[b:1i82kynd][color=#FF0040:1i82kynd]Mieli forumiečiai , labai dėkoju Jums už Jųsų palaikymą.[/color:1i82kynd][/b:1i82kynd]
Ar padėjo man jūsų visų pasisakymai ... tikrai taip , kažkuria dalim taip.
Žinau kad aplink daug tokių panašių į manąją, kad vyrai tikrai negalvoja galva ,
bet kaip minėjo ......... galvele.
Sutinku savo vestuvių jubiliejų su didžiule dovana - neištikimybę ir ašaromis.
Ar mylėjau savo vyra.... tikrai taip. Buvo meilė , pasitikėjimas, mūsų nugyventi metai.
[quote:1i82kynd]Buvusi Ugnelė
Man sunku patikėti, kad moteriai, 30 metų gyvenančiai poroje, galima tiek laiko neįtarti vyrą turint kitą moterį.
[/quote:1i82kynd]
[quote:1i82kynd]Mangofruit
Aš galvoju, kad labai gerai gyvenat, jei nežinot su kuo jūsų vyras miega. Netgi jums pavydžiu. Džiaukitės talentu, kurį turite
Buvusi Ugnele ir Mangofruit aš čia nepasakojau visų plonybių, kaip gudriai buvo viskas daroma.
Patikėkit , [b:1i82kynd]kaip to labai , labai norima [/b:1i82kynd]yra prigalvojama visko , kad net šuo nesuloja.
Išvažiuoja vyras į darbą anksčiausiai , tikrai atsakingas darbas .... bet pasirodo tiesiu taikymu pas meilužę.
Jis yra laisvo oro direktorius , kada nori tada išlekia iš darbo, tad ir per pietus ir visaip ją aplanko.
Po darbo taip pat pasimyli , išsimaudo ir atvažiuoja 19 val. pasiimti žmonos, kaip pareigingas vyras kartu apsipirkti,
paruošti vakarienę.
Savaitgalis .... šeima ruošiasi važiuoti į kaimą, vyrui reikia tepalų užpilti na ar dar kai ko ar sunku ką nors sugalvoti,
o jis tiesiu taikymu pas meilužę. Sugrįžta , kažkokia nuojauta aplanko , nes išgirstu keistą vyro balso tembrą, bet
nustum tas mintis.
Gimimo diena ateina iš meilužės pasveikimas, man sako , kad čia bendradarbiai oi oi oi , .....ten bobinčius sugalvojo viršininką pasveikinti.
Kilo mintis , kad gal būt reikėtų pasidomėti , ką mano vyras veikia , bet baigus darbą 19 val .......???? Neturin savo mašinos.
Yra seklių tarnybos, jų pasklaugos nepigios . Tai kaip.??? O vyras tikrai nėra kažkoks gražuolis , ne Romas Dambrauskas
galvojau kas čia su tokiu pilvuzu prasidės.
[quote:1i82kynd]Lady_scorpio
Jei taip nutiktų man, džiaugčiausi, kad visa sužinojau ne paskutinę savo gyvenimo dieną. Jūsų požiūris (''Tiesiog noriu pasidžiaugti likusiu gyvenimu ir aš..... '') teisingas. Taigi džiaukitės gyvenimu ir laukite tokio žmogaus, kokį norėtumėte matyti šalia savęs.
Lady_scorpio Jūs teisi .
Kaip tą pragarą praėjau , Tai kaip įsudyta , man ant žaizdos buvo pilama druską. Meilužė atsiunčia SMS – pasimylėjom , dabar perduodu tau – pamylėk , paglostyk ir paguldyk .......... .... smagu . Ji man tiktų į dukras . Aš už jos mamą keliais metais jaunesnė. Ji nepagalvoja , kas būtų su jos šeima , jei taip tėvas susirastų meilužę. Ji įsitvėtusi į jį visom keturiom ir viskas. Jį labai ,labai vargšė nežino , kaip juo atsikratyti. Užrakink duris ir atsikratysi.
P.S. dabar ir aš jau gudri ir galėčiau duoti jums šiokių tokių patarimų. Kad laikas nuo laiko pasižiūrėtumėt savo vyrų telefonų išklotines. Pasidariau ir aš už 3 mėn. Ir žinau kada atsipūtimas , kada skambinta ir kiek SMS išsiūsta .