Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Uždrausti santykiai

Uždrausti santykiai

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/19 16:25:04 16:25:04

Svečias:
samanta:
Svečias:
Pagarbus seksas, abipusė palaima, bendras intymus malonumas draugystės nesugriauna, jei ji tikra, o tik sutvirtina. Samanta nėra visažinė, o tik puiki moteris, geras žmogus, galintis ir klysti.

Ačiukas, sutinku su jūsų nuomone, o manoji yra subjektyvi.

Aha, bet, sakyk, o kada subjektyvi nuomonė tampa objektyvia?

Šiuo atveju - kai pabandomas toks variantas, pasveriami visi už ir prieš,o dar geriau - padaroma nepiklausoma apklausa ir jos rezultatais remiantis daromos išvados... Viso to nedariau , todėl ir nuomonė subjektyvi. Bet tvirta. Esu monogamiška.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/19 16:38:33 16:38:33

Lelis Borgia:
Nejaugi, Jūs su Samanta, ir kitos tokios jau šventos ir nekaltos esate? O gal viduje iš tikro toks vyro pasiūlymas pasimylėti trise jums nesukelia priešiškų jausmų, tačiau praktiškai niekaip nesugebate susidoroti su pavydo jausmu, tai gal pati nesi pakankamai psichologiškai stipri? Ir nereikia nusipiginti, suvedant tai tik į dulkinimąsi.

Na pirmiausia "šventos ir nekaltos" čia visai ne prie ko - mes paprasčiausiai esame normalios. Beje nepažistu nė vienos moters su tokiais norais, nekelbant jau apie veiksmus - vadinasi didžiajai daugumai tai nepriimtina. Tokio vyro pasiūlymo man asmeniškai užtektų, kad pasiūlyčiau jam apsilankyti toli ir kelio atgal pas mane nerasti...Ne psichologiškai nestipri esu - o neištvirkusi (laimei), žinau savo poziciją ir vertę. Prieštaravimas:"Ir nereikia nusipiginti, suvedant tai tik į dulkinimąsi" - o seksas trise tai nenusipiginimas suvedant santykius tik į dulkinimąsį?? Tokioje poroje akivaizdžiai trūksta dvasinio ryšio ir dar vieno intymaus partnerio pagalba bandoma desperatiškai išeiti iš nuobodulio ir dvasinio išsisemimo, kuris neišvengiamas, jei mato partneryje vien tik sekso objektą.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/19 17:07:08 17:07:08

Jeigu jūs esate normalios čia, vadinasi, mes, vyrai, nesame normalūs, ypač tie, kokius aš čia paminėjau „Neleistinuose santykiuose“. Aš čia kalbėjau apskritai apie reiškinį, kuris egzistuoja ir negalėčiau pasakyti, kad šitie vyrai yra blogi ar nenormalūs, ar nemylintys ir negerbiantys žmonų ir moterų apskritai. Kartais būna net priešingai. Matot, aš kaip vyras ne tik pažįstu vyrus, žinau ir esu savo akimis regėjęs gana nemažai pikantiškų dalykų, nesugriaunančių, deja, šeimų ir jų vaikų ateities – laimės. Vadinasi, moterų tokių yra tikrai ne viena. Tai aš netaikau sau, nors draugių turiu ir esu turėjęs „neleistinų ryšių“, bet tai draugystės nesugriovė, o likome ir esame puikūs draugai po šiai dienai, nesvarbu, kad jos sėkmingai ištekėjusios ir augina puikius vaikus. Draugystei nebūtinas intymus, seksualūs ryšys, bet jis ir netrukdo, jei abiems to vienodai reikia. Jūsų minima didžioji dauguma tiesiog veidmainiauja ir meluoja, kad tai nepriimtina arba, kad to nėra. Aš neturiu nieko prieš prieš jokį gerą, padorų žmogų. Vertė yra kur kas platesnė sąvoka ir dar painesnė realybė. Normalūs vyrai nemato moteryje tik sekso objektą, patikėkite. Blogai išauklėti ir išlepinti, sukvailinti – taip! Nebūkite tokia tikra, kad tokiose porose akivaizdžiai trūksta dvasinio ryšio ir dar vieno intymaus partnerio pagalba ten ne bandoma desperatiškai išeiti iš dvasinio išsisėmimo, o įveikti natūralų pabodimo sindromą, kuris yra neišvengiamas ir su vien tik sekso objektu nesusietas.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/19 17:16:56 17:16:56

Lelis Borgia: Jeigu jūs esate normalios čia, vadinasi, mes, vyrai, nesame normalūs, ypač tie, kokius aš čia paminėjau „Neleistinuose santykiuose“. Aš čia kalbėjau apskritai apie reiškinį, kuris egzistuoja ir negalėčiau pasakyti, kad šitie vyrai yra blogi ar nenormalūs, ar nemylintys ir negerbiantys žmonų ir moterų apskritai. Kartais būna net priešingai. Matot, aš kaip vyras ne tik pažįstu vyrus, žinau ir esu savo akimis regėjęs gana nemažai pikantiškų dalykų, nesugriaunančių, deja, šeimų ir jų vaikų ateities – laimės. Vadinasi, moterų tokių yra tikrai ne viena. Tai aš netaikau sau, nors draugių turiu ir esu turėjęs „neleistinų ryšių“, bet tai draugystės nesugriovė, o likome ir esame puikūs draugai po šiai dienai, nesvarbu, kad jos sėkmingai ištekėjusios ir augina puikius vaikus. Draugystei nebūtinas intymus, seksualūs ryšys, bet jis ir netrukdo, jei abiems to vienodai reikia. Jūsų minima didžioji dauguma tiesiog veidmainiauja ir meluoja, kad tai nepriimtina arba, kad to nėra. Aš neturiu nieko prieš prieš jokį gerą, padorų žmogų. Vertė yra kur kas platesnė sąvoka ir dar painesnė realybė. Normalūs vyrai nemato moteryje tik sekso objektą, patikėkite. Blogai išauklėti ir išlepinti, sukvailinti – taip! Nebūkite tokia tikra, kad tokiose porose akivaizdžiai trūksta dvasinio ryšio ir dar vieno intymaus partnerio pagalba ten ne bandoma desperatiškai išeiti iš dvasinio išsisėmimo, o įveikti natūralų pabodimo sindromą, kuris yra neišvengiamas ir su vien tik sekso objektu nesusietas.

Jei bendravimas su žmogumi galutinai pabosta - manau nėra ko daugiau apie tai kalbėti...Vienok yra porų, kurios bendrauja monogamiškai ir kuo toliau tuo daugiau randa savo bendravime žavingų pusių. Tokių jūsų minėtų vyrų (nei moterų)nesu nė karto sutikusi - todėl manau tai nėra normalus, visuotinai priimtas reiškinys. Manau, kad prie kiekvieno limpa tai, kas jam tinka /

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/19 17:32:45 17:32:45

Taip, monogamiškos šeimos draugauja šeimomis ir tai puiku. Negi aš sakau, kad tai blogai - tai gerai ir gražu, sveikintina. Bet čia tema buvo šiek tiek kitokia ir tiek, todėl kitaip ir buvo kalbėta - kalbama. O šiaip, tai daugiau nei pusė šeimų Lietuvoje yra iširusios - tai neprastas argumentas, manau, irgi, žinant, kad statistika meluoja didindama paklaidą. O tie "Uždrausti santykiai" kažin ar yra uždrausti? Reikia matyti visumą ir žvelgti universaliau.

Amiraaa

A

18 įrašai

2010/04/19 17:48:26 17:48:26

Svečias:
Svete: na kur jau čia ta pagarba ? Iš vienos lovos grįžta į kitos lovą atlikti šeimyninę pareigą. Pagarba čia nė lašo nekvepia. Kvepia vidurio amžiaus krize ir noru turėti jaunos moters kūną. Visada yra taisyklė- nedaryk kitam to , ko nenori, kad tau darytų. Šiuo atveju Amiraa mąsto teisingai. Paprasčiausiai įeik į jo žmonos padėtį. O vedusį vyrą beveik kiekvieną galima suvynioti.
Man buvo taip, kad guodžiau draugą dėl beirstančių šeimos santykių, dažnai pasikalbėdavome, jis priprato prie manęs ir pradėjo prisipažinėti meilėje. Labai džiaugiuosi, kad išlaikiau draugystę.

Na nebūk tokia primityvi. Susimąstyk, prieš rašydama.

ESU VAIKŠTANTIS [size=150:36n2ufgw]PRIMITYVIZMO [/size:36n2ufgw] PAVYZDYS. NENORIU DULKINTIS (SPECIALIAI VARTOJU ŠITĄ SAVOKĄ, NES MAN JI NIEKO BENDRA NETURI SU MYLĖJIMŲSI) NEI TRYSE, NEI KETURIESE, NEI SU VEDUSIAIS VYRAIS. BET VIS TIEK AČIŪ VISIEMS UŽ NUOMONES. TAI TIK RODO, KIEK IR KOKIŲ ĮVAIRIŲ JŲ YRA...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 18:28:43 18:28:43

Na ir sakykit, moterys, kas jus dar gali suprasti, nebent ufonautai?

Amiraaa

A

18 įrašai

2010/04/19 18:50:50 18:50:50

Svečias: Na ir sakykit, moterys, kas jus dar gali suprasti, nebent ufonautai?

Labai paprasta matematika: ir normalios moterys, ir normalūs vyrai nori būti mylimi, gerbiami ir vertinami. O visa kita... Demagogija.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/19 19:51:11 19:51:11

Jo, normalūs žmonės sako, kad susilaikymas nuo trečio dorybė, o nenormalūs, kad kvailybė. Moterų seksualinis potraukis kitam vyrui priklauso nuo daugybės dalykų. Lygiai kaip ir vyrų. Kai kurie iš jų – akivaizdūs, kiti – ne. Kartais sunku pasakyti, kodėl to reikia ir kodėl taip būna, kur slypi problema? Ar kita meilės pusė gali padėti išspręsti problemą? Bendras ar artimas sutuoktinių požiūris į pabodimo sindromą ir į jo sprendimo būdus yra svarbus darnios santuokos ryšys. Įsitikinimai gali atitikti realybę, bet gali su ja ir nesutapti. Dėl sutuoktinių nesusigaudymo, seksualinių santykių istorija prasidėjusi vienodai baigiasi skirtingai. Atrodo ilgą laiką buvęs ramus poros seksualinis gyvenimas gan dažnai virsta sutuoktinių bendro gyvenimo pabaiga. Dorovingieji kažkodėl dažnai į gyvenimo pabaigą visgi prisipažįsta, kad jie išpažino meilę ne tik savo žmonai ar vyrui. Pasirodo, kad kažkodėl nemaža dalis žmonių švelniausius jausmus skirdavo visgi kito žmonai ar vyrui. Ir tai nėra fantazija. Vien pagal save negalima vertinti kitus žmones, neatsižvelgiant į istorinį – kultūrinį - socialinį paveldą ir liberalią dabartį. Neatsižvelgdami į buvusius ir esamus seksualinius papročius, į jų istoriją ir dabartį, esame netikslūs. Iš tikro sekso papročiai liberalizmo epochoje yra kitokie. Įvyko daug pakitimų lytinės moralės srityje. To neigti neverta, nes tai būtų gryna saviapgaulė.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/04/20 06:24:02 06:24:02

ka tu cia bandai irodyti?! tau tinka tu ir eik.

Lelis Borgia: Bendras ar artimas sutuoktinių požiūris į pabodimo sindromą ir į jo sprendimo būdus yra svarbus darnios santuokos ryšys. Įsitikinimai gali atitikti realybę, bet gali su ja ir nesutapti.

Sekant anksciau issakyta, noriu uzduoti klausimu, kiek tau metu lelis borgia? tu turejas realybeje moteri, ne suguloves prasme, bet artima sirdimi (prasymas neskiesti apie drauges)?
Tai taip. Antoji moteris labai laukiama , o gal antras vyras issklaidytu pabodimo sindroma. Na, o ka as cia kuklinuosi? DAROM grupini, o po to sveskim koncerta
Siaip. Esu taip pat daug kartu sakes jog visuomene liberaleja, taciau apsidairau ir pradedu abejoti.

"Turiu simta draugu ir esu niekam nereikalingas"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume