2010/04/09 05:21:13 05:21:13
Viktorija, jūms su jūsų draudu santykiuose iš tikrųjų trūksta esminių dalykų. Bendravimo žavesys, sekso džiaugsmai ilgainiui nublanksta, ir lieka bendri siekiai, tobulėjimas, ėjimas viena kryptimi. Jei to nebus - bus ir santykių. Štai tokia populiariausia skyrybų priežastis - nesutapo charakteriai.
2010/04/09 05:22:47 05:22:47
Norėjau pasakyti: to nebus - NEBUS ir santykių.
2010/04/09 06:17:01 06:17:01
Reikia pasirinkti protinga ir tobulejanti,bei su panasiais pomegiais vaikina,tada ir tu tobulesi. Bendraudama su kvailesniu uz save - degraduosi. Tik beda, kad tu intelektualu mazuma...
2010/04/09 22:29:35 22:29:35
daug tu dėl jo atsisakai. Todėl taip jautiesi. Geriau imkis kokios veiklos, nes tuoj bus prastai. Kaip tik po to daug ką aptarti susitikime su vaikinu galėsi. Tvirtesni ryšiais jus sies. Patikėk.
2010/04/10 09:01:28 09:01:28
Ateities planai,gal planai vedyboms,sakai daug nesusipratimu ,vienas vieno nori kitas ,kito.
Tai kur skubi , pase štampas nesustatys visko Į savo vietas, o gali net pablogėti , jeigu galvosite kad kitas turi gyventi pagal mano šabloną, o mano norai viskas. Dėl meilės , gali tau tekti atsisakyti šokių, jam kažko kas tau labai nepatinka. Daugiau skirti dėmesio tam kur abiem idomu. Retkarčiais tu su drauge nuėjai ten kur jis nenori eiti pvz; apsipirkimas ar kita. Iš leidai ji su draugu Į rungtynes .Matau abu mylite vienas kita ,nes skirtis nenorite. Tai ir pakalbėk apie kompromisus ,o jeigu kuris vienas nori kitą perauklėti pagal savo modeli ,tai kaupsis,kaupsis ir gali ivykti branduolinis sprogimas ,nes būti ne savimi neimanoma.
2010/04/10 09:19:19 09:19:19
VIKTORIJA: Budama su vaikinu- gyvenime netobuleju! Kodel ? Budama su vaikinu atisasakau savo pomegiu ir jauciu kartais vidine asmenybes degradacija. Stengiuosi skirti didele dali savo laiko, bet kai lieku viena, tada jauciu kalte pries save, kad taip elgiuosi. Ar Jums taip nebuna, kad draugaudamos su vaikinais jaustumetes netobulejancios ?
Ka turi galvoje sakydama -NETOBULEJU? kAS tave vercia atsisakyti savo pomegiu bunant su vaikinu?
Draugysteje labai svarbu supratimas ir pagarba vienas kitam ir vienas kito pomegiam. Jei tavo vaikinas trukdo tau tureti savo pomegius, gal jis ne tas, kuriam turetum skirti savo laika..
2010/04/10 09:24:13 09:24:13
Neskubu vestuvemis. Ir planas i ateiti - nebutinai, musu atveju, reiskia vestuves. Bet butu nuosatbu, kad turetume plana gyvenimui. Kad jeigu viskas bus gerai, bus taip, taip ir taip: tarkime po 2 metu vestuves, po 3 mentu vaikutis ir t.t. Man patiktu, kad galetume kalbetis ir svajoti apie ateity. Kalbu ir apie bendrus dalykus, tarkime seimos modelio samprata jo galvoje ir pas mane. Gali sussikirsti esminiai dalykai: kaip jo paklausiu elementaraus klausimu: kaip jis mano kaip seimoje turi buti tvarkomi finansai, ar kiekvienas atskirai laiko ar bendrai? gauni is jo atsakyma: as apie tai dar negalvojau, ir i panasaus pobudzio klausimus dazniausia seka toks pats atsakymas. Mane tai gasdina truputy, zinant, kad man 25 m. o Jam, jau 30 m. Nezinau, jausmai, prisirisimas yra, bet norisi, kad kitam zmogui irgi butu svarbu ateitis. Pomegiai: kada leidziame su juo daug laiko, kitiems mano pomegiams nelieka laiko, nes darbas+ mokslas mane spaudzia, kada daugiau uzsiimu savo pomegiams mums abiems nelieka laiko kartu leisti.
2010/04/10 09:27:16 09:27:16
POmegiai? Kas vercia atsisakyti ? As neturiu daug pomegiu: vienas is mano aistru sokiai! Mano vaikinas su manimi neina sokti, nes Jam nepatinka. Jeigu eiciau lankyti su kitais sokius: jis pyktu. Kitas pomegis: lankyti organizacija, kuri domisi pilnavertisku gyvenimu ir propaguoja kokybisko ir pozityvaus gyvenimo tiesas, mano vaikinas i tai ziuri neigiamai ir mane bando atkalbeti, kad tokiems bereiksiam dalykam neskirciau laiko.
2010/04/10 11:26:44 11:26:44
Viktorija.: POmegiai? Kas vercia atsisakyti ? As neturiu daug pomegiu: vienas is mano aistru sokiai! Mano vaikinas su manimi neina sokti, nes Jam nepatinka. Jeigu eiciau lankyti su kitais sokius: jis pyktu. Kitas pomegis: lankyti organizacija, kuri domisi pilnavertisku gyvenimu ir propaguoja kokybisko ir pozityvaus gyvenimo tiesas, mano vaikinas i tai ziuri neigiamai ir mane bando atkalbeti, kad tokiems bereiksiam dalykam neskirciau laiko.
Viktorija, jūsų vaikinasis tikras gyvenimo stabdis, labai beje į mano ex-ą panašus . Dabar sutikau visiškai priešingų pažiūrų žmogų - ir gyvenimas nušvito visai kitokiom spalvom. Išblės tie jausmai jei nebus darnos.
2010/04/10 16:16:00 16:16:00
As tur4jaugalvoje tai ,kad po vestuviu retai kas pagerėja, odaugiau problemų atsiranda.Dabar tik prašo, kad tu neitum kur tau patinka, o vėliau reikalaus, gal ir naglai.Tu jau savo pomėgiu, kaip ir atsisakiai, ir sieki gyvenimo tikslo dirbi ir mokaisi . Bet ko jis siekia gyvenime ir kiek supratau tai jo laisvalaikis idomus tik jam ,o turi taip leisti kartu nors tie pomėgiai tik jo mėgstami.Ir kiek ilgai temsi gyvendama tik jo gyvenimą. O ką jis pakeitė savo gyvenime dėl tavęs . Nenori kalbėti apie bendra gyvenimaą .Tai arba jis iš viso nemasto apie gyvenimą ar tave rimtai,arba atsakomybės nulis. Tada šeimoje laikysi tu tris namų kampus, o gal jis nei vieno. Žinoma, nepažistant nei vieno iš jūsų ,negirdėjus jūsų pokalbių tiksliai ir teisingai atsakyti negaliu, nes čia tik pasamprotavimai. Gal aš tavo aiškinime ne taip supratau , o ir pagalvojai, kad aš norėjau pasakyti ,kad tu sieki tik vestuvių. Aš norėjau pasakyti ,kad geriau priimti sprendimus draugaujant ar rasit kompromisų ,o ne ištekėjus kankintis.Žinoma jo pozicijos tai nežinom, dažniausiai teisingiausi sprendimai priimami kai žinomos abiejų pozicijos. Ir receptas kuris tiks vienai porai kitai gali nepadėti.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume