yra toks reikaliukas pas mus: draugaujam jau beveik du metus, viskas atrode labai graziai, aisku buvo pykciu, bet labai nedaug per pora metu gal 4-5 kartus ir tai ta pacia diena susitaikydavom, buvo ir ta vadinamoji santykiu krize kai atrode viskas stovi vietoj, taciau viskas po krizes susitvarke ilga laika viskas graziai klostesi ir jau pajutau kad pusantro menesio gal du pas mus ir vel kazkaip stovi viskas vietoj man ja sunkiau pralinksminti, prasnekinti, maziau besimatom susiradau darba jai daug mokytis, bet tik rasdavau laiko (i savaite 2 kartais 3) kartus susitikdavom nors ir neilgam, bet atsitiko taip kad vakar gavau zinute kad ji sumisusi del savo jausmu, nebezino ar myli atvaziavau pasikalbeti ji siulo padaryti pertrauka, tik bijau kad ta pertrauka atsaldys visai jos jausmus. as neatsalsiu nes tikrai karstai ja myliu ir nezinau kaip be jos galeciau gyventi. beje dar jos seimoj visokiu problemu yra ir tevai pries mane nusiteike, nekarta bande ikalbeti ja skirtis, nors as su ja buvau labai geras gal net per geras kartais. Tai va nesuprantu tik vieno dalyko kodel viena diena planuojam bendra ateiti, o kita ji jau nebezino ar myli mane? ir ka tureciau daryti tikriausiai laukti?