Sveiki. Mane kankina viena problema... situacija tokia,kad susipazinau su uzsinieciu vaikinu. Jis man pasirode idomus ir zavingas. Kadangi jis pirmas prie manes priejo ir pradejo pokalbi, tai pokalbio pabaigoje jis padiktavo savo tel nr. Kita diena as jam nusprendziau parasyti. Jo teigimu jis del to maloniai nustebo,nes nesitikejo,kad as jam parasysiu. Taip prasidejo musu bendravimas. I Lietuva buvo atvykes sporto reikalais. Todel kol buvo Lietuvoj(4d.) jis man,nuo musu pazinties dienos,daug rase, skambino, siulydavo susitikti. Bet as arba labai uzsiemus budavau arba tiesiog nenorejau... Bet visdelto pora kartu su juo susitikau. Pirma karta susitike pasedejom kavinej,pabendravom,o po to nuejom pas ji i viesbuti kur jis buvo apsistojes. Tarp musu nieko nebuvo ir jis prie mnes net nesikabinejo ir apie seksa ne neuzsimine. Bet as vistiek laikiausi atstumo bendraudama su juo... Antra karta mes susitikom naktiniam klube 4-iese,as pasiemiau drauge,jis drauga. kadangi jis sekancia diena turejo isvykti is lietuvos buvo organizuojamas jo komandos vakarelis, bet jis i ji nejo nes norejo susitikti su manimi. Bet, klube,pamates kad as su juo saltokai bendrauju, jis su draugu isejo lauk is klubo palikes mus. O kai as jam parasiau kodel jis taip padare,jis pasake,kad del manes jis stengiasi,o as jam jokio demesio nerodau( na galbut tas demesys butu reiskiamas didesnis, bet man truputeli yra problemu su uzsienio kalba, todel man yra gana sunkoka isreiksti viska ka as noriu, todel bendravimas akis i aki gaunasi nelabai koks). Jis man rase kad jam su manim yra labai gera, ir kad isvyks is lietuvos su skaudancia sirdim nes sutiko mane , o dabar viskas taip baigiasi... Jis mane kviete iseiti is klubo ir pasikalbeti su juo.... nezinau kodel... bet as neisejau... Kita diena jis man rase,kad manes labai pasiilgo, ir kad galwoja apie mane...as jam atsakiau tuo paciu. Jis izsvyko i savo gimtaji miesta. Pora dienu bendravom internetu...sms... skambuciais(neatsakydavau dazniausiai i jo skambucius, nes kaip ir sakiau nelabai moku uzsienio kalba bendrauti, man geriau sekasi parasyti sms nei kalbeti). Jis rase kad manes labai pasiilgo, kad man daug ka jaucia ir kad kviecia pas save paatostogaut... bet as pasakiau na galbut ir atvyksiu....nezinau..... Veliau jis isvyko atostogauti i kita sali.praejo jau 2 sav..o nuo to laiko kol atostogauja jis man gal keleta sms zinuciu teatsiunte.. o jeigu as jam parasau,jis man nieko neatraso-nepaisant to kad as parasiau kad jo labai pasiilgau ir pan.... Net nezinau ka daryti, nes supratau kad jis yra butent tas kurio as ieskojau... ir kiekviena diena sawe kaltinu,kad as nesugebejau jam parodyti,siltesniu jausmu... Net nezinau ko tiketis... idomu ar jis benores su manim bendrauti ar ne... juk tesu tik paprasta mergina, o jis sportininkas is uzsienio, pastoviai apsuptas merginu ir jam rodomo demesio. ikyreti jam rasant zinutes nenoriu... o ir laukti kazkokiu tai is jo ziniu labai sunku... nes kiekviena diena vis galvoju apie ji...ir kaltinu save kad paleidau ji.......zodziu man totali depresija...