Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip suprasti toki vaikino elgesi????

Kaip suprasti toki vaikino elgesi????

panelyte

P

8 įrašai

2010/04/09 18:30:18 18:30:18

Susiduriau su pakankamai sudetinga situacija ir noreciau patarimo is zmoniu,galbut patyrusiu kazka panasaus.. Situacija yra tokia,kad susipazinau per interneta su visai mielu vaikinu,kuris man patinka. Jis teigia,jog ir as jam patinku. Jis pries kelis menesius isgyveno labai skaudzias skyrybas su zmona.. Zmona ji isdave su kitu ir paliko savo vyra del savo meiluzio.. Na bet cia ne esme,svarbiausia,kad jis dabar-laisvas vyrukas,meginantis toliau ieskoti savo laimes.. Jis labai dziaugiasi,kad susipazino su manim,sako,pats likimas tave man atsiunte,tokia nuostabia mergina ir pan. Graziu zodziu is jo netruksta Bet problema tame,kad mes susirasinejam jau menesi laiko,o jis nei karto man nepaskambino,kad isgirstu balsa,o ir apie susitikima net nebuvo uzsimines.. Beje,jis gyvena kitame mieste. As tai nemanau,kad normalu,jei vaikinas nenori isgirsti patinkancios merginos balso.. O jau nekalbant apie pasimatyma.. Gal kokiai merginai teko atsidurti panasioje situacijoje? As nezinau,kaip man elgtis toliau.. Ar bendrauti toliau su juo ar ne? Nes man atrodo,kad jis tik tusciai kalba ir viskas..

rimukas

R

14 įrašai

2010/04/09 18:53:09 18:53:09

tai cia kiek supratau viskas vyksta socialiniam tinkle as irgi prisiregistravęs draugas .lt bet tai nera labai rimtas rasymas ,nors as rasau ten visada teisybe buna kad ir komplimentus nes is tiesų gal ta moteris ir patinka ,bet niekada nesakau kad myliu arba isimylejau juk pries save matai tik nuoptrauka o kas zino kieno ta nuotrauka pagrazbyliaut visi mokam,kas liecia kalbėjima telefonu tai pirmiausia reik turėt apie ka kalbet nes gi nepasakysi tik labas as toks ir toks gal zmogus kiek uzdaresnis ,o be to moterys dazniausiai galvoja kad jei jau praso telefono tai tik ir ruosiasi i lova isitemt ,dabar del susitikimu jei kitas miestas tai labai apsunkintas reikalas kam vaziuot nezinia pas ka vaziuot juk tai tik anketa daug neprilakstysi nu jei savam mieste,tai nueit reikėtų nesunku gi.tai galvoju kad tokiu draugiu anketiniu pas ji dar kokios penkios sakau nes pas mane taip yra ,bet tai tik virtualios pazystamos reikia tai atskirti.parasiau man atrodo atvirai.

SVETA5

S

1 įrašai

2010/04/10 09:25:58 09:25:58

Panelyte: Susiduriau su pakankamai sudetinga situacija ir noreciau patarimo is zmoniu,galbut patyrusiu kazka panasaus.. Situacija yra tokia,kad susipazinau per interneta su visai mielu vaikinu,kuris man patinka. Jis teigia,jog ir as jam patinku. Jis pries kelis menesius isgyveno labai skaudzias skyrybas su zmona.. Zmona ji isdave su kitu ir paliko savo vyra del savo meiluzio.. Na bet cia ne esme,svarbiausia,kad jis dabar-laisvas vyrukas,meginantis toliau ieskoti savo laimes.. Jis labai dziaugiasi,kad susipazino su manim,sako,pats likimas tave man atsiunte,tokia nuostabia mergina ir pan. Graziu zodziu is jo netruksta Bet problema tame,kad mes susirasinejam jau menesi laiko,o jis nei karto man nepaskambino,kad isgirstu balsa,o ir apie susitikima net nebuvo uzsimines.. Beje,jis gyvena kitame mieste. As tai nemanau,kad normalu,jei vaikinas nenori isgirsti patinkancios merginos balso.. O jau nekalbant apie pasimatyma.. Gal kokiai merginai teko atsidurti panasioje situacijoje? As nezinau,kaip man elgtis toliau.. Ar bendrauti toliau su juo ar ne? Nes man atrodo,kad jis tik tusciai kalba ir viskas..

As siulyciau atvirai jo paklausti, kodel jis nenori su tavim susitikti. As taip pat pastebejau, jog butent sitoj svetainej vyrai yra per daug islepinti jiems rasanciu moteru, todel jie turi pasirinkima su kuo susitikti, jie niekur neskuba, nes jauciasi esa dievukais, kuriuos moterys visada priims ir myles. Reiketu pacioms moterims buti isrankesnem , o ne pulti rasyti kiekvienam.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/10 14:32:14 14:32:14

Yra daug zmoniu rasanciu apie save svelniai tariant ne teisybe. Net susitikus, nebuk tikra,kad tau sako teisybe.
Netikek,kad jo zmona buvo ragana,o tu radinys. Dauguma vyru taip raso.
Mano buves taip elgiasi: kuria apie save nebutas istorijas, koks jis super protingas-turtingas ir kiekvienai kabina makaronus,nes nori "supratimo, ivertinimo ir uzuojautos". Aisku visada priedas -kaip jam sunku ir kokia as bloga. O paskui vel sms'ai ir skambuciai man, nes as "kaip narkotikas".
Beje,jis irgi beveik niekad nesusitinka.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/10 15:02:17 15:02:17

dieve, dieve, ir kiek daug naiviu panelyciu. parase, kad patnku. issiskyre tik du menesiai... oj.
gal ir buna stebuklu, bet akivaizdu, kad nera cia jokiu jausmu is jo puse, o tik mergaitiskos svajones.
ateis laikas isaugsit tokius kvailystes ir pasimatys gyenimas realiom spalvom...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/10 16:19:06 16:19:06

Netvirtinčiau taip kategoriškai, kad jei nesiūlo susitikt, vadinasi tikrai jam nerūpi. Aš čia neseniai ir nors kai kas, su kuo pradėjau susirašinėt man ir rūpi, bet kol kas nesiryžtu susitikimui. Gal kad nejaučiu iš kitos pusės akivaizdesnio aktyvumo... Nors mėnesis gal ir daugoka, velnias žino

kita nuomone

K

8 įrašai

2010/04/10 16:28:24 16:28:24

Panelyte: Susiduriau su pakankamai sudetinga situacija ir noreciau patarimo is zmoniu,galbut patyrusiu kazka panasaus.. Situacija yra tokia,kad susipazinau per interneta su visai mielu vaikinu,kuris man patinka. Jis teigia,jog ir as jam patinku. Jis pries kelis menesius isgyveno labai skaudzias skyrybas su zmona.. Zmona ji isdave su kitu ir paliko savo vyra del savo meiluzio.. Na bet cia ne esme,svarbiausia,kad jis dabar-laisvas vyrukas,meginantis toliau ieskoti savo laimes.. Jis labai dziaugiasi,kad susipazino su manim,sako,pats likimas tave man atsiunte,tokia nuostabia mergina ir pan. Graziu zodziu is jo netruksta Bet problema tame,kad mes susirasinejam jau menesi laiko,o jis nei karto man nepaskambino,kad isgirstu balsa,o ir apie susitikima net nebuvo uzsimines.. Beje,jis gyvena kitame mieste. As tai nemanau,kad normalu,jei vaikinas nenori isgirsti patinkancios merginos balso.. O jau nekalbant apie pasimatyma.. Gal kokiai merginai teko atsidurti panasioje situacijoje? As nezinau,kaip man elgtis toliau.. Ar bendrauti toliau su juo ar ne? Nes man atrodo,kad jis tik tusciai kalba ir viskas..

O tu įsitikinusi, kad jis sako tiesą?

Ir kaip galima nuspręsti, kad žmogus patinka, bendraujant tik virtualiai. Gal ir vaikus jau galima "gaminti" virtualiai

aris36

A

2 įrašai

2010/04/10 16:58:52 16:58:52

kita nuomone:

O tu įsitikinusi, kad jis sako tiesą?
Ir kaip galima nuspręsti, kad žmogus patinka, bendraujant tik virtualiai. Gal ir vaikus jau galima "gaminti" virtualiai

Net labai gali patikti žmogus bendraujant virtualiai. Tikrai įmanoma.

*pasiklydes*

*

10 įrašai

2010/04/10 17:52:38 17:52:38

nesuprantu, jei cia visi tik melagiai, tai kokiu tikslu cia registruojates? o panelytei, patarciau imtis iniciatyvos, kitaip nesuzinosi atsakymu i tau rupimus klausymus. paklausk tiesiai ir viskas. jei zmogus atviras, pasipasakos kokios problemos kamuoja, jei melagis, prikabns makaronu. o kaip atskirti mela nuo tiesos, cia jau nieks nepatars. bijai suslapti, nelipk i vandeni.

Ergo

E

8 įrašai

2010/04/10 18:16:24 18:16:24

As dvi savaites susirasinejau su malaletka keturiolikos metu,o prisistate 33m issiskyruse mokytoja,isaiskejo viskas kai paskambinau is kito numerio,dabar esu labai atsargus su virtualiomis pazintimis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume