Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip suprasti toki vaikino elgesi????

Kaip suprasti toki vaikino elgesi????

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/04/11 21:16:49 21:16:49

taip, tikrų tikriausiai šis vyras savaitgaliais būna tvarkingai su šeima, nes jeigu net į sms neatrašo..aš manau, kad esate teisi, teigdama kad tai koks darbe nosį krapštantis ir internetinių aistrų ištroškęs melagis.. nes vienišas žmogus būtų savaitgalį laisvas, aišku jeigu nedirba..

nusivylusi vyrais: Tai ir as aprasysiu savo atveji.Esu cia jau uzsiregistravusi beveik metai laiko,tik esu is provincijos miesto,todel dar ne karto ir nebuvau pasimatyme.Zinoma savo daro ir mano amziaus grupe.Bet vistiek kaip sakoma,viltis mirsta paskutine.Ir stai pries du men.paraso vyrukas is Kauno.Raso graziai,jauciasi,kad issilavines ir siaip laiskai netrumpi,daug pasakoja apie save.Kad su zmona negyvena jau 5metus,kad daug dirba ir mazai turi laisvo laiko pazintims uzmegsti,lieka tik internetas.Apsikeitem nuotraukom ,tel.nr,ir vis planuojam susitikti,sako kai vaziuosiu darbo reikalais,tai ir pasimatysim.As jam pasiuliaususitikti kur nors pusiaukelej ir kad man patogiausia savaitgaliais.O cia ir yra visas idomumas,savaitgaliais jis niekada neparaso,i skambucius neatsiliepia,sms neraso.Man susidare nuomone,kad cia koks darbe neturintis veikti aferistas ir pudrina smegenis ,manau ne man vienai.Dabar jau savaite isvis tyli.Gal ir gerai,as visai nenoriu,kad mane skaudintu.Ir kodel taip buna,visi raso,kad nori rimtos ir grazios draugystes,o elgiasi nerimtai.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/11 21:24:30 21:24:30

Diore:
rimukas: AUKSCIAU PARASIUSI PONIA PATVIRTINO KA GALVOJA KAI MES PARASOM TAD KLAUSIMAS KAM RASYT JEI NETIKI.

O kaip tiketi, kai taip elgiamasi? Na tik vyrai taip ir gali elgtis. Kas per paderme?!

na tik nereikia tokių suabsoliutinimų.

juk kažkodėl normalu atrodo, kad reikia saugotis kišenvagių, dėl to juk nesipiktiname, kad visi žmonės - vagys. tai kodėl pateisinamas ir net skatinamas toks naivumas, kai tiesiog prašosi mergina, kad ją išdūrinėtų
juk neduodi pasaugoti mašinos raktelių pirmam pasitaikiusiam, kol nubėgsi pieno nusipirkti - dauguma neapvogs, bet bus kas pasinaudos situacija. Tai kodėl taip lengvabūdiškai elgiamasi su savo jausmais?

panelyte

P

8 įrašai

2010/04/12 16:22:42 16:22:42

Sveiki visi Matot,esme yra tame,kad as tikrai zinau,jog ta jo buvusi zmona ji apgaudinejo su kitu.. Ji jau vos ne nuo vestuviu pradzios turejo meiluzi.. Ziauru,bet tokia tiesa Tad del netikusios zmonos jis man nemeluoja,tuo esu tikra. Nuo ju oficialiu skyrybu jau praejo beveik 5 menesiai. As pati kuo puikiausiai suprantu,kad tai yra labai trumpas laiko tarpas,per kuri tikrai neimanoma atsigauti po tokiu sukretimu.. Ir as tikrai nesitikiu is jo kazko tai tokio,tikrai taip nera,nes suprantu,kad dabar jam dar pats didziausias praradimo skausmo periodas.. Bet man tiesiog NESUVOKIAMA,kodel jis man raso,jog be galo dziaugiasi,susipazines su manim,ir netgi kalba taip,kad jei ateityje tarp musu viskas bus gerai,tai jis priims tam tikrus sprendimus,kad galetume gyventi tame paciame mieste,o jis dar net nera manes mates gyvai,ir net balso nera girdejes!!!! O jau sitaip kalba!!!! Kazkokia nesamone

Vaivita

V

290 įrašai

2010/04/12 16:27:52 16:27:52

Nerimtas jis yra ir tiek,jau ir taip viskas aisku.. Negalima metytis tokiais zodziais,nepazinus zmogaus,o ka jau kalbeti apie tai,kad jis net nera taves mates.. Absurdas tikras. Jei nenori buti skaudinama,geriau iskart nutrauk pazinti su tokiu tipu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/12 16:59:33 16:59:33

Panelyte: Sveiki visi Matot,esme yra tame,kad as tikrai zinau,jog ta jo buvusi zmona ji apgaudinejo su kitu.. Ji jau vos ne nuo vestuviu pradzios turejo meiluzi.. Ziauru,bet tokia tiesa Tad del netikusios zmonos jis man nemeluoja,tuo esu tikra. Nuo ju oficialiu skyrybu jau praejo beveik 5 menesiai. As pati kuo puikiausiai suprantu,kad tai yra labai trumpas laiko tarpas,per kuri tikrai neimanoma atsigauti po tokiu sukretimu.. Ir as tikrai nesitikiu is jo kazko tai tokio,tikrai taip nera,nes suprantu,kad dabar jam dar pats didziausias praradimo skausmo periodas.. Bet man tiesiog NESUVOKIAMA,kodel jis man raso,jog be galo dziaugiasi,susipazines su manim,ir netgi kalba taip,kad jei ateityje tarp musu viskas bus gerai,tai jis priims tam tikrus sprendimus,kad galetume gyventi tame paciame mieste,o jis dar net nera manes mates gyvai,ir net balso nera girdejes!!!! O jau sitaip kalba!!!! Kazkokia nesamone

O kam tau tą SUVOKTI?
tiesiog, yra žmonės, kurie lengvai žaidžia žodžiais, yra, kurie kiekviename žodyje bando kažką išskaityti, yra, kurie kažką labai nuoširdžiai sako, bet apsisukę jau bus tai užmiršę... visaip yra..
yra saulė, yra lietus, yra saldu yra rūgštu... tiesiog taip yra, nepriklausomai, kad kaikurie reiškiniai ir kaikurie daiktai nepasiduoda tavo suvokimui.
nustok bendrauti su juo - nesusišnekate

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/12 17:09:34 17:09:34

Panelyte: Bet man tiesiog NESUVOKIAMA,kodel jis man raso,jog be galo dziaugiasi,susipazines su manim,ir netgi kalba taip,kad jei ateityje tarp musu viskas bus gerai,tai jis priims tam tikrus sprendimus,kad galetume gyventi tame paciame mieste,o jis dar net nera manes mates gyvai,ir net balso nera girdejes!!!! O jau sitaip kalba!!!! Kazkokia nesamone

Man tai nepanašu į rimto žmogaus kalbas. Jūs ir pati jaučiate absurdą. Paklauskite jo, kaipjis taip greit apsisprendė dėl santykių, jūsų net nematęs. Dėl jo "neištikimos žmonos" nebūčiau tokia tikra taip pat. Jei meluoja dėl vieno, gali sumeliuoti ir dėl kito. O nenorite jam staigmeną padaryti; atvažiuoti pas jį į jo miestą? . Galima prieš tai jį perspėti: važiuoju ir taškas. Įdomu kokia būtų reakcija .

Diore

D

70 įrašai

2010/04/12 17:35:36 17:35:36

Panelyte: Sveiki visi Matot,esme yra tame,kad as tikrai zinau,jog ta jo buvusi zmona ji apgaudinejo su kitu.. Ji jau vos ne nuo vestuviu pradzios turejo meiluzi.. Ziauru,bet tokia tiesa Tad del netikusios zmonos jis man nemeluoja,tuo esu tikra. Nuo ju oficialiu skyrybu jau praejo beveik 5 menesiai. As pati kuo puikiausiai suprantu,kad tai yra labai trumpas laiko tarpas,per kuri tikrai neimanoma atsigauti po tokiu sukretimu.. Ir as tikrai nesitikiu is jo kazko tai tokio,tikrai taip nera,nes suprantu,kad dabar jam dar pats didziausias praradimo skausmo periodas.. Bet man tiesiog NESUVOKIAMA,kodel jis man raso,jog be galo dziaugiasi,susipazines su manim,ir netgi kalba taip,kad jei ateityje tarp musu viskas bus gerai,tai jis priims tam tikrus sprendimus,kad galetume gyventi tame paciame mieste,o jis dar net nera manes mates gyvai,ir net balso nera girdejes!!!! O jau sitaip kalba!!!! Kazkokia nesamone

Gryniausia nesamone! Man atrodo, jis, svelniai tariant, truputi "ciuoztelejes". Arba apsimeta ir tave laiko zioplele. Krc, mulkina tave "grazioj formoj" ir tiek. Gal koks gudrus psichopatas su jam vienam tezinomais nesveikais ketinimais. Mato, kad uzkibai, tai ir "vynioja apie pirsta". Siaip ar taip, tai nenormalu. Nesileisk, kad taip tavimi manipuliuotu. Apsidairyk aplinkui - juk yra vyru, gal net normaliu. Negaisk veltui laiko.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/12 17:56:56 17:56:56

Panelyte, rasai- jis taves nei mates, nei girdejes, o tu apie ji ir jo zmona nuo pat vedybu viska zinai, net kas su kuo miegojo? Kaip taip gali buti?

panelyte

P

8 įrašai

2010/04/12 18:20:11 18:20:11

Todel,kad gyvenimas-tikra muilo opera Situacija buvo tokia,kad as turejau pazinti su vienu tokiu vaikinu,kuris mane 'kabino',bet jis man nepatiko,taciau jis nenorejo visiskai nutraukti su manim pazinties,tai mes bendravom virtualiai. Praejus beveik metams as suzinojau,kad jis jau turi mergina,bet ta mergina istekejusi,ir ji del jo skiriasi su savo vyru.. As pati negalejau tuo patiketi,ka suzinojau!! Na o po keliu menesiu as visai netycia susipazinau su tuo paliktu vyru!!!! Uztat tikrai zinojau,kad jinai buvo jam neistikima ir kad jinai ji paliko!! Tai vat kokia situacija

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/12 19:06:59 19:06:59

Na tai prazonduok, kas su tuo vyru negerai. Nuo geru vyru zmonos nebega. Su tavim keistai elgiasi,gal ir visas keistas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume