Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip suprasti toki vaikino elgesi????

Kaip suprasti toki vaikino elgesi????

Svetė

S

256 įrašai

2010/04/13 05:25:47 05:25:47

Negali tikėti aklai internetinėmis pažintimis. Mano exas irgi visoms prisistatinėjo , kad žmona kalta, susirado kitą. Kol viena rimtai patikėjo, priėmė nabagą pas save į namus net gyventi. pagyveno neilgai, nes ji irgi suprato, kad vyrų mažai, o gerus saugo kaip savo akį. Viename tinklapy susipažinau su "idealiu " vyruku, kurį irgi žmona apgaudinėjo. Po keleto mėnesių bendravimo jam paaiškinau, kad ji neištvėrė jo charakterio, ir kitas n eprie ko, o jei susirado, tai, nebegalėdama daugiau kęsti.
Taigi kalbos kalbom, o kartais gerai paklausyti pletkų iš kitos pusės .

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/13 06:11:10 06:11:10

Svete: Negali tikėti aklai internetinėmis pažintimis. Mano exas irgi visoms prisistatinėjo , kad žmona kalta, susirado kitą. Kol viena rimtai patikėjo, priėmė nabagą pas save į namus net gyventi. pagyveno neilgai, nes ji irgi suprato, kad vyrų mažai, o gerus saugo kaip savo akį. Viename tinklapy susipažinau su "idealiu " vyruku, kurį irgi žmona apgaudinėjo. Po keleto mėnesių bendravimo jam paaiškinau, kad ji neištvėrė jo charakterio, ir kitas n eprie ko, o jei susirado, tai, nebegalėdama daugiau kęsti.
Taigi kalbos kalbom, o kartais gerai paklausyti pletkų iš kitos pusės .

Pas mane ta pati situacija, tik as buvau ta kvaisa,kuri prieme pagyventi. Kelis metus pragyvenom, dar dabar atsikratyt negaliu. Nes daugiau durniu neatsiranda, iskist niekam negaliu

Gal ir teisi mano viena drauge,kad bijo draugaut su vyru "be gyvenamo ploto" ,bijo kad paskui neisvat negales

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/13 16:25:41 16:25:41

Ka cia suprast. Zmogus paprasciausiai nemegsta kalbeti telefonu. O ypac pirma karta skambinant nepazystamai, kuriai jaucia simpatija, ... As save prisimenu ..kazkokiu nesamoniu prisnekejau..
Geriau jau gyvai susitikt.
Nebent ans kabina makaronus..

Vaivita

V

290 įrašai

2010/04/13 18:39:12 18:39:12

O tai susitikti gyvai tai jau tokios baimes nebera,ane?? Mano nuomone,tai nesvarbu,zmogus megsta kalbeti telefonu,ar nemegsta,bet patinkancios merginos balsa tikrai nores isgirsti As,pvz.,taip pat nemegstu kalbeti telefonu,bet susipazinus su vaikinu,visada buna smalsu isgirsti jo balsa,kalbesena ir apskritai kalbejimo stiliu,manieras ir pan.,tad susipazinus internetu,manau,visada pries pasimatyma bent vienas telefoninis pokalbis reikalingas,nes jau ir is to pirmo pokalbio daug kas buna aisku,dazniausiai jis buna pirmas ir paskutinis

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/13 19:07:21 19:07:21

galima nemegt telefonu kalbeti, bet kaip tada del susitikimo tartis? tik nesiulykit internetu ir sms, bus vieni nesusipratimai.

Fatima

F

12 įrašai

2010/04/19 15:36:09 15:36:09

Tam vyrui esi kaip atsarginis variantas, jis tikisi tave apsvaiginti graziomis kalbomis, kad nepabegtum, lauktum jo. Ir nejaugi manai, kad tuos 5 men. po skyrybu jis isbuvo be moters? Galbut turi kokia meiluze, su kuria savaitgaliais susitikineja, o kai si pabos, tau pasiulys susitikt. Ir siaip toks issiskyres vyras, speju, tiesiog iesko psichologines pagalbos po skyrybu, paramos, svelniu zodziu, ka tu jam ir suteiki savo bendravimu. Tuo paciu jis bando sau irodyti, kad ne viskas prarasta, vis dar gali patikti moterims, nori atgauti pasitikejmia savimi, pamirsti buvusias nuoskaudas. Nesuprantu, kodel kai kurios moterys taip iskart tiki kazkokiais zodziais, kai jokiais veiksmais zmogus dar neparode, jog jo zodziais galima tiketi? Nebukit naivios.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 17:20:30 17:20:30

Fatima: Tam vyrui esi kaip atsarginis variantas, jis tikisi tave apsvaiginti graziomis kalbomis, kad nepabegtum, lauktum jo. Ir nejaugi manai, kad tuos 5 men. po skyrybu jis isbuvo be moters? Galbut turi kokia meiluze, su kuria savaitgaliais susitikineja, o kai si pabos, tau pasiulys susitikt. Ir siaip toks issiskyres vyras, speju, tiesiog iesko psichologines pagalbos po skyrybu, paramos, svelniu zodziu, ka tu jam ir suteiki savo bendravimu. Tuo paciu jis bando sau irodyti, kad ne viskas prarasta, vis dar gali patikti moterims, nori atgauti pasitikejmia savimi, pamirsti buvusias nuoskaudas. Nesuprantu, kodel kai kurios moterys taip iskart tiki kazkokiais zodziais, kai jokiais veiksmais zmogus dar neparode, jog jo zodziais galima tiketi? Nebukit naivios.

"Kitas svecias"
Na Fatima... Net beveik ir ner ka komentuot. Duočiau 9 iš 10

Tik dėl
- "Galbut turi kokia meiluze, su kuria savaitgaliais susitikineja, o kai si pabos, tau pasiulys susitikt"
Argi tai svarbu. Kazin ar jis paprasys atnesti is gydytojo pažyma, kad dar nesi turejus lytinių santykių.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume