Labas rytas, taip..., Santa Barbara

Sapo1295820256_db
2010/07/23 05:19:24 05:19:24
Labas rytas, taip..., Santa Barbara
zxc
2010/07/23 08:46:59 08:46:59
Kaikada rašė, jog už gerus darbus gali tikėtis, jog tave gražiai palaidos.
nesvaik. jei paliksi pinigų, gražiai palaidos, jei ne, tai reik džiaugtis, kad apskritai laidos. Paidomėkit laidotuvių išlaidomis. fantazija apie gražias laidotuves atšoks.
Kaikada
2010/07/23 09:47:08 09:47:08
Tai tą ir norėjau pasakyti - jei būdamas visą gyvenimą labai geras, sau nieko neleisdamas, sukaupsi nors kokį turtą, kurį paliksi kam nors, kas turi dar lašą sąžinės, tai už tai dar palaidos .Na, jei ne, bent jau ant žemės gal nepaliksim...
O dėl gero darymo kitiems nesitikint atlygio ...Visą gyvenimą taip gyvenau, niekada nelaukiau atpildo, nes tiesiog natūraliai buvau geras žmogus. Nemoku nei specialiai kenkti, nei naudotis.
Bet, pasirodo, jei esi geras, kiti ne tik, kad neįvertina, bet pradeda reikalauti, lipti ant galvos, nori palikti tave absoliučiai nuogą ir basą, nes, matai, jie vargšai, o tu vistiek išsikapstysi, nes turi darbą, sugebi, ką nors sugalvosi...
Tai va, po daug metų gerumo, pasipriešinau, neatidaviau to, kas teisėtai priklauso man. Prasidėjo purvo pylimas, maišymas su žemės, jei galėtų, ko gero ir užmuštų...
Taigi -kaip ten su tuo veiksmu ir atoveiksmiu, Ugnele?
Aš nepasikeisiu, nemoku išnaudoti kitų ir kitiems kenkti, bet...tiesiog traukiuosi atokiau nuo žmonių, nebeprisileidžiu nieko artyn. Nes kartais atoveiksmis, pasirodo, būna priešingas. Geriau taip: nėra veiksmo, nėra atoveiksmio.
Buvusi ugnelė
2010/07/23 10:29:39 10:29:39
Šiaip aš čia truputį kitame kontekste turėjau galvoje....
Na dar ir kaip priešpriešą tikėjimui sapnais nurodžiau.
trikapeikis intelektualas
2010/07/23 10:51:24 10:51:24
"Fizikoje", dar vienas terminas yra "krauni kol veza" kitaip sakant "kol tempia tiek krauna"
Buvusi ugnelė
2010/07/23 11:06:22 11:06:22
Aš turėjau galvoje, kad jei atiduodi kitam daug meilės, turėsi šalia mylintį žmogų, nes dažniausiai atsakoma tuo pačiu. Paversi save tarnaite - turėsi valdingą poną, kuris ir spręs - reikia jam dar vienos meilužės ar ne.
Kiekvienas gyvenime vaidiname savo pasirinktą rolę.
O jei norima vežti, tada leidžiama krauti.
Liepa
2010/07/23 11:18:43 11:18:43
O man penkiasdešimt ir labai puikiai jaučiuosi ,superiniai gerai Taip gerai ,kad kartais pati sau pavydžiu Neturiu nei turtų,nei vyro gyvenu viena nuomojuosi butą ( visa ką užgyvenau ir sugyvenau palikau ex'ui ) .Nedejuoju , nekeikiu ir neverkiu gyvenu šia diena, čia ir dabar ,patinka kelionės tai ir keliauju ,sportuoju ,einu į teatrą , kiną , lankau šokių pamokas .Anūkų tikrai nesiruošiu auginti , ne man - man dar per anksti Nesibaiminkite ir nesigąsdinkite tikrai neliūdnas gyvenimas sulaukus penkiasdešimties ,patikėkite tai pati aukščiausia gyvenimo kokybė
ieva
2010/07/24 17:52:47 17:52:47
"GYVENTI DEL KITO-IR ZINOTI, KAD JIS GYVENA DEL MANES!
Manau tai butinas bruožas norint laimingai gyventi."
Štai kaip savo anketoje " pažintys - draugas lt." rašo 54 metų vyriškis.
Žmonės , nugyvenę puse savo amžiaus su patirtim.
[quote:21s1sbgb] Liepa
Nesibaiminkite ir nesigąsdinkite tikrai neliūdnas gyvenimas sulaukus penkiasdešimties ,
patikėkite tai pati aukščiausia gyvenimo kokybė[/quote:21s1sbgb]
Kaikada
2010/07/24 18:46:45 18:46:45
Neapsigaukit su tais, kurie taip rašo. Teko bendrauti su tokiais vyrukais, kurių anketose tokių protingų ir gražių žodžių parašyta...Įsitikinau, kad tai tik žodžiai. Gal jie ir nori gyventi dėl moters ir, kad ji gyventų dėl jo, tik...norėtų, kad būtų 20 metų jaunesnė, labai graži ir nuostabaus, nuolankaus charakterio...dabar jau mieliau bendrauju su tais, kurių anketose tokių "išminties perliukų" nėra, nes...keletas su tokiom anketom buvo tikri arogantiški šikniai...
Liepa
2010/07/25 12:37:41 12:37:41
Tai vyriškio mintys , kadangi moterys ir vyrai mąsto skirtingai ,nenoriu gyventi dėl kažko. Turėtume kiekvienas gyventi savo gyvenimus ir neprimesti jo šalia esančiam Manau du žmonės bus laimingi tuomet, kai moteris atliks moteriškas pareigas ,vyras - vyriškas, kai moteris žinos moteriškas savybes, vyras - vyriškas .
54 metai nėra pagrindinis rodiklis , nusakantis patirties kiekį . Yra toks posakis "patirtis ateinu su amžiumi, bet kartais amžius ateina vienas "