Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip prisistatyti ....... ? :arrow:

Kaip prisistatyti ....... ? :arrow:

Egregor

E

40 įrašai

2010/03/10 08:02:58 08:02:58

[i:2hfexxqm]Registruojantis turbut ne vienam iskilo kaip prisistatyti skyrelyje " Trumpai apie save... ".

Ka tokio parasyti, kad iskart atkreiptume demesi, sudomintume, suintriguotume ar pan.. Vieni griebiasi eiliu, kiti graziu ir ismintingu citatu, dar kiti islieja savo svajones ir troskimus.
Ir is tiesu, ka tokio parasyti, kaip taisyklingai sudelioti ir isreiksti mintis, kad laiskuti parasiusiam, butu malonu atsakyti, o veliau ir bendrauti....
Musu nuotrauka ir " Trumpai apie save... " - tai musu pirminis saltinis, pagal kuri pasirenkama : rasyti-nerasyti, patinka-nepatinka, vaikiska ir neskoninga, ai nieko gero....
Paprastai prisistatydami nepazystamiems, mes pasakome savo varda, pavarde, darboviete, is kur esame, o kai kada kokiu turime bendru pazystamu ar panasiai. To kaip ir gana, visiem viskas aisku. Bet .... ar to uztenka cia, DP erdveje?
Manau, kad ne.
Padiskutuokim, kaip save taisyklingai pristatyti.

PS
o gal jus cia nematote jokios problem - atejau, parasiau ir taskas - ka cia dar daug galvosi, paskui pasiaiskinsim [/i:2hfexxqm]

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/10 08:38:59 08:38:59

Tikrai daug čia matau problemų. Niekada nemokėjau tinkamai prisistatyti, nes apie save kalbėti sunkiausia - juk žmogus toks įvairus esi. Natūralu, kad atskleidi savo patraukliasias puses, pamini būtinai savo lūkesčius būsimo partnerio atžvilgiu. Galima keliais žodžiais paminėti ir savo trūkumus.

Egregor

E

40 įrašai

2010/03/10 08:56:25 08:56:25

samanta: Tikrai daug čia matau problemų. Niekada nemokėjau tinkamai prisistatyti, nes apie save kalbėti sunkiausia - juk žmogus toks įvairus esi. Natūralu, kad atskleidi savo patraukliasias puses, pamini būtinai savo lūkesčius būsimo partnerio atžvilgiu. Galima keliais žodžiais paminėti ir savo trūkumus.

sunku nesutikti, juk visuomet norisi graziau atrodyti nei yra is tiesu. Bet kiek mes labiau save pagraziname, tuo labiau ateityje mumis nusivils Bet jei pasakysime tiesa, t.y. su visais trukumais - tai kokie tada sansai, kad mumis kas nors susidomes

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/10 09:46:20 09:46:20

Čia svarbu rasti aukso vidurį. Labai panašu, kaip prisistatai darbdaviui: jei pradedi kloti tik geras savybes, tavimi susidomės. Bet visada gali paklausti, kikios jūsų blogos savybės? Nepersūdykim su savo tom blogosiom pusėm. Reikia į žmogų (ir save) žiūrėti pozityviai.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/10 09:57:16 09:57:16

ne mano cia reikalas taciau laiko turiu.
Tokia istorija. Karta pristojo idarbinimo agentura, net nezinau is kur ir kodel pasirinko butent mane. Atsiunte klausimu virs triju simtu. Is smalsumo issprendziau ta testa. Svelniai tariant balu gavau daugiau nei pakanka. Pradejo kviesti posedziams su potencialiais darbdaviais. Atlyginima uzlenkiau dvigubai ka siule. Motyvacija i tai, issprestas testas.
Nuo to laiko CV neskaitau.
Ne mane renkasi, o as renkuosi. Uz mane kalba, mano atlikti darbai.
Supaprastinsiu savo morala. Nori laukti kol tavimi susitomes?!lauk! taip gyvensi laukdama.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/10 13:31:13 13:31:13

O ka cia daug prisistatineti. Parasai apie save, kas tau atrodo svarbu:koks esi, ka megsti arba pakest negali ir kokio partnerio ieskai. Aisku, galima is interneto nukopintu eilerasciu prideti, bet juokint zmones- ne mano tikslas.

Egregor

E

40 įrašai

2010/03/11 08:20:21 08:20:21

samanta: Čia svarbu rasti aukso vidurį. Labai panašu, kaip prisistatai darbdaviui: jei pradedi kloti tik geras savybes, tavimi susidomės. Bet visada gali paklausti, kikios jūsų blogos savybės? Nepersūdykim su savo tom blogosiom pusėm. Reikia į žmogų (ir save) žiūrėti pozityviai.

Is dalies galiu sutikti su Samanta - gal ir taip. Bet jei aš sakykim renkuosi darbuotoja, tai man pirmoje vietoje turėtu būti jo kompetencija ir sugebėjimas bendrauti su klientais ir pagaliau yra niuansų, dėl kuriu, jo kadidaturos apskritai niekas nepradetų svarstyti. Gi mylimam žmogui, šiuo atvėju, mes ko gero keltume visai kitokius reikalavimus. Hm, dabar net susimąsčiau kokius? Juk iskėlus per didelius - ilgai teks laukti, per mažus - vėl negerai. Čia greičiausiai ir būtų esminis klausimas, kaip subalansuoti : su kuom aš dar galiu susitaikyti ir su kuom jokia mada. Bet .... Laikas bėga, mūsų pažiūros ir poreikiai keičiasi, todėl vienas iš pagrindinių privalumų būtų žmogaus gebėjimas keistis. Aha, gerai. Gal tuomet pabandykim apibrėžti ta minimumą savybių, be kurių moteris neįsivaizduoja normalaus vyro. Kokie yra minimalūs reikalavimai?

Egregor

E

40 įrašai

2010/03/11 08:31:20 08:31:20

Svečias: O ka cia daug prisistatineti. Parasai apie save, kas tau atrodo svarbu:koks esi, ka megsti arba pakest negali ir kokio partnerio ieskai. Aisku, galima is interneto nukopintu eilerasciu prideti, bet juokint zmones- ne mano tikslas.

Hm, jei aš gerai supratau, tai tavo pasiūlytą varianta galima ir kitaip perfrazuoti : " laba mergiki, as esu Vyts, man patink alus i greits greitis su "kregžde". nu zinai, as tau eiliu daba nepradesiu kaip kos lochs sekt. o tu kaip ten, mėgsti sexą? Sakai nelabai. Nu nieka, priprasi ..... "
Gal kiek ir per stipriai parasiau, bet - parašiau ką parašiau
Čia, DP erdvėje, dauguma žmonių jau yra padėję tašką vienoje santuokoje ir expermentuoti dar kartą, ko gero nesiruošia. Moralės, supratimo, pasitikėjimo, meilės lygio kartelės čia kur kas aukščiau iškeltos, nei eiliniame chate.

Egregor

E

40 įrašai

2010/03/11 08:42:14 08:42:14

Svečias: ne mano cia reikalas taciau laiko turiu.
Tokia istorija. Karta pristojo idarbinimo agentura, net nezinau is kur ir kodel pasirinko butent mane. Atsiunte klausimu virs triju simtu. Is smalsumo issprendziau ta testa. Svelniai tariant balu gavau daugiau nei pakanka. Pradejo kviesti posedziams su potencialiais darbdaviais. Atlyginima uzlenkiau dvigubai ka siule. Motyvacija i tai, issprestas testas.
Nuo to laiko CV neskaitau.
Ne mane renkasi, o as renkuosi. Uz mane kalba, mano atlikti darbai.
Supaprastinsiu savo morala. Nori laukti kol tavimi susitomes?!lauk! taip gyvensi laukdama.

Tiesa pasakius, iki galo taip ir nespratau minties. Jei sakai, kad nėra ko laukti ir pačiam reikia kovoti už savo laimę, tai man atrodo, kad su tuom niekas ir nesiginčija - vien jau tai, kad žmonės čia užsiregistravę ir parodo jų iniciatyvą ieškant savo laimės ir jų tikrai nepavadinsi belaukiančiais. O kas liečia, citata "Uz mane kalba, mano atlikti darbai " - tai čia aš nelabai įsivaizduoju kaip tiesiogiai pritaikyti antrosios pusės beeiškant : gal pasakyti, va pažiūrėk, kiek turėjau moterų ir visos jos buvo labai laimingos su manimi ! Gal nori būti sekanti ?
Nevisada deimantas, atstoja duonos riekę, taip kaip ir duona nepasipuoši eidamas į balių.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/11 08:50:39 08:50:39

Egregor:
Svečias: O ka cia daug prisistatineti. Parasai apie save, kas tau atrodo svarbu:koks esi, ka megsti arba pakest negali ir kokio partnerio ieskai. Aisku, galima is interneto nukopintu eilerasciu prideti, bet juokint zmones- ne mano tikslas.

Hm, jei aš gerai supratau, tai tavo pasiūlytą varianta galima ir kitaip perfrazuoti : " laba mergiki, as esu Vyts, man patink alus i greits greitis su "kregžde". nu zinai, as tau eiliu daba nepradesiu kaip kos lochs sekt. o tu kaip ten, mėgsti sexą? Sakai nelabai. Nu nieka, priprasi ..... "
Gal kiek ir per stipriai parasiau, bet - parašiau ką parašiau
Čia, DP erdvėje, dauguma žmonių jau yra padėję tašką vienoje santuokoje ir expermentuoti dar kartą, ko gero nesiruošia. Moralės, supratimo, pasitikėjimo, meilės lygio kartelės čia kur kas aukščiau iškeltos, nei eiliniame chate.

Kiekvienas supranta pagal savo protingumo/durnumo laipsni

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume