Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Uždrausti santykiai

Uždrausti santykiai

Amiraaa

A

18 įrašai

2010/04/18 18:45:46 18:45:46

Su vienu kolega, atvykstančių iš kito miesto, apie trejetą metų draugiškai, linksmai bendravome (nueidavome kartu į kavinukę, juokdavomės iki nukritimo ir t. t.) bet niekada nei iš vienos pusės netgi nebuvo užsiminta apie kitokius santykius. Pakeičiau darbą, bendravimas nenutrūko. Labai retai, bet susitinkame išgerti arbatos, karšto vyno ar kt. Per paskutinį susitikimą pajutau, kad mūsų bendravimas pasikeitė. Elementariai - ore ėmė spragsėti geismo kibirkštėlės. Anksčiau išsiskirdavome vienas kitam pasakę „iki pasimatymo“ ir viskas, paskutinį kartą jis palydėjo mane namo, tiksliau parvedė iki namų už rankos. Nieko čia tokio, pasakysite. Atsakysiu: man tai daug kas. Jis vedęs. Vyresnis už mane visą gabalą gyvenimo. Bet vis tiek labai, labai traukia. Net nežinau, kaip turėtų skambėti mano klausimas. Ar ką daryti? Ar ko nedaryti? Kaip jūs elgtumėtės šitokioje situacijoje?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/18 18:55:10 18:55:10

siulyciau draugystes neiskeisti i meiles romana. Kaip pati matai jus daugely metu buwot draugais, tai ir nenutraukit sios draugystes, na zinot kaip buna, draugyste perauga i ale meiles stadija, wiskas buna is pradziu puiku , bet ka gali zinot, meiles stadija baigtusi jus susipyktumet ar pan.. ir automatiskai jusu draugystei galas, kuri zydejo graziai tiek metu. Patarciau jums likti tik puikiais draugais. Kaip ir pati saket jis vedes, ganetinai vyresnis uz jus, tad jejgu jam ji istiko vidutinio amziaus krize, nereiketu del to wisko sugadint

Amiraaa

A

18 įrašai

2010/04/18 19:09:00 19:09:00

Labai ačiū už gražų atsakymą. Panašiai ir aš galvoju, - kad šį žmogų ištiko amžiaus krizė. Tikrai nenorėčiau prarasti draugystės, bet bijau, kad tai gali nutikti. Rašydama į forumą, praktiškai jau sugalvojau atsakymą į savo klausimus... Nenoriu būti antra ar dar kažkelinta vyro gyvenime, kad ir kaip stipriai jis patiktų. Užuot tapusi vedusio vyro meiluže, geriau neteksiu draugo, bet išsaugosiu savigarbą...

juokdarys

J

3 įrašai

2010/04/18 19:21:40 19:21:40

O kas yra savigarba ? kaip jus tai suprantate?

Amiraaa

A

18 įrašai

2010/04/18 19:32:23 19:32:23

ŠIUO ATVEJU TAI REIŠKIA būti vedusio vyro meiluže, „antra“, „kita“, laukti kol vyras atsiplėš nuo savo teisėtos žmonos, galbūt vaikų, ir malonės suteikti tau lašą dėmesio.

juokdarys

J

3 įrašai

2010/04/18 19:41:30 19:41:30

O TAI KAS CIA TOKIO? jejgu zmogus patinka tai galima nepaisyti jokiu visuomenei priimtinu normu kad ir vedes, bet dar nemires! jejgu jau zmona jo sulaikyti negali, tai naudokites sia proga!

Amiraaa

A

18 įrašai

2010/04/18 19:46:44 19:46:44

juokdarys: O TAI KAS CIA TOKIO? jejgu zmogus patinka tai galima nepaisyti jokiu visuomenei priimtinu normu kad ir vedes, bet dar nemires! jejgu jau zmona jo sulaikyti negali, tai naudokites sia proga!

Ačiū už patarimą Bet, kaip sakoma, - kiekvienam savo. Man šiuo atveju visai priimtinos, Jūsų įvardintos „visuomenės priimtinos normos“. Jeigu vyrai pageidauja turėti kitų moterų, tikrai negaliu niekam to uždrausti, tiesiog ta „kita“ moterimi būti nenoriu.

juokdarys

J

3 įrašai

2010/04/18 19:49:39 19:49:39

na kaip norit ... elkites kaip jums geriau. Bet po to nesigailekit kad praradot sansa buti laimingesne nei kad dabar esate. Kartais del laimes minutes galima paminti savigarbos kertele. megstamiausias mano posakis - Geriau gailetis tai ka padarei - nei del to ko nepadarei

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/04/19 06:01:21 06:01:21

Keistokai diskusija rutuliuojat. Apie kokia cia laime galima kalbeti, kai santykiu ziedus skabot?! Galimos, buities rutinos net neragave.
Jei teisingai suprantu savoka gabala gyvenimo vyresnis: vat buna vyrams noras sugrazinti jaunyste. Kai esama rutina sukausto, svytinti atsiranda.
Man keista, bet tokius santykius vadinciau vaiksciojima peilio asmenimis.

juokdarys: Geriau gailetis tai ka padarei - nei del to ko nepadarei

kazkada ir as taip maniau. O dabar manau, kad tada buvau lengvabudis, gal silpnas.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 06:12:03 06:12:03

Amiraaa:
juokdarys: O TAI KAS CIA TOKIO? jejgu zmogus patinka tai galima nepaisyti jokiu visuomenei priimtinu normu kad ir vedes, bet dar nemires! jejgu jau zmona jo sulaikyti negali, tai naudokites sia proga!

Ačiū už patarimą Bet, kaip sakoma, - kiekvienam savo. Man šiuo atveju visai priimtinos, Jūsų įvardintos „visuomenės priimtinos normos“. Jeigu vyrai pageidauja turėti kitų moterų, tikrai negaliu niekam to uždrausti, tiesiog ta „kita“ moterimi būti nenoriu.

Pasiūlyk mylėtis trise: tu, jis ir jo žmona. Tokiu atveju draugystė nepražus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume