Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Skausmas

Skausmas

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/24 21:19:27 21:19:27

Turbut tik ka iskaudinau mylima zmogu , zodziais. Ir isiskaudinau pati . Man jis labai reikalingas.

Raanan

R

440 įrašai

2010/11/24 21:23:53 21:23:53

Svečias: Turbut tik ka iskaudinau mylima zmogu , zodziais. Ir isiskaudinau pati . Man jis labai reikalingas.

Nesedėk čia o bėg taisyti padėtį

lialiunik

L

2 įrašai

2010/11/24 21:30:11 21:30:11

Svečias: Turbut tik ka iskaudinau mylima zmogu , zodziais. Ir isiskaudinau pati . Man jis labai reikalingas.

Aisku greiciau reikia issiaiskinti. Jei zmogus myli tai viska supras. Tik reikia pripazinti savo klaidas. Tada ir kitam lengviau atleisti.

Sekmes ir laimes.

marsalina

M

2 įrašai

2010/11/25 09:26:53 09:26:53

Sita "paklode" mane labai paveike. Ka tik patyriau tokius pat jausmus. Turbut todel ir ieskau kur rast nusiraminima, pateisinima viskam, kas ivyko. Skaiciau sita teksta ir atrodo, viskas taip taikliai parasyta, net nejauku pasidare, kad kazkas viska zino apie mane. Bet man gal kiek net ir palengvejo, kad, pasirodo, ne as viena pasauly patikejusi mylimu zmogumi. Kad nesugriuvo mano pasaulis, pasirodo ir kiti tai patiria, ir isgyvena. O kad butu galima prasukti laiko rodykles - nors menesiui i prieki...

Raanan

R

440 įrašai

2010/11/25 14:47:43 14:47:43

Pasileidusi_:
Nėra standartinių situacijų ir žmonių.

gyvenimo grėbliai visiems vienodi, o gyvenimas individualus

Svetlana

S

980 įrašai

2010/11/25 20:46:04 20:46:04

Bronius..: Kaip tu pamarginai mano posta įra gražu, kalėdiška. Tu man negraži . Ir čia tik mano nuomonė . Nepatinka ?
Vat dabar tai tikiu , kad perskaitysi, ir atidžiai Ir marginti neprireiks ir dėmesiu nesiskųsi . Neapykantos neturiu . Netiki ? Ot šųdas , juk neimanoma patikėti

Broniau, atleiskite, bet inirsio ir sarkazmo nemaza jusu poste .Kaip manote, daug atsiras moteru, kurioms patiktu tokios vyro kalbos? Viskas prasideda nuo pagarbos kitam zmogui... Ir reikia geriau pazinti zmogu, kad galetum [u:2g7mnu8z]SAU[/u:2g7mnu8z] teigti grazus jis ar ne...

Bronius..

B

190 įrašai

2010/11/26 08:07:55 08:07:55

svetlana:
Bronius..: Kaip tu pamarginai mano posta įra gražu, kalėdiška. Tu man negraži . Ir čia tik mano nuomonė . Nepatinka ?
Vat dabar tai tikiu , kad perskaitysi, ir atidžiai Ir marginti neprireiks ir dėmesiu nesiskųsi . Neapykantos neturiu . Netiki ? Ot šųdas , juk neimanoma patikėti

Broniau, atleiskite, bet inirsio ir sarkazmo nemaza jusu poste .Kaip manote, daug atsiras moteru, kurioms patiktu tokios vyro kalbos? Viskas prasideda nuo pagarbos kitam zmogui... Ir reikia geriau pazinti zmogu, kad galetum [u:38qdi23g]SAU[/u:38qdi23g] teigti grazus jis ar ne...

Įniršio ? Ne Svetlana , jokio . Sarkazmo, pašaipos, nepagarbos taip, netgi daug. Manau aš štai ką - Atsiras moteris, kadangi man nereikia daugiskaitoje , viena kuriai tiesa sakoma , kad ir labai karti bus didesnė verybė nei tušti pleplai, netikri komplimentai, ušgniaužtas kartėlis. Pagarba reikia pelnyti ne tauškalais o darbais. Ir nesiruošiu savo moteriai visą gyvenima pūsti miglos tik tam , kad ji jaustusi gerai (apgaita). O kur tada aš? Mano poreikiai ? Mano laimė ? Mano svajonės?(save apgaudinėti?). Reikia norėti džiuginti žmogų , jausti kada jam reikia pagarbos, kada užuojautos. O tai ka parašiau tai.... Na tiek to. Pasakysiu dar ir dar ir dar kartą, kam meluoti ?

Raanan

R

440 įrašai

2010/11/26 08:31:10 08:31:10

"Supykti gali visi - tai lengva; bet supykti ant to, ant ko reikia, tada, kai reikia ir tiek, kiek reikia - tai jau menas... Dėl kiekvieno tuščio žodžio teks kentėti nuo pasaulio pradžios iki galo – ir visa tai dėl nereikalingų žodžių, kaip antai pajuokos, keiksmai..."

Pagarba Broniau

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/26 10:36:41 10:36:41

Bronius..:
Pagarba reikia pelnyti ne tauškalais o darbais. [color=#FF0000:m1p7hf39]Ir nesiruošiu savo moteriai visą gyvenima pūsti miglos tik tam , kad ji jaustusi gerai [/color:m1p7hf39](apgaita).[color=#0000FF:m1p7hf39]O kur tada aš? Mano poreikiai ? Mano laimė ? Mano svajonės[/color:m1p7hf39]?(save apgaudinėti?). Reikia norėti džiuginti žmogų , [color=#BF00FF:m1p7hf39]jausti kada jam reikia pagarbos[/color:m1p7hf39], kada užuojautos.

Tai tavo, Broniuk, svajonės, kad TAVO MOTERIS jaustusi blogai? Jei JI jausis gerai nuo ditirambų, tai kodėl tu, vyras, negali juos giedoti nors retkarčiais

Pagal tave išeina, kad ieškai vergės Izauros, kuri tenkintų TAVO poreikius, TAVO svajones, nuo kurių TU būtum laimingas ir neprarastum savojo AŠ... O kur tada taip visų meilėje ir šeimoje deklaruojamas MES???

Aplamai, pagarba yra nejaučiama, o įgimta arba ne: tau šitos sąvybės gamta, matyt, šiek tiek pagailėjo , nes jei TU NEJAUTI, tai tada kolioji ir įžeidinėji visiškai nepažįstamus žmones Ką gi: tak deržat, Broneli, SAVO moterį tikrai rasi, o gal jau radai?

P.S. Ir vėl prispalvinau: na zlo vragam i ...druzjam tože!

Bronius..

B

190 įrašai

2010/11/26 10:54:12 10:54:12

Įra tokia rusiška patarlė. Nemoka tik mano kompas raidėm rusų rašyti , bet suprasit

Boh znaėt kavo mėtit .

Gaila aišku , ir kvaila kalbėti apie tokį , net nežinau , žmogu ? Sonka , aš kalbu konkrečiai apie savo nuomonę apie sonka. Męs ? Daugiskaita (visos moterys ar visos sonkos?), ko tu taip niršti? Antipatija aš jaučiu tau , tavo pezalams forume. Dabar ?........
Geros dienos , o ji juk kokia čiotka , saulė gi šviečia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume