, ar gaidys, ar dar koks kitas horoskopas. Nei tu jam reikalinga, nei ka, na gal tik pasidulkint tinkama

na viespatie,is kur tas SVECIAS cia toks kietas??? viska zino,nusimato,o toki pastoviai s...mala.is kur tiek pykcio,neapykantos kiekvienai parasiusiai moteriai?arba inteligentas,arba impotentas-vienas is dvieju.Raminkis tu-SVETY velniu priedes...

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/25 21:25:44 21:25:44

Manyciau ta pati, kaip Svecias: tas vyras nori tik sekso. Labai paprasta suprasti, kokiu cia dar misliu reikia ieskoti?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/25 21:39:59 21:39:59

laima100:
Svečias:

na viespatie,is kur tas SVECIAS cia toks kietas??? viska zino,nusimato,o toki pastoviai s...mala.is kur tiek pykcio,neapykantos kiekvienai parasiusiai moteriai?arba inteligentas,arba impotentas-vienas is dvieju.Raminkis tu-SVETY velniu priedes...

prasome paaiskinti, kas bendro tarp impotento ir inteligento, ar cia bile ka surasei, kad tik is raides I ?

Kitas svečias

K

23 įrašai

2011/02/26 14:35:00 14:35:00

laima100:
Svečias:

Nematau čia nei jokio pykčio, nei neapykantos. Tiesiog vyriškis š... nemaldamas išreiškė savo kaip vyro nuomone. Aš priklausydamas vyrijai taip pat, pilnai tam pritariu. Durnės tikinčios horoskopais tik vienam dalykui tetinkamos. Tokios gali savo užrašų knygutėj pasižymėti: kai vyras nori ikišt, tai pagal horoskopa jis meilus katukas, o kai gauna ko nori iš atsilupusios kvaišos, tai jo horoskopas transformuojasi į katino, kuris vaikšto vienas kur nori. Kas čia neaišku?

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/26 16:03:53 16:03:53

OIj oij, mano bratka vezys, jis gyvas irodymas, kad zemeje laisvai vaikshto ateiviai zmogaus pavidalu..... zodziu visishkai neishtirta butybe....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume