2011/03/27 17:20:49 17:20:49
ugnelė.: Svečias: Ką daryti, jeigu po dviejų metų bendravimo - susiršinėjimų pašnekovas nesusitinka.... Zada prisizada ir staiga paiskeičia aplinkybės ir vėl iš naujo.... nuotraukų nerodo, kur dirba nesako... nors bendrauja nuoširdžiai ir t.t. Mane tai erzina... Nežinau ką daryti.....
O tai ką čia daryti?
Manyk, kad turi susirašinėjimo draugą, jeigu tave tai tenkina ir patinka, jei matai tame prasmę. Mano akimis žiūrint iš to nieko nebus, visiškai.
Jei tavo tikslai kiti - ieškokis tokio, kuriam reiktų normalaus gyvo bendravimo. O erzintis dėl visokių keistuolių tikrai neverta - pagailėk savęs ir savo laiko.
Na taip sutinku. bet jis negali buti mano susirašinėjimo draugu, nes jis man gaunasi melavo - -adėjo susitikti viską pasakyti, kas jis ir to nepadarė.... tai koks jis draugas, tuo labiau žino, kad man tai svarbu... iš kitos pusės jis neprivalo susitikti... tik gaila, kad po tokio šilto bendravimo belieka nuo jo bėgti....
2011/03/27 17:22:30 17:22:30
Aš ir taip manau, kad iš tikro neverta gaišti laiko. Laikas - brangiausia, ką mes turime.
2011/03/28 07:09:33 07:09:33
pazystama situacija,kada bendrauja tik virtualiai...,mano atveju buvo kiek trumpiau tempiamas laikas, vis susitiksim susitiksim, ir vis tai tas nutiko,tai ansa,ir taip 4 menesius. aisku,galu gale susitikom
2011/03/28 09:47:31 09:47:31
rasytuxss: pazystama situacija,kada bendrauja tik virtualiai...,mano atveju buvo kiek trumpiau tempiamas laikas, vis susitiksim susitiksim, ir vis tai tas nutiko,tai ansa,ir taip 4 menesius. aisku,galu gale susitikom
ir kokie rezultatai? ar paai6k4jo , kod4l tas susitikimas buvo "tempiamas"...?
2011/03/28 10:20:05 10:20:05
rasytuxss: pazystama situacija,kada bendrauja tik virtualiai...,mano atveju buvo kiek trumpiau tempiamas laikas, vis susitiksim susitiksim, ir vis tai tas nutiko,tai ansa,ir taip 4 menesius. aisku,galu gale susitikom
man irgi tokia situacija....jau greit bus 4 mėn. kai susirašinėjama, bet susitikimui vis nėra laiko....o pasiteisinimai, kaip impotento....tik tada galvoju kam iš vis lindėt tuose pažinčių puslapiuose ir laiką gaišt susirašinėjant?
2011/03/28 10:53:12 10:53:12
one: rasytuxss: pazystama situacija,kada bendrauja tik virtualiai...,mano atveju buvo kiek trumpiau tempiamas laikas, vis susitiksim susitiksim, ir vis tai tas nutiko,tai ansa,ir taip 4 menesius. aisku,galu gale susitikom
man irgi tokia situacija....jau greit bus 4 mėn. kai susirašinėjama, bet susitikimui vis nėra laiko....o pasiteisinimai, kaip impotento....tik tada galvoju kam iš vis lindėt tuose pažinčių puslapiuose ir laiką gaišt susirašinėjant?
man net keista tai skaityti, tikrai taip buna? nes kiek man teko bendrauti, tai atvirksciai, vyrai labai spaudzia kuo greiciau susitikti, aiskina tai tuo, kad geriau is kart pamatyti, ar patrauklus vienas kitam zmones, kad negaisti laiko susirasinejimams. itariu, kad tie "susirasinetojai" labai nepasitikintys savimi...
2011/03/28 11:25:00 11:25:00
Svečias: rasytuxss: pazystama situacija,kada bendrauja tik virtualiai...,mano atveju buvo kiek trumpiau tempiamas laikas, vis susitiksim susitiksim, ir vis tai tas nutiko,tai ansa,ir taip 4 menesius. aisku,galu gale susitikom
ir kokie rezultatai? ar paai6k4jo , kod4l tas susitikimas buvo "tempiamas"...?
nea, deja nera aiskumo...,labai uzsiemes,turi daug veiklos ir tt, bet toliau nori bendraut,zodziu,kaip uzburtas ratas
2011/03/28 11:26:49 11:26:49
praeive: one: rasytuxss: pazystama situacija,kada bendrauja tik virtualiai...,mano atveju buvo kiek trumpiau tempiamas laikas, vis susitiksim susitiksim, ir vis tai tas nutiko,tai ansa,ir taip 4 menesius. aisku,galu gale susitikom
man net keista tai skaityti, tikrai taip buna? nes kiek man teko bendrauti, tai atvirksciai, vyrai labai spaudzia kuo greiciau susitikti, aiskina tai tuo, kad geriau is kart pamatyti, ar patrauklus vienas kitam zmones, kad negaisti laiko susirasinejimams. itariu, kad tie "susirasinetojai" labai nepasitikintys savimi...
buna pasirodo,is pradziu labai jau spaude kuo greiciau susitikt,realus bendravimas kur kas malonesnis,ir ttt, o paskui prasidejo laiko neturejimas
2011/03/28 11:28:32 11:28:32
one: rasytuxss: pazystama situacija,kada bendrauja tik virtualiai...,mano atveju buvo kiek trumpiau tempiamas laikas, vis susitiksim susitiksim, ir vis tai tas nutiko,tai ansa,ir taip 4 menesius. aisku,galu gale susitikom
ir as visokiu variantu turejau,net ir apie tokia negalia pagalvojau ,o svarbiausia,pats skubina,kad susitikt,bet neranda laiko
2011/03/28 16:34:35 16:34:35
Manau tokie, pašnekovai, kur sedi ir nesusitinka tai jie tik žaidžia.... o realijoje manau kažka slepia, arba išvaizda kokia netikusi, arba prisšneka, prisigiria ir po to nėra kaip pasirodyti, nes susitikus paaiškės viskas... ir jie tiesiog žaidžia su pašnekovo jausmais... ir tai jiems sukelia malonuma...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume