Papasakosiu apie savo drauge. Ji, dar gyvendama su tevais, susitiko labai saunu vaikina, kuris bedraugaudamas reiske stipru nora ja vesti. Jis buvo protingas, darbstus, is geros seimos, turejo gyslele mokslui ir siaip buvo patikimas visais atvejais. Mano drauge, nors buvo baigusi prestizine laikoma aukstaja mokykla, bet gilumu nepasizymejo, jos pokalbiu temos buvo labai ribotos, nors siaip buvo linksma ir darbsti mergiote. Bet ji turejo viena keista aistra - labai domejosi visokiais horoskopais ir vaiksciodavo pas bureja. Gavosi taip, kad darbovieteje atsirado vienas kolega, kuris taipogi domejosi visomis tokiomis ezoterikomis ir tuo ja patrauke. O dar kai bureja pasake, kad "salia jos yra du nelygiaverciai jaunikiai, is kuriu tik oziaragis (ar koks ten zodiakas) yra jai visiskai tinkams ir skirtas, o kitas ne". Zodziu, ji mete ta savo senaji patikrintaji vaikina, jam likus giliame apstulbime (juk jau zadejo tuoktis) ir persikrauste pas taji oziaragi. Na ir ka? Baisoka situacija jos dabar, man, kaip draugei, tikrai gaila jos. Bet suprantu, kad uz pasekmes atsakingas tik mano drauges kvailumas. Jei yra zmoniu, kurie tiki, kad nuo to kuriame is 13-kos (taip - is 13-kos, o ne is 12-kos, paklauskit pas astronomus) zvaigzdynu tuo metu buna saule, priklauso zmogaus gyvenimas, tai paskui tegu kaltina tik patys save. O panasu, kad tokiu atsiranda vis daugiau. Pavyzdys to - sia tema sukurusi ponia.