Panelyte: Sveiki visi Matot,esme yra tame,kad as tikrai zinau,jog ta jo buvusi zmona ji apgaudinejo su kitu.. Ji jau vos ne nuo vestuviu pradzios turejo meiluzi.. Ziauru,bet tokia tiesa Tad del netikusios zmonos jis man nemeluoja,tuo esu tikra. Nuo ju oficialiu skyrybu jau praejo beveik 5 menesiai. As pati kuo puikiausiai suprantu,kad tai yra labai trumpas laiko tarpas,per kuri tikrai neimanoma atsigauti po tokiu sukretimu.. Ir as tikrai nesitikiu is jo kazko tai tokio,tikrai taip nera,nes suprantu,kad dabar jam dar pats didziausias praradimo skausmo periodas.. Bet man tiesiog NESUVOKIAMA,kodel jis man raso,jog be galo dziaugiasi,susipazines su manim,ir netgi kalba taip,kad jei ateityje tarp musu viskas bus gerai,tai jis priims tam tikrus sprendimus,kad galetume gyventi tame paciame mieste,o jis dar net nera manes mates gyvai,ir net balso nera girdejes!!!! O jau sitaip kalba!!!! Kazkokia nesamone
O kam tau tą SUVOKTI?
tiesiog, yra žmonės, kurie lengvai žaidžia žodžiais, yra, kurie kiekviename žodyje bando kažką išskaityti, yra, kurie kažką labai nuoširdžiai sako, bet apsisukę jau bus tai užmiršę... visaip yra..
yra saulė, yra lietus, yra saldu yra rūgštu... tiesiog taip yra, nepriklausomai, kad kaikurie reiškiniai ir kaikurie daiktai nepasiduoda tavo suvokimui.
nustok bendrauti su juo - nesusišnekate