Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → PIRMAS SUSITIKIMAS

PIRMAS SUSITIKIMAS

babulka

B

51 įrašai

2011/01/10 13:57:43 13:57:43

tai ko kudakuoji? gerai sedi ant laktos,ir sedek!

elektrike,jesusmaryja,taigi kodel turiu kazkur sedet,ar gulet? jegul turiu dieda,tai dar nemirus as,vat!

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/10 14:04:21 14:04:21

Turi jį padabot mylėc o ne akucėm cia po ekranų šaudyc!
Gerai jau man atsibodo šitas bazaras gero vakaro!

babulka

B

51 įrašai

2011/01/10 15:47:52 15:47:52

kokis tu briednas sdiedas,nesistebiu kad ir motereles neturi

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/10 18:29:39 18:29:39

Elektrikas: o ce tai tau ,dziedas pinigų varo ojo paci dziedų ieško ,pamacytų jis tavi tokių tai lazdų duoc turėt ,turi virtuvėj sėdėc ir vakarienį daryc o ne prie kompiuteriaus dzykai laikų laisc,grįš pavargis,alkanas tai nei pavalgyc neturės ko ,nei padaryc kų tau nevalios

Nu tu čia gerai tarmiškai pavarai, būčiau aš nuo to krašto, tai vien už tą kalbą įsimylėčiau...
Šaunuolis! Nesitikėjau iš tavęs

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/10 18:44:39 18:44:39

Svečias: svetlana, tu ne LT ir nezinai,kas yra Maxima. Maximoj nera jaukiu kavinukiu, yra tik didziule darzine su savitarna pavalgymui ir prie baro kavos padaro. Tai,jei i darzine kviecia (ar i zabegalka) tai jau viskas- nurasytas. Dar nurasytas buna, kai sako- kur cia artimiausia? Ne jauki, maloni, bet artimiausia bet kokia. Lyk kuo greiciau atsikratyt noretu. As aplamai pries nejaukias darzines, ypac pirmo susitikimo metu. Dar nemegstu vietu, kur ramiai pasikalbeti negqalima: tai muzikagatsi be proto, tai 10 svetimu ausu salia...
As uz tai, kad kviestu i jaukias, ne per daug prabangias, neipareigojancias, malonias,grazias vietas. Ir dar esu uz tai, kad pasitartu ,isgirstu ir moters nuomone.

Sutinku su jusu argumentais, tikra tiesa. Bet norisi apginti Maxima: pvz. manajame mieste LT, kur as ka tik neseniai buvau, yra jaukiu kavinukiu. Bet isties gal geriau ne Maximoj ivyktu tas pirmas susitikimas...

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/11 08:52:07 08:52:07

babulka: kokis tu briednas sdiedas,nesistebiu kad ir motereles neturi

Neturiu nu ir kas tau tai trugdyti neturėtų bobule paprašyk savo dieduko kad virbalus nupirktų ir megsk jam kojines geriau!

melete

M

74 įrašai

2011/01/27 22:24:07 22:24:07

pirmas susitikimas ,man tai buvo nepakartojamas labai sauniai praleidom laika,liko mieli prisiminimai

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/27 16:52:19 16:52:19

Ką daryti, jeigu po dviejų metų bendravimo - susiršinėjimų pašnekovas nesusitinka.... Zada prisizada ir staiga paiskeičia aplinkybės ir vėl iš naujo.... nuotraukų nerodo, kur dirba nesako... nors bendrauja nuoširdžiai ir t.t. Mane tai erzina... Nežinau ką daryti.....

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/27 17:02:45 17:02:45

Svečias: Ką daryti, jeigu po dviejų metų bendravimo - susiršinėjimų pašnekovas nesusitinka.... Zada prisizada ir staiga paiskeičia aplinkybės ir vėl iš naujo.... nuotraukų nerodo, kur dirba nesako... nors bendrauja nuoširdžiai ir t.t. Mane tai erzina... Nežinau ką daryti.....

Issiaiskinkite su juo ar tik nebus jis is tu, kuriems uztenka virtualaus bendravimo,nes jo neturi realybeje. o gal jis bijo susitikti...Zodziu, reikia su juo jums pasikalbeti atvirai.Per dvejus metus manyciau, jei noretu - susitiktu...Prastai kvepia sis variantas .

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/27 17:16:36 17:16:36

Svečias: Ką daryti, jeigu po dviejų metų bendravimo - susiršinėjimų pašnekovas nesusitinka.... Zada prisizada ir staiga paiskeičia aplinkybės ir vėl iš naujo.... nuotraukų nerodo, kur dirba nesako... nors bendrauja nuoširdžiai ir t.t. Mane tai erzina... Nežinau ką daryti.....

O tai ką čia daryti?
Manyk, kad turi susirašinėjimo draugą, jeigu tave tai tenkina ir patinka, jei matai tame prasmę. Mano akimis žiūrint iš to nieko nebus, visiškai.
Jei tavo tikslai kiti - ieškokis tokio, kuriam reiktų normalaus gyvo bendravimo. O erzintis dėl visokių keistuolių tikrai neverta - pagailėk savęs ir savo laiko.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume