Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pažintis-mano vyras.

Pažintis-mano vyras.

atsiputusi

A

1 įrašai

2010/12/11 14:48:56 14:48:56

Turiu pasakyti, kad sunešiojote mane .
...
Moteris - augina vaikus , rūpinasi šeima , rūpinasi namais, šeimos šventėmis, ir..... t.t. ir tt.
Vyras - atsipūtęs.
Būna šeimoje, kad ir susipyksi ir štai kažkas pasuka lengviausiu keliu - pažintys.
Kas ta šeima? Jo interesai svarbiau. Kas ta moralė?
Kuo puikiausiai žino , kad žmona niekur neis, vaikų nepaliks likimo valiai.
Štai ir vyras - atsipūtęs.
Paskui būna kad žmona nėščia ir poliklinikoje sutinka ir meilužę nėščia - šaunu lenktynės( bet čia ne mano atvejis).

[quote:1xx6n32o]"Taskas"Pasimylejimas tryse ar keturiese nieko nekainuos, uzteks tik pasiieskoti bendraminciu, bet klausimas ar tau tai bus priimtina? Na, nors viena keistesne vyro fantazija suzinojai. Beje galima ir pasidometi ar jis nori myletis su kita porele apsikeiciant partneriais, ar nori vienas karaliauti su keliomis moterimis, o gal atvirksciai. [/quote:1xx6n32o]
.
Juokas juokais, bet tikrai negalėčiau - man tai nepriimtina.
Aš tikiu į dievą ir mes paėmę šliūbą pas tėvą Stanislovą.

.[quote:1xx6n32o] Gal tas noras pasimyleti tryse keturiese, visai nekaltas. Kazin ar rasi vyruka kuris nors karteli nepasvajojo pasimyleti su keliomis moterimis vienu metu Bet tai nereiskia, kad kiekvienas vyras aktyviai to iesko internete ar dar kur nors.[/quote:1xx6n32o]
................. čia tu teisus , mes apie daug ką pasvajojame................
[quote:1xx6n32o]Nezinojai kokia yra poza 69, na bala nemate, gal tik pavadinimo nezinojai, bet tikiuosi esi tai dariusi su savo vyru [/quote:1xx6n32o]
..
Žinojau kad yra visokių tų pozų , bet man tikrai ne iki jų. Ir aš jų nestudijuoju.Aš geriau su mielu noru paskaitysiu kokį romaną.
Nežnau ar čia kam bus į naudą- ta mano istoriją. Tikiuosi , kad ir kitos žmonos taip yra apgaudinėjamos.
Virtualus bendravimas peraugą į rimtą bendravimą.

Taskas

T

207 įrašai

2010/12/11 16:47:41 16:47:41

atsiputusi:
..
Žinojau kad yra visokių tų pozų , bet man tikrai ne iki jų. Ir aš jų nestudijuoju.Aš geriau su mielu noru paskaitysiu kokį romaną.
Nežnau ar čia kam bus į naudą- ta mano istoriją. Tikiuosi , kad ir kitos žmonos taip yra apgaudinėjamos.

Tai pala pala, kas cia gaunasi? Su mielu noru paskaitai romana, bet nors kokioms naujovems lovoi nesi nusiteikusi ? Nenustebciau jei vyrukas yra kazkada uzsimines apie pozu pakeitima, bet tu pasakei, kad nekalbetu nesamoniu. Tai be tikslo tada yra sita tema. Prisipazink tada, kad ta internetine drauge esi tu. Atskaityk jam gera morala ir nuspresk, kad visi vyrai yra kiaules ir neturintys morales normu.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/12/11 16:50:44 16:50:44

Beveik galiu užgarantuoti, kad šio vyrukui pagrindinė priežastis bandyti eiti į kairę - seksas. T.y. jo trūkumas, ar monotoniškumas, ar rutiniškumas....
Kodėl moterys galvoja, kad rūpinimasis šeimos šventėmis svarbiau nei pilnavertis seksas šeimoje?
8 iš 10 maždaug vyrų, su kuriai išsikalbėdavau, kodėl jie nueina į šoną - atsakydavo, kad būtent dėl tos priežasties.
Tai yra pagrindinio (beveik:) vyro intereso nepaisymas.
Ir dar labai keista, kad moteris metuose žiūri Googlėje, kas yra 69...
Man keista... Nuoširdžiai..., netgi beveik neįtikėtina.

Taskas

T

207 įrašai

2010/12/11 17:24:43 17:24:43

Saunuole Ugnele, va cia tai protinga ir supratinga Moteris Man jau ji senai kritus i aki su savo ismintingais komentarais Ir kodel sitame puslapyje negalima virtualios gelytes padovanoti...

abo

A

183 įrašai

2010/12/11 17:40:46 17:40:46

[quote:1x02kvot]Žinojau kad yra visokių tų pozų , bet man tikrai ne iki jų. Ir aš jų nestudijuoju.Aš geriau su mielu noru paskaitysiu kokį romaną.
Virtualus bendravimas peraugą į rimtą bendravimą.atsiputusi
[/quote:1x02kvot]
priezastis, tau jau aiski.
tik idomu, kodel tau ne iki pozu? kodel atsisakai, to kas gal but paciai suteiktu malonumo?
nesu as vyru uztareja, bet siuo atveju pateisinu tavo vyra.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/11 17:42:24 17:42:24

Taskas: Saunuole Ugnele, va cia tai protinga ir supratinga Moteris Man jau ji senai kritus i aki su savo ismintingais komentarais Ir kodel sitame puslapyje negalima virtualios gelytes padovanoti...

[img] http://www.dastchin.com/images_flowers/ ... d_rose.jpg [img]

Taskas

T

207 įrašai

2010/12/11 18:21:13 18:21:13

As turejau omenyje, kad siame puslapyje nera geliu ikoneliu, bet aciui sveciui uz mestelta minti ir sia gelyte siunciu Ugnelei

http://www.efoto.lt/files/images/13819/Roze_M-250.jpg

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/11 18:54:49 18:54:49

[http://www.dastchin.com/images_flowers/ ... d_rose.jpg ]

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/12/11 19:15:09 19:15:09

Taskas: As turejau omenyje, kad siame puslapyje nera geliu ikoneliu, bet aciui sveciui uz mestelta minti ir sia gelyte siunciu Ugnelei

http://www.efoto.lt/files/images/13819/Roze_M-250.jpg

Ačiū:)

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/11 19:53:59 19:53:59

atsiputusi: Turiu pasakyti, kad sunešiojote mane .
...
Moteris - augina vaikus , rūpinasi šeima , rūpinasi namais, šeimos šventėmis, ir..... t.t. ir tt.
Vyras - atsipūtęs.
Būna šeimoje, kad ir susipyksi ir štai kažkas pasuka lengviausiu keliu - pažintys.
Kas ta šeima? Jo interesai svarbiau. Kas ta moralė?
Kuo puikiausiai žino , kad žmona niekur neis, vaikų nepaliks likimo valiai.
Štai ir vyras - atsipūtęs.
Paskui būna kad žmona nėščia ir poliklinikoje sutinka ir meilužę nėščia - šaunu lenktynės( bet čia ne mano atvejis).
Juokas juokais, bet tikrai negalėčiau - man tai nepriimtina.
Aš tikiu į dievą ir mes paėmę šliūbą pas tėvą Stanislovą.
................. čia tu teisus , mes apie daug ką pasvajojame................

Nežinau, ar galime vertinti kito žmogaus gyvenimą, nes tas vertinimas niekad nebus objektyvus, taigi priimkite šias mintis tik kaip mano subjektyvią nuomonę. Man gaila Jūsų (ir Jūsų vyro). Gaila, nes įkalinote save stereotipų nelaisvėje. Sėdite šioje kameroje ir... svajojate - fantazuojate, nors raktas, kuriuo galite atrakinti šios kameros duris ir išėjusi realizuoti svajones, - Jūsų rankose. Nelaiminga Jūs, nelaimingas ir Jūsų vyras...

Kas pasakė, kad šeima yra auka? Kas pasakė, kad meilė yra auka? Bijau, kad tos aukos niekam, išskyrus Jus pačią, nereikia. Jūs sakote, kad Jūsų vyrui jo interesai svarbiau, bet... Jums svarbiau Jūsų interesai.
Dėl moralės... Ar moralu nepaisyti mylimo (?) žmogaus norų? Ar tikrai nemorali ta moteris, kuri miegamajame su savo mylimu vyru tampa didžiausia ištvirkėle? Aš kažkodėl manau, kad Dievas taip nemano - tada nebūtų davęs žmogui kūno.

Šiaipjau aš manau, kad gyvenime reiktų suderinti ir pozų studijavimą, ir romanų skaitymą - kuo daugiau dalykų aprėpi, tuo įdomiau gyventi.

Jei tikrai mylite viens kitą ir tikrai taip jau branginate šeimą, abu eisite į kompromisą, jei ne - gal tada geriau paleisti viens kitą...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume