Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pažintis-mano vyras.

Pažintis-mano vyras.

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/15 07:24:04 07:24:04

svetlana:
SonKa: Gyvenimas mėgsta siurprizus ir vyrams sunku įtikti: esi seksuali be tabu ir ribu - bėga ieškoti flegmos(čia mano atvejis buvo), esi vos ne sniego karalienė ir tik pareigą atlieki - ieško super-duper sex bombos (draugės atvejis). Tai kaip įtikti ir patikti, kad nelakstytų
Nors šiuo metu man dzin ši dilema, laksto ne nuo manęs, o pas mane

SonKa, paaiskinti gan paprasta: pirmajam flegmos ir reikejo, o antrajam - superbombos:). Bent jau atejo toks momentas. Nes buna kad pabosta toks pat tipas zmogaus. Aukstasis pilotazas: bukime ir super, ir flegmos - pajuskime kada kokio amplua reikia - kad rutina neisisuktu i santykius. Nuo aistringosios irgi galima pavargti - juk vyrai uzkariautojai, jiems kartais norisi ta aistra iziebti sniego karalieneje...

Viskas, bėgu pirkti sniego karalienės kaukės ...

Žinai, svetlana, noriu būti savimi ir tikrai nekankinsiu savęs, bandydama būti tokia, kokia nesu. Jei darna, tai visur: buityje, pramogose, sekse ir t.t. ir pan. Jau sakiau, esu maksimalistė, žinau, kad tai mano trūkumas, bet kitokia nenoriu ir negaliu būti: geriau viena gyvenu, nei spektaklį vaidinu kažkam, kas man netinkamas.

Beje, tas kur pas flegmą išmovė dabar vėl pas mane takelius mina, bet varteliai uždaryti, užrakinti ir raktai pamesti

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/15 07:47:34 07:47:34

Lady_scorpio: Oi, Sonka, gyventi = mylėti. Kiek myli, tiek ir gyveni.

Reiškia aš negyvenu , nes nieko nemyliu, išskyrus vienintelį žmogutį - sūnų.

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/15 07:59:37 07:59:37

Raanan: O giesmės DP primena dainą "žvirblelis pilkas, varnelė juoda, žvirblelis prašo varna neduoda..."

Dabar jau aš žvengiu     Matyt, visgi gyvenu  

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/15 08:02:08 08:02:08

GYVENI,GYVENI TIK KOKS TAVO PERSONAŽAS?

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/15 08:21:58 08:21:58

dėdulė: GYVENI,GYVENI TIK KOKS TAVO PERSONAŽAS?

Pas mane kaukės tik virtualios, o realybėje esu tokia kokia esu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/15 08:32:17 08:32:17

SonKa:

Va va, visi sūnus geri, o vyrai blogi. Kažkur girdėta labai stipriai. Pamiršai, kad sūnūs yra būsimi vyrai ir taip pat bus niekam tikę vyrai savo žmonoms ir savo vaikams, kuriais nei rūpinsis, nei mylės kaip ir jų tėvas. Pagaliau atsiskleidė ir čia, DP, moteriška logika - prigimtis. Vyrai blogi, labai blogi, tiesiog nėr vyrų, nėr mūsų moterų vertų vyrų, o va sūnus verti savo mamų ir būsimų žmonų. Tikrai verti. Kokie sūnūs, tokie bus vyrai. Dar kitaip pasauly nėra buvę - nėra nutikę.

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/15 09:05:48 09:05:48

Svečias:
SonKa:

Va va, visi sūnus geri, o vyrai blogi. Kažkur girdėta labai stipriai. Pamiršai, kad sūnūs yra būsimi vyrai ir taip pat bus niekam tikę vyrai savo žmonoms ir savo vaikams, kuriais nei rūpinsis, nei mylės kaip ir jų tėvas. Pagaliau atsiskleidė ir čia, DP, moteriška logika - prigimtis. Vyrai blogi, labai blogi, tiesiog nėr vyrų, nėr mūsų moterų vertų vyrų, o va sūnus verti savo mamų ir būsimų žmonų. Tikrai verti. Kokie sūnūs, tokie bus vyrai. Dar kitaip pasauly nėra buvę - nėra nutikę.

Mielas sveteli, rask nors vieną mano postą, kur aš peikiu vyrus - nerasi Savo bėdose, kaltinu tik save, o vyrai, kurie man netinkami, tegu eina savo keliu, man jie netrukdo. Beje, apie savo vaiko tėvą negaliu pasakyti nieko blogo, kas liečia sūnaus auklėjimą, išlaikymą ir bendravimą. Yra išimčių iš taisyklių, sveteli

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/15 10:06:22 10:06:22

Persiprašau, miela SonKa, jei ne taip supratau ir kai ką čia pripainiojau. Tikrai užgauti ar įžeisti nenorėjau. Prašom dovanoti mano netaktą.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/15 11:01:05 11:01:05

SonKa:
Raanan: O giesmės DP primena dainą "žvirblelis pilkas, varnelė juoda, žvirblelis prašo varna neduoda..."

Dabar jau aš žvengiu Matyt, visgi gyvenu

http://www.youtube.com/watch?v=QWnaGl6wd6Q

Raanan

R

440 įrašai

2010/12/15 11:39:20 11:39:20

Molodiec Dėdule

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume