Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Uždrausti santykiai

Uždrausti santykiai

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/19 06:16:28 06:16:28

Vienareikšmiškai - tik draugystė. O jaunų meilužių, jei jam jau taip reikia,gali jis ir kitur rasti. Truputį apgailėtinai atrodo daug vyresnis vyras su tokiom "pretenzijom" - juk aišku kad tai "vidurių krizė" . Jei būtų kiek dvasingesnis (o gal toks ir yra) - tą krizę nesunkiai įveiktų.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 06:49:47 06:49:47

samanta: Vienareikšmiškai - tik draugystė. O jaunų meilužių, jei jam jau taip reikia,gali jis ir kitur rasti. Truputį apgailėtinai atrodo daug vyresnis vyras su tokiom "pretenzijom" - juk aišku kad tai "vidurių krizė" . Jei būtų kiek dvasingesnis (o gal toks ir yra) - tą krizę nesunkiai įveiktų.

Bet, Samanta, pagalvok, o kas čia tokio jau blogo - seksas tryse? Mažesnis liūdesys po orgazmo ir tiek. Ir nereikia šamanizuoti, demonizuoti tą vyrų vidurinio amžiaus krizę. Ne visi ją patiria, o tryse mylėtis nori, kas čia tokio? O tu nenorėtum su dviem atletiškais, gražiai nuaugusiais ir išsilavinusiais vyrukais pasismaginti, seksualiai paišdykauti? Gyvenimas trumpas - vėliau gali tekti gailėtis dėl per žioplumą praleistų progų. Gal nebūk tokia sukaustyta ir prietaringa - atsipalaiduok ir mintys pasidarys šviesesnės, geresnės, atlaidesnės, šiltesnės.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/04/19 06:54:31 06:54:31

Siaip, moterims kitaip nei vyrams, progos praleisti beveik neimanoma. Na nebent vyras homoseksualus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 07:01:06 07:01:06

Samantai reiktų pasvinguoti ir ji pasidarytų geresnė - sukalbamesnė. Veidelis nušvistų, žandukai paraustų, akytės sublizgėtų ir mums daug gražių dalykų papasakotų ir pamokytų. Iš depresijos ne vieną DP narį ar narę ištemptų. Juk Samanta gera mergaitė, nesvarbu, kad jau labai suaugusi ir gražiai nunokusi - prinokusi. Gal ir persirpusi, kas ją ten žino, gi gyvai nematėm.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 07:08:21 07:08:21

Amiraaa: Su vienu kolega, atvykstančių iš kito miesto, apie trejetą metų draugiškai, linksmai bendravome (nueidavome kartu į kavinukę, juokdavomės iki nukritimo ir t. t.) bet niekada nei iš vienos pusės netgi nebuvo užsiminta apie kitokius santykius. Pakeičiau darbą, bendravimas nenutrūko. Labai retai, bet susitinkame išgerti arbatos, karšto vyno ar kt. Per paskutinį susitikimą pajutau, kad mūsų bendravimas pasikeitė. Elementariai - ore ėmė spragsėti geismo kibirkštėlės. Anksčiau išsiskirdavome vienas kitam pasakę „iki pasimatymo“ ir viskas, paskutinį kartą jis palydėjo mane namo, tiksliau parvedė iki namų už rankos. Nieko čia tokio, pasakysite. Atsakysiu: man tai daug kas. Jis vedęs. Vyresnis už mane visą gabalą gyvenimo. Bet vis tiek labai, labai traukia. Net nežinau, kaip turėtų skambėti mano klausimas. Ar ką daryti? Ar ko nedaryti? Kaip jūs elgtumėtės šitokioje situacijoje?

Pagarbus seksas, abipusė palaima, bendras intymus malonumas draugystės nesugriauna, jei ji tikra, o tik sutvirtina. Samanta nėra visažinė, o tik puiki moteris, geras žmogus, galintis ir klysti.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/19 07:25:56 07:25:56

Svečias: Samantai reiktų pasvinguoti ir ji pasidarytų geresnė - sukalbamesnė. Veidelis nušvistų, žandukai paraustų, akytės sublizgėtų ir mums daug gražių dalykų papasakotų ir pamokytų. Iš depresijos ne vieną DP narį ar narę ištemptų. Juk Samanta gera mergaitė, nesvarbu, kad jau labai suaugusi ir gražiai nunokusi - prinokusi. Gal ir persirpusi, kas ją ten žino, gi gyvai nematėm.

Vat būtent, mielieji, manęs jūs gyvos nematėt . Man užtenka ir vieno mylimo vyro, atletiški man tik gražu pažiūrėti, bet seksą aš sieju tikrai ne vien su kūnu, o dar ir su meile.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/19 07:27:22 07:27:22

Svečias:
Pagarbus seksas, abipusė palaima, bendras intymus malonumas draugystės nesugriauna, jei ji tikra, o tik sutvirtina. Samanta nėra visažinė, o tik puiki moteris, geras žmogus, galintis ir klysti.

Ačiukas, sutinku su jūsų nuomone, o manoji yra subjektyvi.

Svetė

S

256 įrašai

2010/04/19 07:32:43 07:32:43

na kur jau čia ta pagarba ? Iš vienos lovos grįžta į kitos lovą atlikti šeimyninę pareigą. Pagarba čia nė lašo nekvepia. Kvepia vidurio amžiaus krize ir noru turėti jaunos moters kūną. Visada yra taisyklė- nedaryk kitam to , ko nenori, kad tau darytų. Šiuo atveju Amiraa mąsto teisingai. Paprasčiausiai įeik į jo žmonos padėtį. O vedusį vyrą beveik kiekvieną galima suvynioti.
Man buvo taip, kad guodžiau draugą dėl beirstančių šeimos santykių, dažnai pasikalbėdavome, jis priprato prie manęs ir pradėjo prisipažinėti meilėje. Labai džiaugiuosi, kad išlaikiau draugystę.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 07:34:34 07:34:34

samanta:
Svečias: Samantai reiktų pasvinguoti ir ji pasidarytų geresnė - sukalbamesnė. Veidelis nušvistų, žandukai paraustų, akytės sublizgėtų ir mums daug gražių dalykų papasakotų ir pamokytų. Iš depresijos ne vieną DP narį ar narę ištemptų. Juk Samanta gera mergaitė, nesvarbu, kad jau labai suaugusi ir gražiai nunokusi - prinokusi. Gal ir persirpusi, kas ją ten žino, gi gyvai nematėm.

Vat būtent, mielieji, manęs jūs gyvos nematėt . Man užtenka ir vieno mylimo vyro, atletiški man tik gražu pažiūrėti, bet seksą aš sieju tikrai ne vien su kūnu, o dar ir su meile.

O labai norėtume pamatyti ir gyvą. Kodėl su meile, o gal su draugyste? Ar taip negali būti? Vienas čia primygtinai aiškino, berods, Borgia, kad draugystė vertesnė už meilę, svarbesnė už laikiną meilę, ar ne taip?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 07:36:48 07:36:48

Svete: na kur jau čia ta pagarba ? Iš vienos lovos grįžta į kitos lovą atlikti šeimyninę pareigą. Pagarba čia nė lašo nekvepia. Kvepia vidurio amžiaus krize ir noru turėti jaunos moters kūną. Visada yra taisyklė- nedaryk kitam to , ko nenori, kad tau darytų. Šiuo atveju Amiraa mąsto teisingai. Paprasčiausiai įeik į jo žmonos padėtį. O vedusį vyrą beveik kiekvieną galima suvynioti.
Man buvo taip, kad guodžiau draugą dėl beirstančių šeimos santykių, dažnai pasikalbėdavome, jis priprato prie manęs ir pradėjo prisipažinėti meilėje. Labai džiaugiuosi, kad išlaikiau draugystę.

Na nebūk tokia primityvi. Susimąstyk, prieš rašydama.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume