2010/12/14 19:44:00 19:44:00
Rimantai, galetum ir kataliku pabut Nepatrukdytu.
Kai skaiciau tamstos postus-galvojau mazvaikis kazkoks forume siukslina. Paziurejau i anketa-o dieve-pasirodo ne mazvaikis. Na nieko nepadarysi-kartais su metais ateina ir ismintis, o kartais metai ateina vieni...
dėdulė: Bronius..: O aš ką sakiau ? Neapykanta, pagieža , dėmesio reikalavimas, nepilnavertiškumas ir t.t.t.t.t.t. Nei vieno argumento nei viename poste, nesugebėjo, per tiek laiko kiek čia sėdi o sėdės tikiu , kad iki internetas išskirs
Nesu Broniau aš toks didelis katalikas kad jei trenki man per veida atsukčiau tau kitą, tai atsakas i tavo niekingą rašliava mano atžvilgiu ,elkis su kitais kaip norėtum kad su tavim elgtūsi nes visada atsakas bus vienoks ar kitoks ir nesipūsk čia kai kalakutas.
2010/12/14 19:48:05 19:48:05
Na juk negaliu leistis žeminamas ,turiu duot gražos.ojus manot nešiūkšlinat? Beje tas ir jums galioja jeigu draugiškai tada draugiškai!
2010/12/14 20:19:00 20:19:00
Sako forumas neįdomus ir panašiai, bet būna -[color=#000080:mx3wiaen][b:mx3wiaen]Gyvenimiškos situacijos [/b:mx3wiaen][/color:mx3wiaen]
Visada paskaitau jūsų pasisakymus - įvairiose temose.
Įdomios ir žurnalų temos - Gyvenimiškos.
Dėkoju visiems atsiliepusiems pasisakiusiems, kokios jūsų nuomonės bebūtų.
Dėkoju " Mangofruit "- man patinka jos pasisakymai ir ne visada išeina pasisakyti,
kaip to kai kurie laukia.
Dėkoju " Taskas" - pradžioje smagių minčių buvo.
[quote:mx3wiaen]Lelis Borgia
[color=#800080:mx3wiaen]Pas mus viskas gaunasi atvirkščiai. Mes labiau vertiname lytinę ištikimybę nei šeimą. O va prancūzai atvirkščiai. Labai vertina šeimą, bet ne šeimyninę ištikimybę. Neištikimybė – ne priežastis skirtis. Moterys moka nematyti vyro išdaigų, o ir pačios mėgsta įsivelti į romantiškus santykius su gerokai jaunesniais vyrais[/color:mx3wiaen].[/quote:mx3wiaen]
Dėkoju "Svetlanai" -kuri pasisako visada nuoširdžiai iš dūšios ir teisingai.
[quote:mx3wiaen]Renkuosi buti su MYLIMU vyru -
.....ne atimtu is zmonos, ..............
Svarbiausia - ji MYLIETI ir BUTI MYLIMAI jo.
Juk neisimylesiu istvirkelio, alkoholiko-chamo-museikos.[/quote:mx3wiaen]
SonKa - Tu šaunuolė - šviesiai tiesiai.
P.s. O aš ir toliau gyvenu su savo vyru ir sėdėdami skirtingose kambariuose vienas kitam rašome.
Na - jei šito reikia žmogui.
Gyvenimas toks - ne visiems jis rožėmis klotas.
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/12/14 20:24:43 20:24:43
Ar išmintinga auklėti vieniems kitus? Ech, ir iš kur tas noras perlipdyti pasaulį pagal save.
2010/12/14 20:34:23 20:34:23
Va va sakyčiau iš tikro susipaprastinam truputuką bet labai rimtiems irgi neina būt nes tada tikrai bus neįdomu.!
2010/12/14 20:40:02 20:40:02
Gal tuomet iseikit is kambariu ir bandykit kalbetis po arbatos 0puodeli pasieme. Kodel tiesiog nuosirdziai jam nepasakai kad tai tu? "P.s. O aš ir toliau gyvenu su savo vyru ir sėdėdami skirtingose kambariuose vienas kitam rašome."
2010/12/14 20:45:32 20:45:32
gana sudetinga,ir kebli ta situacija. neisivaizduoju as tokio gyvenimo,cia kaip ir kiekvienas sau,tik po vienu stogu....
2010/12/14 21:14:44 21:14:44
Jus tiek daug padeku surasete ,kaip per Grammy apdovanojimus
Tik toks klausimas sukirbejo ,ar padekojote salia esanciam zmogui , uz tai ,kad jis siandien su jumis Galite neatsakyti tik siaip pasmalsavau .Sako jog meile reikia branginti , puoseleti ,karts nuo karto nuo jos sparneliu dulkeles nuvalyti ...
2010/12/14 21:33:28 21:33:28
Gaila man tos atsikvėpusios. Sudinas gyvenimas - nei pakarta, nei paleista, tik nemylima ir pazeminta. Betgi kiekvienas pats pasirenka kuo buti siame pasaulyje. Kas valdovu, o kas pajacu
2010/12/14 21:36:22 21:36:22
vakaree: :) Jus tiek daug padeku surasete ,kaip per Grammy apdovanojimus
Tik toks klausimas sukirbejo ,ar padekojote salia esanciam zmogui , uz tai ,kad jis siandien su jumis Galite neatsakyti tik siaip pasmalsavau .Sako jog meile reikia branginti , puoseleti ,karts nuo karto nuo jos sparneliu dulkeles nuvalyti ...
pritariu. kaip retai mes pasakome artimam zmogui mielus zodzius.. "visuomet sakyk tai ka jauti..."
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume