Amiraaa: Su vienu kolega, atvykstančių iš kito miesto, apie trejetą metų draugiškai, linksmai bendravome (nueidavome kartu į kavinukę, juokdavomės iki nukritimo ir t. t.) bet niekada nei iš vienos pusės netgi nebuvo užsiminta apie kitokius santykius. Pakeičiau darbą, bendravimas nenutrūko. Labai retai, bet susitinkame išgerti arbatos, karšto vyno ar kt. Per paskutinį susitikimą pajutau, kad mūsų bendravimas pasikeitė. Elementariai - ore ėmė spragsėti geismo kibirkštėlės. Anksčiau išsiskirdavome vienas kitam pasakę „iki pasimatymo“ ir viskas, paskutinį kartą jis palydėjo mane namo, tiksliau parvedė iki namų už rankos. Nieko čia tokio, pasakysite. Atsakysiu: man tai daug kas. Jis vedęs. Vyresnis už mane visą gabalą gyvenimo. Bet vis tiek labai, labai traukia. Net nežinau, kaip turėtų skambėti mano klausimas. Ar ką daryti? Ar ko nedaryti? Kaip jūs elgtumėtės šitokioje situacijoje?
Pagarbus seksas, abipusė palaima, bendras intymus malonumas draugystės nesugriauna, jei ji tikra, o tik sutvirtina. Samanta nėra visažinė, o tik puiki moteris, geras žmogus, galintis ir klysti.