Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip tau virš 50 metų

Kaip tau virš 50 metų

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/17 17:34:47 17:34:47

Mona: [
Nepatiko ir man tos smulkmenos, a la pilvūzas, sms turiniai ir pan. Bet jai rinktis - arba gyventi ašaromis aplaistytame pertekliuje, kaupti pagiežą ir neapykantą visiems, kas dar šypsosi, arba gyventi kukliau, bet taikoj su savimi ir pasauliu. Be keršto, bet džiaugsme. Tai labai lengva, jeigu žinai, kad pats didžiausias draugas ir pats didžiausias priešas sau esi pats. Labanaktis.

Ne pabludau, gal perkaitau del to galvoje netelpa.
Pasakyk prasau, kaip tu pasielgtum su zmogumi kuris savo veiksmais, kad tu esi pilvuze ir kas tave tokia ims? kokie tavo veiksmai?

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/17 18:31:28 18:31:28

brandi siela: Man rodos pirmiausiai turetumete pasirupinti savimi, t. y. per eile seimai paaukotu metu, pamirsote save, savo svajones, troskimus...pajuskite, ko trokstate, kad pati pasijustumete laiminga, nepriklausomai nuo aplinkos, pamilkite save su savo
visais pliusiukais ir minusiukais, tobulais ir klaidingais poelgiais, nors suprantu gerai, kad tai nera lengva...kada tai ivyks, busite laiminga pati su savimi, tada visai net nepastebesite, kai salia Jusu atsiras nauju veidu, nauju galimybiu ir galesite visiems pasakyti, kad nuo 50 Jums gyvenimas tik prasidejo

"brandi siela" - Jus pataikėte į dešimtuka, net susigraudinau ir apsiverkiau .
Tikrai taip aukojausi dėl šeimos, savim visai......... ne. Mano programa buvo minimum.
Vyras buvo labai skūpus nuo pat mūsų gyvenimo pradžios. Nieko gražaus neesu gavusi iš jo dovanų.
Visos saskaitos paskutinių 10 metų buvo apmokėtos mano ( butas . maista ir tt.)
Vyras tik rūpinosi mašina, kada ne kada nupirkdavo maisto ir aišku rūpinosi ""žavingają meiluže".
Tikrai vyrui buvo duota didžiulė laisvė.
Mano vyras mėgavosi 5 metus abonentu sporto komplekse isleides 10 000 lt. mūsų šeimos pinigų.
Suspaudė širdį , kaip pasakė kad lankys sporto kompleksą. Aš tam paprieštarauti negalėjau.
Vėliau jo geriausias draugas pasakys , kad reikėjo duoti 5 ha žemės , tai būtų turėjas ką veikti.

Dėkoju visiems , kurie mane palaikėte *****
Daugiau atvirauti nenoriu.
Pasišaipyti , pasijuokti mes mokame.

P.S.dėkoju Lelis Borgia , trikapeikis intelektualas.
Jūs palaikėte tą temą su savo jumoru ir tikrai gera įžvalga.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/17 19:57:34 19:57:34

ot gerai vyras įsitaisęs buvo, ir meilužę turėjo, ir dar žmonos alfonsu buvo

irgi svecias

I

2 įrašai

2010/07/17 20:02:17 20:02:17

Svečias: ot gerai vyras įsitaisęs buvo, ir meilužę turėjo, ir dar žmonos alfonsu buvo

O ar bent isivaizduoji kiek tokiu vyru esama?
Dauguma!!
Nebenoresi ir ieskot TO VISU VIENINTELIO.

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/17 20:07:09 20:07:09

Sapo: aš lipu antru laipteliu link 50, tai atsakysiu po 8 metų, manyčiau labai blogai neturėtų būt

JO AS ANT TRECIU LAIPTELIU BET KA GALIU PASAKYTI KOKS SKIRTUMAS DULKE BUVAI DULKE PAVIRSI, TAI KO CIA PARINTIS IR SAU NERVUS GADINT GRABAS VISUS SULYGINS VYRUS ANKSCIAU MOTERIS VĖLIAU BET SULYGINS IR NESIPESIT CIA

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/17 20:15:59 20:15:59

šešios pėdos po žeme - perspektyva, bet kol dar ant žemės tornadu prasinešt norisi

domina

D

176 įrašai

2010/07/18 04:12:47 04:12:47

Manau, kad dvieju zmoniu tarpusavio santykiuose, vienas svarbiausiu dalyku yra zmogaus laisve.
Mes visi ateiname i sia zeme vieni, vieni ir iseiname.Todel ne vienas neturime teises virsti daiktais,priklausanciais vienas kitam.Meile jokiu budu nera priklausomybe. Atsakomybe - gali buti,uz kazkuriuos dalykus.Bet kiekvienas zmogus yra laisvas.
Tokiu dvieju zmoniu konfliktu, kai kaltinama per velai grizus namo, ar priekaistaujama del nepadaryto darbo neturetu buti.Prisirisimas gimdo priekaistus, bambejima - nuo ryto iki vakaro, priekaistai dauginasi, auga ir stai viena diena apsizvalgai - nebe tavo zmogus salia.Del to zmones ir skiriasi.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/18 05:46:30 05:46:30

domina: Manau, kad dvieju zmoniu tarpusavio santykiuose, vienas svarbiausiu dalyku yra zmogaus laisve.
Mes visi ateiname i sia zeme vieni, vieni ir iseiname.Todel ne vienas neturime teises virsti daiktais,priklausanciais vienas kitam.Meile jokiu budu nera priklausomybe. Atsakomybe - gali buti,uz kazkuriuos dalykus.Bet kiekvienas zmogus yra laisvas.
Tokiu dvieju zmoniu konfliktu, kai kaltinama per velai grizus namo, ar priekaistaujama del nepadaryto darbo neturetu buti.Prisirisimas gimdo priekaistus, bambejima - nuo ryto iki vakaro, priekaistai dauginasi, auga ir stai viena diena apsizvalgai - nebe tavo zmogus salia.Del to zmones ir skiriasi.

Į šią Žemę tu viena ar vienas neateisi be dviejų pagalbos mažiausiai, o daugiausia prireikia ir kur kas didesnės medikų pagalbos, kad ateitum ir būtum gyva ar gyvas ateidami čia, todėl niekada nesate ir nebuvote vieni. Deja, ir užsikasti ar susideginti po mirties pati ar pats taip pat nepajėgūs. Mes esame visuomenės, šeimos, civilizacijos dalelytė - jų narė ar narys. Tad nepurkštaukim čia viens prieš kitą - moteris ir vyras, o ieškokime bendrų vardiklių, juk esame kilę iš viens kito ir ne kitaip. Kitaip dar neįrodyta mokslo, kad būtų buvę ar bus. Mes nesame vieni!

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/18 05:57:05 05:57:05

irgi svecias:
Svečias: ot gerai vyras įsitaisęs buvo, ir meilužę turėjo, ir dar žmonos alfonsu buvo

Dauguma!!

TO VISU VIENINTELIO aš nenoriu, aš noriu vienintelio (bet juk tai visai nedaug tik vienas)

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/18 06:54:20 06:54:20

Sapo:
irgi svecias:

Dauguma!!

TO VISU VIENINTELIO aš nenoriu, aš noriu vienintelio (bet juk tai visai nedaug tik vienas)

Visos moterys iesko to vienintelio..
Turejau ir as ta vieninteli..
Bet pasirodo - siandien mano, rytoj tavo..., TAS VIENINTELIS .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume