Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Budama su vaikinu- gyvenime netobuleju! Kodel ?

Budama su vaikinu- gyvenime netobuleju! Kodel ?

kita nuomone

K

8 įrašai

2010/04/10 16:25:31 16:25:31

VIKTORIJA: Budama su vaikinu- gyvenime netobuleju! Kodel ? Budama su vaikinu atisasakau savo pomegiu ir jauciu kartais vidine asmenybes degradacija. Stengiuosi skirti didele dali savo laiko, bet kai lieku viena, tada jauciu kalte pries save, kad taip elgiuosi. Ar Jums taip nebuna, kad draugaudamos su vaikinais jaustumetes netobulejancios ?

O tu pabandyk elgtis kitaip, šalia dėmesio vaikinui pasilik laiko ir sau. Nemažai vyrų tarnaitės nereikalingos, jiems reikalingos partnerės.
Linkiu sutikti tokį.

Viktorija.

V

4 įrašai

2010/04/13 10:06:25 10:06:25

As tarnaite nenoriu buti, bet nenoriu ir jaustis paprasta- nelepinama mergina. Vaikina pati stengiuosi lepinti ir vakarienemis ir malonia aplinka sukurta, o jis i visa tai ziuri kaip savaime suprantama dalyka, ir kai paklausiu apie jo demesi man, jis sako: kad skiria laiko man, ir ko daugiau as galiu noreti.
Nezinau, nuo ko pradeti kalbeti ? Nes jau karta vysteme tema apie staigmenas, bet buvau apsaukta, kad man rupi ne Jis, o jo pinigine.

DOVILE22

D

1 įrašai

2010/04/13 10:32:31 10:32:31

Viktorija.: As tarnaite nenoriu buti, bet nenoriu ir jaustis paprasta- nelepinama mergina. Vaikina pati stengiuosi lepinti ir vakarienemis ir malonia aplinka sukurta, o jis i visa tai ziuri kaip savaime suprantama dalyka, ir kai paklausiu apie jo demesi man, jis sako: kad skiria laiko man, ir ko daugiau as galiu noreti.
Nezinau, nuo ko pradeti kalbeti ? Nes jau karta vysteme tema apie staigmenas, bet buvau apsaukta, kad man rupi ne Jis, o jo pinigine.

Nuo tokio vaikino begt reikia kuo greiciau..JIs tipiskas savanaudis..Suprantu, kad tu ji myli, rodai jam demesi, bet jei jis del taves nesistengia nieko is to neiseis.., tarnausi jam visa savo gyvenima.

Rutele123

R

4 įrašai

2010/04/29 10:05:51 10:05:51

Pilnai suprantu temos autore, turejau vaikina, kuriam aukojausi, nes taip suprantu meile, o paskiau supratau, kad buvau praradusi sawo gyvenimo dziaugsmus, omegisu ir save pacia. Bet mylint zmogu sunku saveo asmenybe puoselete labiau nei santykius...ir jau kuri laika stebiu ir pastebiu, kad vyrai labaiu islaiko savo reikalus svarbesniais nei moterys... Moteris gali atshaukti susitikima su draugemis del mylimojo, o jis negales susitikti su mylimaja del draugu SVARBIU reikalu...

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/04/30 07:46:56 07:46:56

Rutele123: Pilnai suprantu temos autore, turejau vaikina, kuriam aukojausi, nes taip suprantu meile, o paskiau supratau, kad buvau praradusi sawo gyvenimo dziaugsmus, omegisu ir save pacia. Bet mylint zmogu sunku saveo asmenybe puoselete labiau nei santykius...ir jau kuri laika stebiu ir pastebiu, kad vyrai labaiu islaiko savo reikalus svarbesniais nei moterys... Moteris gali atshaukti susitikima su draugemis del mylimojo, o jis negales susitikti su mylimaja del draugu SVARBIU reikalu...

Na ir kiek tokiu pazinojai? du ar penkis?
gal milijona? tada problemos tavyje...

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/21 08:04:21 08:04:21

Blogai. Jei stovi vietoje ir nerealizuoji savęs kaip pati norėtum, tada tikrai nekas Manau reikia ieškoti kompromisų, nes kiek supratau laisvo laiko ne itin daug turite. Todėl patarimas būtų toks: vieną dieną veikite tai, kas vienam prie širdies, kitą dieną - kas kitam. Abu liksit patenkinti. Na, o jeigu jis į tavo laisvalaikio leidimo būdus reaguoja šaltai arba visai nereaguoja, tai jau JO problema, o ne tavo. Sėkmės

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume