2010/09/21 13:34:21 13:34:21
Ar normalu kad kiekviena karta kai tik susitinku su savo mergina ji sike glamoniu ir malonumo?? o kai reike bendrauti ji truputile kaska pabamba ir vel lieke tik glamoniu.. mes istikruju mazai bendraugam kai bunam kartu, o siekiam veiksmu ir istikruju man tas kartais pabosta bet ir daznai to pasiilkstu.. apie seksa patilesiu.
2010/09/21 15:27:12 15:27:12
Nieko nesupratau... deliok mintis is naujo
2010/09/21 16:40:28 16:40:28
Suprantu tavo mergina manau sudetinga su tavim bendraut jei ir gyvenime taip mintis destai. Jei rusakalbis tai rusiskai gi rasyk!
2010/09/21 22:55:40 22:55:40
Jei tau toks bendravimas netinka (kiek supratau), tai nenormalu.Na, gal ji tiesiog malonumu issiilgusi..jai tai normalu, buna ir taip.Svarbu kad abiems tiktu.
2010/09/22 06:47:48 06:47:48
LostxD: Ar normalu kad kiekviena karta kai tik susitinku su savo mergina ji sike glamoniu ir malonumo?? o kai reike bendrauti ji truputile kaska pabamba ir vel lieke tik glamoniu.. mes istikruju mazai bendraugam kai bunam kartu, o siekiam veiksmu ir istikruju man tas kartais pabosta bet ir daznai to pasiilkstu.. apie seksa patilesiu.
Man rodosi pamiršai vieną elementarų dalyką - norint gauti visų pirmą reikia duoti. Nes keik suprantu - susitinkate per retai ir per trumpai, kad užtektų laiko ir kaip tu sakai bendravimui ir malonumui. Kiekvienas žmogus turi savo tempą.
Ir kitas - nelabai kad pats domiesi mergina - kažkaip įtariu, kad tas bendravimas - tai ji turi apie tave tau rūpimomis temomis kalbėti, nes dabar, ji "truputi kažką pabamba". Kažin, ar labai jau aš pati degčiau noru bendrauti, jei viskas ką aš sakau būtų šitaip vertinama.
2010/09/22 07:13:21 07:13:21
LostxD: Ar normalu kad kiekviena karta kai tik susitinku su savo mergina ji sike glamoniu ir malonumo?? o kai reike bendrauti ji truputile kaska pabamba ir vel lieke tik glamoniu.. mes istikruju mazai bendraugam kai bunam kartu, o siekiam veiksmu ir istikruju man tas kartais pabosta bet ir daznai to pasiilkstu.. apie seksa patilesiu.
na jei jus nesenai susipazinot ir dar nespejot vienas kito gerai pazinti tai normalu, tiesiog dar neturit apie ka kalbet nei bendru draugu nei pomegiu neatradot. o glamones, buciniai puikus budas vienas kita tyrineti nes ir fiziskas potraukis svarbu! o kodel sakai, kas apie sexa patylesi? jis labai gerai ar blogai?
2010/09/22 07:19:36 07:19:36
na taip - jei tarp zmoniu dar beveik nieko nera, tai lieka tik seksas ir visas kito pazinimas tik per seksa apie ka jau cia bekalbesi....
tik ar nuo to galo pazinimas turi prasideti?
sia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
S
1 įrašai
2010/09/22 07:30:58 07:30:58
tai kaip kuriems tai normalu. Juk yra dar oralinis, analinis, grupinis. Tik bendrauti ir bendrauti...
2010/09/22 09:26:09 09:26:09
O KAS YRA NORMALU ARBA NENORMALU PRIKLAUSO NUO PAŽIŪRIO ,NUOSTATŲ IR PRIORITETŲ TAI MANAU ASMENIŠKA ,O AR VISUOMENĖS PRIIMTOS NORMOS YRA NORMALU NEŽINAU GAL KAI KURIOS NORMALU BET TIKRAI NE VISOS.
2010/09/22 12:33:25 12:33:25
stebėtojas: O KAS YRA NORMALU ARBA NENORMALU PRIKLAUSO NUO PAŽIŪRIO ,NUOSTATŲ IR PRIORITETŲ TAI MANAU ASMENIŠKA ,O AR VISUOMENĖS PRIIMTOS NORMOS YRA NORMALU NEŽINAU GAL KAI KURIOS NORMALU BET TIKRAI NE VISOS.
o aš manau kas normalu-nenormalu dažnai pasako mūsų sąžinė, kuri ir yra pagrindinė/prigimtinė "teisėja". Sakoma "jis turi sąžinę" (kai žmogus teisingai elgiasi), arba atvirkščiai - "jis be sąžinės".
Kai netinkamai elgiamės sąžinė būtinai praneša. Jei neįsiklausome į ją (arba nepajėgiame išgirsti) - patiriame klaidų pasekmes gyvenime (griūtys, konfliktai, nemalonumai ir pan.) arba galime susirgti depresija.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume