Turiu pasakyti, kad sunešiojote mane .
...
Moteris - augina vaikus , rūpinasi šeima , rūpinasi namais, šeimos šventėmis, ir..... t.t. ir tt.
Vyras - atsipūtęs.
Būna šeimoje, kad ir susipyksi ir štai kažkas pasuka lengviausiu keliu - pažintys.
Kas ta šeima? Jo interesai svarbiau. Kas ta moralė?
Kuo puikiausiai žino , kad žmona niekur neis, vaikų nepaliks likimo valiai.
Štai ir vyras - atsipūtęs.
Paskui būna kad žmona nėščia ir poliklinikoje sutinka ir meilužę nėščia - šaunu lenktynės( bet čia ne mano atvejis).
[quote:1xx6n32o]"Taskas"Pasimylejimas tryse ar keturiese nieko nekainuos, uzteks tik pasiieskoti bendraminciu, bet klausimas ar tau tai bus priimtina? Na, nors viena keistesne vyro fantazija suzinojai. Beje galima ir pasidometi ar jis nori myletis su kita porele apsikeiciant partneriais, ar nori vienas karaliauti su keliomis moterimis, o gal atvirksciai. [/quote:1xx6n32o]
.
Juokas juokais, bet tikrai negalėčiau - man tai nepriimtina.
Aš tikiu į dievą ir mes paėmę šliūbą pas tėvą Stanislovą.
.[quote:1xx6n32o] Gal tas noras pasimyleti tryse keturiese, visai nekaltas. Kazin ar rasi vyruka kuris nors karteli nepasvajojo pasimyleti su keliomis moterimis vienu metu Bet tai nereiskia, kad kiekvienas vyras aktyviai to iesko internete ar dar kur nors.[/quote:1xx6n32o]
................. čia tu teisus , mes apie daug ką pasvajojame................
[quote:1xx6n32o]Nezinojai kokia yra poza 69, na bala nemate, gal tik pavadinimo nezinojai, bet tikiuosi esi tai dariusi su savo vyru [/quote:1xx6n32o]
..
Žinojau kad yra visokių tų pozų , bet man tikrai ne iki jų. Ir aš jų nestudijuoju.Aš geriau su mielu noru paskaitysiu kokį romaną.
Nežnau ar čia kam bus į naudą- ta mano istoriją. Tikiuosi , kad ir kitos žmonos taip yra apgaudinėjamos.
Virtualus bendravimas peraugą į rimtą bendravimą.