Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → bendravimas su uzsinieciu

bendravimas su uzsinieciu

qwqwqw

Q

4 įrašai

2010/08/10 16:19:09 16:19:09

nagi.jus sakote kad as ji patraukiau sawo seksualia isvaizda? na taip esu simpatiska mergina, bet patikekit manim, ji supa buriai simta k grazesniu merginu......joa as suprantu,kad jus manote,kad jis su manim bendravo vien tik del to,kad gautu sexo is manes... Tik as vis dar nenoriu tuom patiketi, nes jo elgesys toli grazu neparode to,kad jis butent tik to is manes tesitiki. Neneigsiu,kad jis iswis apie sexa negalvojo, visi apie ji galvoja... Mano manymu,faktai,kad as jam patikau,ne vien tik del sekso butu tokie, kad jis bendraudamas su manim neparode savo gaslaus elgesio bandydamas kuo greiciau isiwersti i lova, o kai buvom dviese viesbti jis ne nelindo prie manes. Visos jo zinutes kurias jis rase man buvo nuosirdzios, jokiu dviprasmisku uzuominu... O kai paskutini vakara buvom klube ir kai jis isejes is klubo,pora valandu manes prie jo lauke,ir stebejo mane,kai tik iseidavau parukyti,vis rasinejo kad as ale flirtuoju su kitais ir taip ji skaudinu..ir kad nemanyciau kad jis savo laika leistu svaistydamas kvailiems zaidimams. Iswada - jusu manymu jis vis tikejosi,kad as iseisiu ir leksiu su juo i viesbuti permiegot... Bet nepaisant to,kad as ta vakara is klubo taip ir neisejau... kita diena jis man visvien rase... skambino... Isvykes i sawo gimtaji miesta velei man rase,kad manes pasiilgo, kad as jam labai patinku, kad nenori prarasti kontaktu su manim...kad kwiecia pas sawe i swecius, apmoka kelione ir pan.... Tad mano iswada tokia, kad jejgu jis vien del sekso bedrawes butu,tikrai nebutu po to incidento klube,man berases.. Bet musu bendravimas nutruko vos jam isvykus i kita saly atostogauti...vat sito as nesuprantu...po sawaites jis grysta atgal.i gimtaji miesta.. idomu gal sugryzus jam,musu bendrawimas tesis...

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/10 16:57:08 16:57:08

Eik jau, na negi tu tikrai manai, kad cia jau meile - seile pas jus abu? Na atvaziavo vaikinas, na pamate, na norejo gerai praleisti laika - pasidulkinti, na neisejo. Isvaziavo i kita sali, ten gavo. O rasyti ir sukti galvas jie moka ir tu mokesi po keliu metu.
Ismesk os galvos, nei jis ten i tave rimtai ziurejo nei ka. Ir mokykis uzsienio kalba - tikrai pravers.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/10 16:57:41 16:57:41

Eik jau, na negi tu tikrai manai, kad cia jau meile - seile pas jus abu? Na atvaziavo vaikinas, na pamate, na norejo gerai praleisti laika - pasidulkinti, na neisejo. Isvaziavo i kita sali, ten gavo. O rasyti ir sukti galvas jie moka ir tu mokesi po keliu metu.
Ismesk os galvos, nei jis ten i tave rimtai ziurejo nei ka. Ir mokykis uzsienio kalba - tikrai pravers.

unread

U

9 įrašai

2010/08/10 16:58:08 16:58:08

Naujas pazistamas neturetu priekaistauti, kad flirtuojate su kitais, nerodote demesio, skaudinate ji ir t.t. Ka jis sau leidzia, po velniu? As tokiems iskart sakau viso gero, nes zinau, kas buna paskui, neleis net su draugem kalbetis. Tai labai nevyriska ir neteisinga, jus dabar turetumet skraidyti is laimes, o ne grauzti save, kad iskaudinot vargseli. Jus gerbiantis zmogus niekada neverstu jusu jaustis kalta ir skaiciuoti klaidas, kuriu net nepadarete! Jus jam nieko neskolinga, gyvenkit sau ramiai.

Norimantas

N

4 įrašai

2010/08/11 07:42:57 07:42:57

o gal tegu gyvena temos autore kitam pasauly, netrukdykim

qwqwqw

Q

4 įrašai

2010/08/18 16:44:41 16:44:41

na galbut ir gywenu sawo iliuziju pasauly, bet kartais iliuzijos wirsta realybe. o taip nutiko ir sykart,,, Mes wel bendraujam

Sn

S

12 įrašai

2010/08/23 09:24:29 09:24:29

Vat visada sakiau kad merginos lietuvaites saltos kaip ledas, sitie pasakojimai su uzsieneiciais tai patvirtina:)
vakaruose isties taip yra, jei mergina akivaizdziai rodo demesi, savaime suprantama kad ji nori ir sex, o lietuvaites pacios nezino ko nori:))
nors esu ir lietuvoj sutikes merginu, su kuriomis prasidejus buciniams is iprocio labai atsargiai toliau kazka darau nes neziznau kiek toli pasiruosus lietuvaite eit, karta mergina pradejo kikent, sakau kas, sakone manai akd jei su tavim jau buciuojiuos tai svaime suprnatama kad noriu ir "happy end", sako nesuprnatu merginu kurios kazka pradeda o po to lauzosi (nekalbu apie vaikus 15 metu, kalbu apie suaugusius zmones).

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/12 23:14:37 23:14:37

Name?
- Abdu Dalah Sarafi.
- Sex?
- 4 times a week.
- No, no, no. Male or female?
- Male, female, sometimes camel...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume