Susiduriau su pakankamai sudetinga situacija ir noreciau patarimo is zmoniu,galbut patyrusiu kazka panasaus.. Situacija yra tokia,kad susipazinau per interneta su visai mielu vaikinu,kuris man patinka. Jis teigia,jog ir as jam patinku. Jis pries kelis menesius isgyveno labai skaudzias skyrybas su zmona.. Zmona ji isdave su kitu ir paliko savo vyra del savo meiluzio.. Na bet cia ne esme,svarbiausia,kad jis dabar-laisvas vyrukas,meginantis toliau ieskoti savo laimes.. Jis labai dziaugiasi,kad susipazino su manim,sako,pats likimas tave man atsiunte,tokia nuostabia mergina ir pan. Graziu zodziu is jo netruksta Bet problema tame,kad mes susirasinejam jau menesi laiko,o jis nei karto man nepaskambino,kad isgirstu balsa,o ir apie susitikima net nebuvo uzsimines.. Beje,jis gyvena kitame mieste. As tai nemanau,kad normalu,jei vaikinas nenori isgirsti patinkancios merginos balso.. O jau nekalbant apie pasimatyma.. Gal kokiai merginai teko atsidurti panasioje situacijoje? As nezinau,kaip man elgtis toliau.. Ar bendrauti toliau su juo ar ne? Nes man atrodo,kad jis tik tusciai kalba ir viskas..