cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Svečias:
O kas toks esi ,kad aiskintumei ir gedintumei ? Jautiesi uz kitus gudresniu , neklystanciu , nenusikalbanciu ? Dar ir kaip...Nustok niekinti kitus.Jeigu tai moteriai taip gerai koks kieno reikalas, ka ji galvoja, daro ar elgiasi ,tai jos gyvenimas
Su kuo aš išties sutinku jei jau kas nesusitvarko su nedapistitu ar prireikus dėmesio trūkumo kompensuoti per klyną, ar net nesusitaikymu dėl užklupusios senatvės, tai šitas asmenines problemas tiesiog būtina supakuoti ir pateikti kaip normalu. Taip, tai iš ties ne mano reikalas, kad šį forumą laksto vaikiškos akys.
Taip išties ne mano reikalas, kad pasakyti moters žodžiai prasilenkia su realybe, o "vaikai" žodžius priima kaip už gryną pinigą.
Taip juk išties man visai nesvarbu kokioje visuomenėje aš esu.
Kur aš niekinau kitus?
Tai moteriai GERAI! Tai po galais būkit pirmiau sąžiningi prieš save. Ko žmonės renkasi? artimo ar pasidūlkinti?
Trimituojat vieną, jaučiat kitą, o norite trečio.
Drauge, iš tikrųjų rodote nepagarbą moterims ir vyrams bei jų natūraliam poreikiui. Smerkiate ir teisiate, nors jūsų mėgstamoj biblijoj rašoma neteiskite... Nemalonu skaityti tokius grubius žodžius kaip neda...as ir pan.būtent iš jūsų - biblijos tarno. kartais atrodo kad esate sena davatka, daug griešijusi, o senatvėje visų pamiršta ir negalinti, o norinti....Nesmagu, oi nesmagu jus skaityti