Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip tau virš 50 metų

Kaip tau virš 50 metų

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/15 06:08:08 06:08:08

tu pakviesk mane: Na ir kas, kad vyras susirado kitą. 50 metų - dar ne vėlu pagyvent gerai. Vaikai užauginti. Vyru rūpintis nereik. O meilužiai tik gražius žodžius kalba. Pasijusite puikia ir dar grieko verta moterimi. Žinokit dar vieną vyresnės moters privalumą prieš vyrus: moteris visada gali, patirtis leidžia mėgautis seksu. O vyrams po 50-ies dažnai prasideda prostatos problemos ir kt. Su jaunesnėmis tokie ir tikisi, kad pagerės potencija. Bet tai tik trumpam, o vėliau tos jaunos jiems "ragus" pastato.

Tiesa pasakius nesuprantu su kuo Jūs tuo seksu užsiimate, net jei ir pati teigiate, kad vyrams po 50 prasideda problemos.
"Pasijusite puikia ir dar grieko verta moterimi. "
Ar Jums nesarmata?
"Bet tai tik trumpam, o vėliau tos jaunos jiems "ragus" pastato"
Vis dar nuskriausta!

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/15 08:20:23 08:20:23

[quoteTiesa pasakius nesuprantu su kuo Jūs tuo seksu užsiimate, net jei ir pati teigiate, kad vyrams po 50 prasideda problemos.
"Pasijusite puikia ir dar grieko verta moterimi. "
Ar Jums nesarmata?
"Bet tai tik trumpam, o vėliau tos jaunos jiems "ragus" pastato"
Vis dar nuskriausta![/quote]

O kas toks esi ,kad aiskintumei ir gedintumei ? Jautiesi uz kitus gudresniu , neklystanciu , nenusikalbanciu ? Dar ir kaip...Nustok niekinti kitus.Jeigu tai moteriai taip gerai koks kieno reikalas, ka ji galvoja, daro ar elgiasi ,tai jos gyvenimas

C

1075 įrašai

2011/12/15 10:05:40 10:05:40

Svečias:
O kas toks esi ,kad aiskintumei ir gedintumei ? Jautiesi uz kitus gudresniu , neklystanciu , nenusikalbanciu ? Dar ir kaip...Nustok niekinti kitus.Jeigu tai moteriai taip gerai koks kieno reikalas, ka ji galvoja, daro ar elgiasi ,tai jos gyvenimas

Su kuo aš išties sutinku jei jau kas nesusitvarko su nedapistitu ar prireikus dėmesio trūkumo kompensuoti per klyną, ar net nesusitaikymu dėl užklupusios senatvės, tai šitas asmenines problemas tiesiog būtina supakuoti ir pateikti kaip normalu. Taip, tai iš ties ne mano reikalas, kad šį forumą laksto vaikiškos akys.
Taip išties ne mano reikalas, kad pasakyti moters žodžiai prasilenkia su realybe, o "vaikai" žodžius priima kaip už gryną pinigą.
Taip juk išties man visai nesvarbu kokioje visuomenėje aš esu.

Kur aš niekinau kitus?
Tai moteriai GERAI! Tai po galais būkit pirmiau sąžiningi prieš save. Ko žmonės renkasi? artimo ar pasidūlkinti?
Trimituojat vieną, jaučiat kitą, o norite trečio.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/15 11:34:06 11:34:06

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Svečias:
Su kuo aš išties sutinku jei jau kas nesusitvarko su nedapistitu ar prireikus dėmesio trūkumo kompensuoti per klyną, ar net nesusitaikymu dėl užklupusios senatvės, tai šitas asmenines problemas tiesiog būtina supakuoti ir pateikti kaip normalu. Taip, tai iš ties ne mano reikalas, kad šį forumą laksto vaikiškos akys.
Taip išties ne mano reikalas, kad pasakyti moters žodžiai prasilenkia su realybe, o "vaikai" žodžius priima kaip už gryną pinigą.

Kur aš niekinau kitus?
Tai moteriai GERAI! Tai po galais būkit pirmiau sąžiningi prieš save. Ko žmonės renkasi? artimo ar pasidūlkinti?

Kas stoga rauna ? Koks SUPERINIS leksikonas zmogaus , cituojancio Biblija

C

1075 įrašai

2011/12/15 12:08:24 12:08:24

Kas negerai su leksikonu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/15 18:59:51 18:59:51

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kas negerai su leksikonu?

siaubingas nekulturingumas, geda. Baznycioj taip kalbeti ismokino?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/15 19:50:24 19:50:24

Svečias:

Kur aš niekinau kitus?

Drauge, iš tikrųjų rodote nepagarbą moterims ir vyrams bei jų natūraliam poreikiui. Smerkiate ir teisiate, nors jūsų mėgstamoj biblijoj rašoma neteiskite... Nemalonu skaityti tokius grubius žodžius kaip neda...as ir pan.būtent iš jūsų - biblijos tarno. kartais atrodo kad esate sena davatka, daug griešijusi, o senatvėje visų pamiršta ir negalinti, o norinti....Nesmagu, oi nesmagu jus skaityti

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/15 19:51:14 19:51:14

Svečias:

Kur aš niekinau kitus?

Drauge, iš tikrųjų rodote nepagarbą moterims ir vyrams bei jų natūraliam poreikiui. Smerkiate ir teisiate, nors jūsų mėgstamoj Biblijoj rašoma neteiskite... Nemalonu skaityti tokius grubius žodžius kaip neda...as ir pan.būtent iš jūsų - Biblijos tarno. kartais atrodo kad esate sena davatka, daug griešijusi, o senatvėje visų pamiršta ir negalinti, o norinti....Nesmagu, oi nesmagu jus skaityti

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/15 19:52:50 19:52:50

Svečias:
Drauge, iš tikrųjų rodote nepagarbą moterims ir vyrams bei jų natūraliam poreikiui. Smerkiate ir teisiate, nors jūsų mėgstamoj Biblijoj rašoma neteiskite... Nemalonu skaityti tokius grubius žodžius kaip neda...as ir pan.būtent iš jūsų - Biblijos tarno. kartais atrodo kad esate sena davatka, daug griešijusi, o senatvėje visų pamiršta ir negalinti, o norinti....Nesmagu, oi nesmagu jus skaityti

Čia mano.

C

1075 įrašai

2011/12/15 20:23:41 20:23:41

Svečias: Drauge, iš tikrųjų rodote nepagarbą moterims ir vyrams bei jų natūraliam poreikiui. Smerkiate ir teisiate, nors jūsų mėgstamoj Biblijoj rašoma neteiskite... Nemalonu skaityti tokius grubius žodžius kaip neda...as ir pan.būtent iš jūsų - Biblijos tarno. kartais atrodo kad esate sena davatka, daug griešijusi, o senatvėje visų pamiršta ir negalinti, o norinti....Nesmagu, oi nesmagu jus skaityti

Nei smerkiau nei teisiau.
O Jus kaip kaip psichologe, parodykite man eilutes kur tai dariau!!!
Ir dar ta kuri domisi biblija, jus man atsakykite, iš kurių galų semsitės vyrų, tų kurie prie šio amžiaus išmirė! Ar ne iš šeimų kurios buvo sąjungoje, ar ne iš tų....
Ar žinai kas yra žodis nepaleistuvauk?
ir pažiūrėk nuo kurios aš eilutės įsivėliau į šią diskusiją?!
tai ar aš nepagarbą rodau? ar tu paleistuvystę teisini!
tai ar aš davatka, ar tu nesupranti apie ką kalbi? ar aš psichologas, ar tu mane vertini? ar man pirmiau dvasinis ryšys ar tau pirmiau seksas? o ar manai, kad tave skanu skaityti?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume