Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 10:19:24 10:19:24

O, tai čia kas tokie su tais dviem aukštaisiais? Bet netikiu, kad jie galėjo tokių niekų prirašyti. Nebent viena kita tokia ir yra, kaip ir vyrai tokie pat laisvai būna - išpuikę. Žmogų reikia vertinti pagal darbus, pagal elgesį, o ne pagal diplomų kiekį. Diplomas svarbu, yra privalumas, bet tik proto ribose. Nemažai žmonių padarė didžiulius atradimus pasaulyje neturėdami to diplomo. Buvo puikūs išradėjai ir šiaip žmonės, įėjo istorijon ir nieks jų iš ten nebeiškrapštys. Sąmoningi ir kultūringi diplomuoti ir nediplomuoti žmonės abiejų lyčių puikiai sutaria. Susitaria ir nežemina viens kito, o papildo.

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/04/19 12:31:14 12:31:14

Ach, tu dieve! Zmones turi buti siek tiek panasus, tureti bendru interesu, svajoniu, panasiai suprasti gyvenima, seima, vaiku auklejime sutarti. Tuomet viskas bus puiku. Ir dar turi gerbti vienas kita, neuzgauti nei zodziais nei darbais.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/19 13:01:33 13:01:33

Jo, vargeli tu mano, mano, su žemuoju išsilavinimu, reikalai turėtų būti labai prasti, bet kažkodėl aš to nelabai jaučiu, nes tvirtai žinau, kad geri žmonės būna ir su dviem aukštųjų diplomais ir be diplomų, kaip ir blogų, net labai blogų. Bediplomiai irgi nėra geručiai ir tokie jau nekalti, kaip aš. Aišku, yra tekę susidurti su tokiomis "gudriomis", akiplėšiškomis moteriškaitėmis, kurios yra linkusios diplomais po nosimi mojuoti ir save pervertinti, suabsoliutinti diplomą, bet gi yra daugybę būdų, kaip tokias nusodinti. Normalūs vyrai tai žino ir gerai moka, kaip tai padaryti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 13:20:58 13:20:58

Lelis Borgia: Jo, vargeli tu mano, mano, su žemuoju išsilavinimu, reikalai turėtų būti labai prasti, bet kažkodėl aš to nelabai jaučiu, nes tvirtai žinau, kad geri žmonės būna ir su dviem aukštųjų diplomais ir be diplomų, kaip ir blogų, net labai blogų. Bediplomiai irgi nėra geručiai ir tokie jau nekalti, kaip aš. Aišku, yra tekę susidurti su tokiomis "gudriomis", akiplėšiškomis moteriškaitėmis, kurios yra linkusios diplomais po nosimi mojuoti ir save pervertinti, suabsoliutinti diplomą, bet gi yra daugybę būdų, kaip tokias nusodinti. Normalūs vyrai tai žino ir gerai moka, kaip tai padaryti.

"Kitas svecias"

Vyrams, geriausiai bent dvi . Viena su diplomu, kita - be. Kai vienai PMS ir ji pradeda issidirbinet ir mojuot savo diplomu, eini arbatos pas kita , be diplomo ir PMSo

xxx

X

308 įrašai

2010/04/19 14:05:10 14:05:10

atmintinai iskaltos žinios rodo žmogaus bukuma

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/19 16:57:07 16:57:07

Svečias: Na tai svajok ,o ne pyk, viesnia.
As tai pati, ne pats. Esu pati sau seimininke, jei kalbet apie darba. Darbo deka tenka pabendrauti su labai daug zmoniu ir uzpildyti grafa "issilavinimas". Todel gerai zinau, kad tas ant popieriaus issilavinimas ne visada atspindi faktini. Gan daug labai kulturingu ir protingu zmoniu oficialiai gali irasyti tik "vidurinis", nors kazkokiu budu igijo geras specialybes, turi savo versla. Nezinau, kaip tai buna. Tik su vienu kalbejau. Jis nebaige technikumo, nes reikejo islaikyti seima.Paskui reikejo uzdirbti pradini kapitala. Dabar turi kelias imones, turi gera galva, puikiai ismano ekonomika ir vadyba, lanke daug kursu, seminaru ir pan. bet ant popieriaus visvien gali rasyti tik "vidurinis".
Taip pat maciau tokiu zmoniu,kurie turi po viena ar du diplomus, bet taip ir liko be realaus issilavinimo.
I diskusijos tema jau atsakiau. Poroje neturi buti issilavinimo skirtumo. Tik tas issilavinimas turi buti ne popiergalio pavidalu ,o realus.

Štai ties jūsų mintimis galima būtų padėti tašką šioje temoje - puikiai argumentuota ir objektyvi nuomonė.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 18:59:06 18:59:06

Svečias:
Lelis Borgia: Jo, vargeli tu mano, mano, su žemuoju išsilavinimu, reikalai turėtų būti labai prasti, bet kažkodėl aš to nelabai jaučiu, nes tvirtai žinau, kad geri žmonės būna ir su dviem aukštųjų diplomais ir be diplomų, kaip ir blogų, net labai blogų. Bediplomiai irgi nėra geručiai ir tokie jau nekalti, kaip aš. Aišku, yra tekę susidurti su tokiomis "gudriomis", akiplėšiškomis moteriškaitėmis, kurios yra linkusios diplomais po nosimi mojuoti ir save pervertinti, suabsoliutinti diplomą, bet gi yra daugybę būdų, kaip tokias nusodinti. Normalūs vyrai tai žino ir gerai moka, kaip tai padaryti.

"Kitas svecias"

Vyrams, geriausiai bent dvi . Viena su diplomu, kita - be. Kai vienai PMS ir ji pradeda issidirbinet ir mojuot savo diplomu, eini arbatos pas kita , be diplomo ir PMSo

Prie ko cia PMS ir diplomai?Ka tai turi bendro?Poros bendravime manau turi buti abipusis supratimas,juk vyrai buna ne nuotaikoje taipogi...Ir nereiktu kaltinti vien tik moteris

europa77

E

4 įrašai

2010/05/14 23:49:41 23:49:41

Taskas: Aišku geriau kai išsilavinimas panašus. Beabejo gali tai nutikti ko tu bijai. Bet tai nereiškia, kad kai abu yra universitetinio išsilavinimo jog niekad neišsiskirs interesai ir visad bus apie ką kalbetis. Reikia žiureti Į konkrečią situaciją į konkretų žmogų. Ar jis netesė mokslų nes mano, kad mokslas yra šūdas ir televizorius bei alaus bokalas yra geriausi draugai. O gal mokslų nebaigė nes taip susiklostė gyvenimas, mirė tėvai ir reikėjo pradėti dirbti. Arba iš prigimties turi auksines rankas darbiniškai specelybei ( mechanikas, statybininkas ir t.t ) ir jam mokslų is tikrųjų nereikia. Mokslai yra vienas dalykas, visai kitas dalykas kas tai per žmogus su kuriuom bendrauji. Kokios jo vertybes, tikslai, svajones galu gale ar gera su juom ir t.t
Gimineje yra darnios šeimos pavyzdys. Vyras buvo mechanikas kolūkyje, dabar tik ūkinkauja namuose bei visa laika ka nors konstruoja namuose. Juodas namisėda ,niekur neisvaziuoja, net i giminių laidotuves sunku išprašyti. O žmona mokytoja ir šiaip labai aktyvus žmogus. Abu pensininkai dabar, bet dar vistiek meiliais žodeliai vadinasi. Nu smagu pas tokius zmones į svečius nuvažiuoti.

Pritariu siai nuomonei.ne visiems vienodai susiklosto gyvenime.nesakau,kad pas mane buvo kazkas blogai ar nelaime.ne,tiesiog taip gavosi,kad ankciau pradejau galvoti apie darba ir uzsieni,ir pinigus uzdirbamus.praejo kiek laiko supratau,kad padariau klaida.pakeisti jau nieko neiseis.neturiu aukstojo issilavinimo.bet kaip sakoma ne pinigai zmogu rodo ir ne diplomai.jei jau pradesi bendrauti su tokiu zmogumi,santykiai rutuliosis  ir toliau.tai jau tai pasako,kad yra su zmogumi apie ka kalbeti ir bus.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/14 18:09:21 18:09:21

Svečias: Kiek svarbu išsilavinimas bendraujant poroje? Pvz., jei vyras baigęs tik vidurinę mokyklą, o moters išsilavinimas aukštasis universitetinis. Ar verta vystyti tokius santykius, kalbant ne tik apie padinę draugystę, bet ir bendraujant vėliau, galbūt kuriant šeimą? Ar nenutiks taip, kad galbūt nebus apie ką kalbėti, labai išsiskirs interesai, ir pan.?

Ne visi zmones, neturintys aukstojo issilavinimo, buna mazo intelekto. Yra labai protingu zmoniu kurie nera baige aukstojo mokslo, todel tai tikrai neturetu buti problema. Ar yra apie ka kalbetis, man regis pasimato gana ankstyvoje draugystes stadijoje. Juk matai, kaip zmogus desto savo mintis, kuo jis domisi ir t.t.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/14 22:19:37 22:19:37

Nereikia:
Svečias: Kiek svarbu išsilavinimas bendraujant poroje? Pvz., jei vyras baigęs tik vidurinę mokyklą, o moters išsilavinimas aukštasis universitetinis. Ar verta vystyti tokius santykius, kalbant ne tik apie padinę draugystę, bet ir bendraujant vėliau, galbūt kuriant šeimą? Ar nenutiks taip, kad galbūt nebus apie ką kalbėti, labai išsiskirs interesai, ir pan.?

Ne visi zmones, neturintys aukstojo issilavinimo, buna mazo intelekto. Yra labai protingu zmoniu kurie nera baige aukstojo mokslo, todel tai tikrai neturetu buti problema. Ar yra apie ka kalbetis, man regis pasimato gana ankstyvoje draugystes stadijoje. Juk matai, kaip zmogus desto savo mintis, kuo jis domisi ir t.t.

pritariu išsilavinimas jokiu budu neatspindi zmogaus intelekto ypac tai matyt seime o ten tikrai dauguma turi aukstaji issilavinimą ,apie jų intelektą lieka tik patylėt ,priesingai ziurėjimas i neturinti aukstojo issilavinimo zmogų kaip i sau žemesni rodo kad jų paciu intelektas rodo nulį.kita vertus jai kalbėtume apie issilavinima tai tik zinios kurias gauna universitete to jie turi daugiau bet nevisi ne paslaptis yra zmoniu su nupirktais diplomais.kas liecia gyvenima tai esu minėjęs elektrikui nereikia direktorės o direktoriui tinka ir sekretorė

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume