Lelis Borgia: Jeigu jūs esate normalios čia, vadinasi, mes, vyrai, nesame normalūs, ypač tie, kokius aš čia paminėjau „Neleistinuose santykiuose“. Aš čia kalbėjau apskritai apie reiškinį, kuris egzistuoja ir negalėčiau pasakyti, kad šitie vyrai yra blogi ar nenormalūs, ar nemylintys ir negerbiantys žmonų ir moterų apskritai. Kartais būna net priešingai. Matot, aš kaip vyras ne tik pažįstu vyrus, žinau ir esu savo akimis regėjęs gana nemažai pikantiškų dalykų, nesugriaunančių, deja, šeimų ir jų vaikų ateities – laimės. Vadinasi, moterų tokių yra tikrai ne viena. Tai aš netaikau sau, nors draugių turiu ir esu turėjęs „neleistinų ryšių“, bet tai draugystės nesugriovė, o likome ir esame puikūs draugai po šiai dienai, nesvarbu, kad jos sėkmingai ištekėjusios ir augina puikius vaikus. Draugystei nebūtinas intymus, seksualūs ryšys, bet jis ir netrukdo, jei abiems to vienodai reikia. Jūsų minima didžioji dauguma tiesiog veidmainiauja ir meluoja, kad tai nepriimtina arba, kad to nėra. Aš neturiu nieko prieš prieš jokį gerą, padorų žmogų. Vertė yra kur kas platesnė sąvoka ir dar painesnė realybė. Normalūs vyrai nemato moteryje tik sekso objektą, patikėkite. Blogai išauklėti ir išlepinti, sukvailinti – taip! Nebūkite tokia tikra, kad tokiose porose akivaizdžiai trūksta dvasinio ryšio ir dar vieno intymaus partnerio pagalba ten ne bandoma desperatiškai išeiti iš dvasinio išsisėmimo, o įveikti natūralų pabodimo sindromą, kuris yra neišvengiamas ir su vien tik sekso objektu nesusietas.
Jei bendravimas su žmogumi galutinai pabosta - manau nėra ko daugiau apie tai kalbėti...Vienok yra porų, kurios bendrauja monogamiškai ir kuo toliau tuo daugiau randa savo bendravime žavingų pusių. Tokių jūsų minėtų vyrų (nei moterų)nesu nė karto sutikusi - todėl manau tai nėra normalus, visuotinai priimtas reiškinys. Manau, kad prie kiekvieno limpa tai, kas jam tinka /