Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip tau virš 50 metų

Kaip tau virš 50 metų

cia tas draugas kuris neturii pinigeliu paskambinti

C

1 įrašai

2011/12/11 19:15:15 19:15:15

Ir atsakys jiems Karalius: ‘Iš tiesų sakau jums, kiek kartų tai padarėte vienam iš šitų mažiausiųjų mano brolių, man padarėte’.
Tada Jis prabils ir į stovinčius kairėje: ‘Eikite šalin nuo manęs, prakeiktieji, į amžinąją ugnį, kuri paruošta velniui ir jo angelams!
Nes Aš buvau išalkęs, ir jūs manęs nepavalgydinote, buvau ištroškęs, ir manęs nepagirdėte,
buvau keleivis, ir manęs nepriėmėte, nuogas, ir manęs neaprengėte, ligonis ir kalinys, ir manęs neaplankėte’.
Tada jie atsakys: ‘Viešpatie, kada gi matėme Tave alkaną ar ištroškusį, ar keleivį, ar nuogą, ar ligonį, ar kalinį ir Tau nepatarnavome?’
Tada Jis atsakys jiems: ‘Iš tiesų sakau jums: kiek kartų taip nepadarėte vienam šitų mažiausiųjų, man nepadarėte’.
Ir šitie eis į amžinąjį kentėjimą, o teisieji į amžinąjį gyvenimą”.

basta

B

48 įrašai

2011/12/11 19:21:04 19:21:04

Amen

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/11 20:02:07 20:02:07

Na va ir atsakymas Kai tau virs 50 m neieskok vyru , skaityk sv rasta

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/11 20:06:11 20:06:11

Svečias: Na va ir atsakymas Kai tau virs 50 m neieskok vyru , skaityk sv rasta

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/11 20:39:10 20:39:10

Kazys33:
Svečias:
Vilma99: Nesuprantu, kodėl,kai išeina neištikimas vyras, kaltinama moteris? Man atrodo, kad reikia ausėsti ir pasikalbėti.Kokio velnio kišti į mėšlą?

moteris nekaltinama. Tik ta moteris tokia durna ir taip neturi savigarbos, kad nesidziaugia, o lekia is paskos ir sriubauja krokodilo asarom. Nuo tokiu ir pabega

Kvailas atsakymas.Žmona irgi turi jausmus, tik išdavystės niekam nelinkėčiau patirti.Turbūt tai yra vienas iš baisiausių skausmų žemėje.

baik tu... baisiausias jausmas kai sukisi savo pinigus i banka, o tas subankrutuoja. Slykstesnio jausmo ir baisesnio skausmo niekam nelinkiu patirti...

ana847

A

19 įrašai

2011/12/12 11:35:29 11:35:29

mano likimas panašus pragyvenom kartu 30 metu vaikai išauginti išvažiavo savo likimo kurtis likom dviese ir pasirodo nieko bendro neliko tik įpratimas gal nematau kitos išeities . likom kartu ir kiekvienas atskirai . jis nepastebi kad kartais per diena netaria man ne žodžio o ir aš ne iš tu tauškiančių niekus ištisai .jaučiu tuštumu ir nematau ateities

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/12 12:00:55 12:00:55

ana847: mano likimas panašus pragyvenom kartu 30 metu vaikai išauginti išvažiavo savo likimo kurtis likom dviese ir pasirodo nieko bendro neliko tik įpratimas gal nematau kitos išeities . likom kartu ir kiekvienas atskirai . jis nepastebi kad kartais per diena netaria man ne žodžio o ir aš ne iš tu tauškiančių niekus ištisai .jaučiu tuštumu ir nematau ateities

Tai kas tau blogai , moterie ? Ne sventieji puodus lipdo . Ar manai ,kad meiles nereikia puoseleti ,priziureti ? Jus esate dviese ir tai labai grazu.Tiek metu , pavydas ima , o tu dejuoji ,ieskai patarimu ir pazinciu , ech ...Dyka duona uzpakali drasko

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/12 14:24:02 14:24:02

Svečias:
ana847: mano likimas panašus pragyvenom kartu 30 metu vaikai išauginti išvažiavo savo likimo kurtis likom dviese ir pasirodo nieko bendro neliko tik įpratimas gal nematau kitos išeities . likom kartu ir kiekvienas atskirai . jis nepastebi kad kartais per diena netaria man ne žodžio o ir aš ne iš tu tauškiančių niekus ištisai .jaučiu tuštumu ir nematau ateities

Tai kas tau blogai , moterie ? Ne sventieji puodus lipdo . Ar manai ,kad meiles nereikia puoseleti ,priziureti ? Jus esate dviese ir tai labai grazu.Tiek metu , pavydas ima , o tu dejuoji ,ieskai patarimu ir pazinciu , ech ...Dyka duona uzpakali drasko

Nu jo... sedi vedusi moteris pzinciu svetaines ir kadru iesko. Va tokios ir tos bobos po 50...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/12 15:02:54 15:02:54

Svečias:
Nu jo... sedi vedusi moteris pzinciu svetaines ir kadru iesko. Va tokios ir tos bobos po 50...

O tau tai našta nuo jų?!

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/12 18:25:23 18:25:23

Svečias: Man dar nėra 50. 5 metelių trūksta. Bet tikrai žinau, kad nieko susirasti nepavyks, nei čia, nei kur kitur. Užtenka paskaityti temas čia. Apie tai, pavyzdžiui, kaip gražią moterį kaip nuvytusią gėlę išmeta ir ieško kitos, šviežesnės. Apie tai, kad internete ieškoma tik sekso pramogų, apie reikalavimus moterims ir pasidaro aišku. Taigi, su internetu, viskas aišku.
Kaip su realybe? Galvoju, kad įmanoma, sulaukus kokių 55 metų susirasti 65-70 metų dieduką. ........................

O kodel 65-70 dieduka,o ne jaunesni 50-55 metu.
Atjaunetumete ir jus.
O siaip mielos moterys - tiesiog nesnauskite ir nemiegokite
Pradekite anksciau ziureti i Gyvenima ,o ne tarnauti vyrams ir paskui suzinoti,
kad tas apsisuko aplink jaunesne.
Liudnas tas laikas 50 metu , bet mokekime dziaugtis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume