Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Uždrausti santykiai

Uždrausti santykiai

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/20 06:44:26 06:44:26

Amiraaa:
ESU VAIKŠTANTIS [size=150:2ndih2kj]PRIMITYVIZMO [/size:2ndih2kj] PAVYZDYS. NENORIU DULKINTIS (SPECIALIAI VARTOJU ŠITĄ SAVOKĄ, NES MAN JI NIEKO BENDRA NETURI SU MYLĖJIMŲSI) NEI TRYSE, NEI KETURIESE, NEI SU VEDUSIAIS VYRAIS. BET VIS TIEK AČIŪ VISIEMS UŽ NUOMONES. TAI TIK RODO, KIEK IR KOKIŲ ĮVAIRIŲ JŲ YRA...

Jums garbės galėtų pavydėti ne vienas čia pasirašantis. Pritariu jūsų nuomonei, išlikite ir toliau tokia stipri ir tauri. O vyrai tegu nedejuoja, kad moterys neištikimos. Patys daug prie to prisidedate, kad ir palaikydami tokius santykius, kaip trise/keturiese. Paskui už galvos griebiatės: ragai dygsta . Saugokite savo moteris ir neišgalvolite nesąmonių. Jei, kaip Lelis rašo, atsiranda monotonija ir nuobodulys lovoje - pagyvenkite pusę metų be mylėjimosi - atsiras apetitas žvėriškas . Marininos detektyve yra aprašytas manjakas: jis tam kad numalšintų įtampą, turėjo žudyti merginą tam ptikromis aplinkybėmis, o visą procesą nufilmuoti. Kai jam užeidavo įtampa, jis prasukdavo savo filmą. Bet to pradėjo neužtekti. Jis nužudė vėl,dar įmantriau. Kai "nebevežė" ir tas filmas, žudė vėl. Ir vėl. Kažkas panašaus yra ir narkotikų dozės didinimas. Todėl niekada nepatikėsiu, kad svingerių santykiai gali sutvirtinti šeimą. Jie ją gan greit išardys - kai tik taps aišku, kas dozės jau nebeužtenka.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/20 06:52:23 06:52:23

trikapeikis intelektualas: ka tu cia bandai irodyti?! tau tinka tu ir eik.
Lelis Borgia: Bendras ar artimas sutuoktinių požiūris į pabodimo sindromą ir į jo sprendimo būdus yra svarbus darnios santuokos ryšys. Įsitikinimai gali atitikti realybę, bet gali su ja ir nesutapti.

Sekant anksciau issakyta, noriu uzduoti klausimu, kiek tau metu lelis borgia? tu turejas realybeje moteri, ne suguloves prasme, bet artima sirdimi (prasymas neskiesti apie drauges)?
Tai taip. Antoji moteris labai laukiama , o gal antras vyras issklaidytu pabodimo sindroma. Na, o ka as cia kuklinuosi? DAROM grupini, o po to sveskim koncerta
Siaip. Esu taip pat daug kartu sakes jog visuomene liberaleja, taciau apsidairau ir pradedu abejoti.

"Turiu simta draugu ir esu niekam nereikalingas"

Borgia sugulovių nėra turėjęs ir nesiruošia jų turėti - gal nebegali, išskyrus pliurpti. Valdžia suteikė daugiau laisvo laiko, todėl ir parašinėju. Metų per daug, galėčiau ir paskolinti - 50. Jokio grupinio čia omeny nėra, nors tai irgi vyksta. O drauges aš myliu. Meilių būna įvairių. Mėgstu pakalbėti apie meilės bolgąsias puses. Ne visada sakau tiesą, kartais ir pameluoju. Vienokios ir kitokios patirties turiu ir gerai žinau, kas yra meilė, kas yra draugystė, kas yra ilgesys ir vidinis skausmas - netektis, pralaimėjimas. Ar tenkina toks atsakymas? Per diskusijas ir nusišnekėjimus ieškau bendraminčių ir noriu pažinti tai, kas dar nepažinta, neatskleista. Domina ir lytinio gyvenimo papročiai, jų istorija, veidmainystė, melas, apgaulė, babkizmas, norisi suvokti jo įtaką įvairiems visuomenės sluoksniams dabartinio liberalizmo ir elitarizmo(oligarchijos) valdymo metu - krizės metu.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/04/20 09:04:41 09:04:41

Taip, man toks atsakymas tinka. Gali buti klaidinga, taciau man taip atrodo, jog visa apie ka kalbi ir i ka suvedi, tai tik neissipildziusios svajones?! kartelis del to!? amzius, blestantis seksualumas?! isblesusi aistra antrajai pusei.
Vartojam ir bukim suvartoti. As nenoriu to, apie ka tu sneki. Renkuosi kurstyti aistra...
Pagarbiai

Ledi Chatterly

L

20 įrašai

2010/04/20 09:07:28 09:07:28

Ji buvo neseniai ištekėjusi jaunutė, graži moteris. Jie mylejo vienas kitą, bet ji netyčia susipažino su vyresniu vedusiu vyru ir įsimylėjo. Kažkas jai pasakeė, kad ji sugadins jam gyvenimą, šeimą ir ji nusprende išsiskirti su juo, pažadėjusi jam parašyti savo svajonių ir fantazijų laiškelį. Po mėnesio jis gavo laišką, kuriame ji raše, kad viskas gerai, jog myli vyrą ir jį, ir nieko padaryt negali. Po 5 metu jis gavo tokį pat laiškelį. Tik po 20 metų ji jam paraše: "Aš nenorėjau tavęs skaudinti, nes labai tavęs geidžiau ir mylejau sapne ir svajonėje. Visus laiškus parašiau tau vieną dieną, o išsiuntė tau juos mano draugai, nes, kai mes išsiskyrėme - kitą dieną nusižudžiau.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/20 09:40:49 09:40:49

Ledi Chatterly: Ji buvo neseniai ištekėjusi jaunutė, graži moteris. Jie mylejo vienas kitą, bet ji netyčia susipažino su vyresniu vedusiu vyru ir įsimylėjo. Kažkas jai pasakeė, kad ji sugadins jam gyvenimą, šeimą ir ji nusprende išsiskirti su juo, pažadėjusi jam parašyti savo svajonių ir fantazijų laiškelį. Po mėnesio jis gavo laišką, kuriame ji raše, kad viskas gerai, jog myli vyrą ir jį, ir nieko padaryt negali. Po 5 metu jis gavo tokį pat laiškelį. Tik po 20 metų ji jam paraše: "Aš nenorėjau tavęs skaudinti, nes labai tavęs geidžiau ir mylejau sapne ir svajonėje. Visus laiškus parašiau tau vieną dieną, o išsiuntė tau juos mano draugai, nes, kai mes išsiskyrėme - kitą dieną nusižudžiau.

Kažkur jau skaičiau tai. Labai melodramiška pasaka. Vargu ar taip buvo iš tiesų.

Ledi Chatterly

L

20 įrašai

2010/04/20 11:09:32 11:09:32

Taip, aš irgi kažkur skaičiau, susigraudinau ir čia parašiau. Nesakykit, gali būti ir taip. Nuo meilės vaistų nėr, ypač nuo aklos ir jaunatviškos. Tėvai sako: jaunystė - paikystė!

Intravertas

I

26 įrašai

2010/04/20 12:06:24 12:06:24

Tai absurdiška.Šioje pasakoje ne meilė kalta, o žmogaus nestabilumas. Toks žmogus sau galą padarytų ne tik dėl išgyventos nelaimingos meilės, bet ir bet kurioje kitoje gyvenimiškoje situacijoje.

akvil2

A

1 įrašai

2010/04/21 09:09:18 09:09:18

Amiraaa: Labai ačiū už gražų atsakymą. Panašiai ir aš galvoju, - kad šį žmogų ištiko amžiaus krizė. Tikrai nenorėčiau prarasti draugystės, bet bijau, kad tai gali nutikti. Rašydama į forumą, praktiškai jau sugalvojau atsakymą į savo klausimus... Nenoriu būti antra ar dar kažkelinta vyro gyvenime, kad ir kaip stipriai jis patiktų. Užuot tapusi vedusio vyro meiluže, geriau neteksiu draugo, bet išsaugosiu savigarbą...

As buvau panasioj situacijoj, vyriskis net skirtis ruoses del musu santykiu, ir issigandau jog isskirsiu seima..Dabar gailiuosi, nes tas zmogus istrigo man ilgam..Galvoju jog reikia isnaudoti tinkamas progas, ju ne tiek daug gyvenime pasitaiko..ir jei tas zmogus rimtai nusiteikes, kodel gi nebuti su juo?..

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/21 12:20:43 12:20:43

Intravertas: Tai absurdiška.Šioje pasakoje ne meilė kalta, o žmogaus nestabilumas. Toks žmogus sau galą padarytų ne tik dėl išgyventos nelaimingos meilės, bet ir bet kurioje kitoje gyvenimiškoje situacijoje.

Sutinku. jei jau taip mylėjo - turėjo taip pasakyti, kovoti, o čia mat "nenorėjo skaudinti, nes labai geidė" - prieštaravimas: geisti kažko anaiptol nereiškia skaudinti,o priešingai, ir blogiausia ką galima sukelti - tai bjaurėjimąsį. Ši istorija siūta baltais siūlais, kaip ir mistiniai draugai, kurie žinojo kad jų draugė nusižudys ir ne tik neužkirto tam kelio, bet net ir sutiko būti 20 metų laiškanešiais.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/21 12:25:15 12:25:15

akvil2:
As buvau panasioj situacijoj, vyriskis net skirtis ruoses del musu santykiu, ir issigandau jog isskirsiu seima..Dabar gailiuosi, nes tas zmogus istrigo man ilgam..Galvoju jog reikia isnaudoti tinkamas progas, ju ne tiek daug gyvenime pasitaiko..ir jei tas zmogus rimtai nusiteikes, kodel gi nebuti su juo?..

Gerai pasielgėte, kad dėl jūsų neiširo to vyriškio šeima. Negalite žinoti, ar jis po to nesigailėtų skaudžiai, ar nesutiktų po to moters už jus žavesnės, ir istorija pasikartotų. Ant svetimos laimės griūvėsių savosios nepastatysi...Nežinau, kas jus sulaikė, bet jūs pasielgėte protingai. Štai jei jau būtų besiskiriantis su žmona, bet ne dėl jūsų - tada visai kitas vaizdas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume