... zinau, kad su TAVIM nebusiu - kelias i stabilios Seimos sukurima.

kora
2010/03/16 22:04:10 22:04:10
... zinau, kad su TAVIM nebusiu - kelias i stabilios Seimos sukurima.
Samanta
2010/03/16 22:07:10 22:07:10
Paradokso metodas? "Aš bėgu - o tu mane vykis"?
Alida1309810884_db
2010/03/17 09:17:13 09:17:13
Tai kam dar trukdytis ir tukdyti kita?
Samanta
2010/03/17 09:21:32 09:21:32
Suaugusiu žmonių žaidimai. Jie nesubrendę, taip ir likę dvasioje vaikais, o kūnas jau (seniai) brandus. Tai ir norisi jo poreikius patenkinti. be įsipareigojimų, kurie kyla iš dvasios stiprybės (o jos jie neturi).Tokių žmonių vis daugėja, deja.
katinytis
2010/03/17 15:18:20 15:18:20
Kaip poetiska, bet prie ko cia seima!? Toks jausmas kad noretasi sukurti nauja intriguojancia tema ir tiek.
Tiesa pasitaiko panasiu situaciju ir realiam gyvenime,bet apie tai ir reiketu kalbeti,konkreciai...
Mangofruit
2010/03/17 17:44:28 17:44:28
Aš tik nesuprantu tų parašymų mandrybių-kurio galo tą tavim reikia iš didžiosios raidės rašyt? Kuo čia nusipelnė pjedestalo? Ir išvis-tema man rodos kaip gerai vynelio prigėrus autorė-taip to temos vienintelio sakinio ir nesupratau..
Dokas
2010/03/17 21:29:06 21:29:06
labai gyvenimiskas ir tikras dalykas
aidina
2010/03/22 19:13:19 19:13:19
cia kaip ir apie tai jog buna kartu, taciau niekada nebus seima...ane...taigi daug cia tokiu aplink atveju...manau viskas grazu ir teisinga, jeigu abu partneriai tai supranta, taciau jeigu vienas to nezino, tada jau negarbinga taip elgtis ir suteikti kitam zmogui vilciu, gal jis per ta laika mylima zmogu susirastu, kuris su juo sukurtu seima...
Dovile137
2010/03/25 13:31:12 13:31:12
Laba diena,
Norejau pasitarti. Turiu problema. Mano draugas(esame 3m kartu)vis periodiskai registruojasi i visokius pazinciu tinklapius. Buna,kad kuri laika nelenda,2-3 men,kai turi daugiau darbu sone,kai tik atsiranda daugiau laisvo laiko pas ji,iskart bega pirmu reikalu registruotis,aisku tai daro incognito(anketose ne jo metai,vardas,raso,kad laisvas ir pan). Jis tokia problema turi jau kaip minimum 10 metu,kai tik atsirado kazkokie tinklapiai panasus i draugas.lt,darni pora ir pan. Tokiu budu subyrejo ir jo pirmoji santuoka. Zmona kaip supratau negalejo apiskesti jo pastoviu nukrypimu i sona.
Su manimi viskas kitaip,jauciu,kad jis kol kas neturi nieko sone,jug yra vidinis balsas ir nuojauta,taip pat ir kitu faktu,tai pativirtinanciu,jis yra is tokiu,kurie ilgai to nuskepti nemoka. Tad kol kas esu tikra,kad apsiriboja tik internetinemis pazintimis. Musu santykiai tikrai geri,seksualine prasme viskas tvarkoje. Pati esu tikrai aktyvi ir visada rodau nora uzsiimti seksu,prisiziuriu save,tikrai galiu pasakyti,kad gerai atrodau. Tuo labiau matau,kad jam gerai buti su manimi,kol esame kartu,jis nelandzioja po jokius tinklapius,kai tik iskeliu koja is jo namu,jei pas ji bune atejes ieskojimu periodas,iskart lenda i interneta. Keleta kartu klausiau,kodel taip daro,ar ko iesko. Tai atsakymai buvo tokie: is kur istraukei,nieko as neieskau,neprivalau teisintis arba “tai buvo for fun,buvau alaus izgeres” ir pan. Jis ir pats kartais nesupranta tokiu savo veiksmu. Uzeina momentai kai uzsidaro savyje,atsiriboja ir pan. net nepaaiskina kas atsitiko. Pradeda kazkokias desperatiskas paieskas,jam vis kartais pradeda atrodyti,kad reikia “savo zmogu surasti”,nors ne karta yra man sakes,kad as esu jo tipo zmogus ir jis tai jaucia,bet vistiek kazko iesko,pats nezino ko. As delto lb kenciu,man skaudu,nzn ko imtis ir ka daryti. Pati esu istikima jam ir atsidavusi. Beje visai nesenai,izdryso prisipazinti,kad sedi pazinciu tinklapiuose ir pasake,kad ir kiek ten besedetu tokios kaip as ten nera,ir suprask tu toki zmogu. Tad lb reikia patarimo,nes jau istikruju pavargau nuo tokio jo blaskymosi ir manes varginimo. Dekui
Samanta
2010/03/25 16:54:54 16:54:54
Jūsų vaikinas turi priklausomybę internetinėms pažintims. Tai tokia pat priklausomybė kaip ir nuo interneto, lošimo etc. Pabandykite parodyti jam jo elgesio būsimas pasekmes (pvz, jūs jį paliksite - tik reikia rimtai apsispręsti, tai neturi būti panašu į šantažą, jis turi tuo patikėti). Kitas kelias - pačiai pradėti taip elgtis. Dar vienas kelias - priimti jį tokį koks yra, nepaisyti. Bet negalima teigti kad tai padės..Priklausomybė sunkiai pasiduoda išnaikinama.