Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → neištikimybė?

neištikimybė?

Lorele

L

135 įrašai

2010/02/02 20:41:03 20:41:03

Niekas:
Lorele:
smaiwa: taigi.. aplink vis daugiau ir daugiau nesusipratimu porose dėl..INTERNETO. Eilini karta JI išsiaiškina, kad jos draugas(ar net vyras) internete ieškosi naujų pažinčiu(arba gilina senas), siūlo susitikti, seka pasakas apie meilę ar dalijasi sex fantazijomis(įvardindamas, kad yra vienišas arba dabartiniai santykiai tik iš įpratimo, pašliję )..Žinoma JI jaučiasi išduota, paniekinta..o jis teisinasi-čia tik žaidimas, nieko rimto, myliu tik tave..

ką galvoti? ką daryti?

kaip manote jūs?

Žmogus gi aiškiai pasakė, kas vyksta - jis žaidžia - nutylėjo tik kad žaidžia ir su ja ... Jei jai patinka būti žaislu, arba įsitraukti į tokius žaidimus, tai viskas ok. Kartais poros taip kurį laiką ir gyvena, bet man rodos tokie santykiai neilgalaikiai..

Noreciau papildyti...kodel viskas eilini karta nurasoma tik vaikinukui,nei vienas nebando pasikuist giliau...1.juk santykius darnius kuria du zmones...2.zmogus,negaunantis pilnumo,dairosi kitur...3.galbut pati mergina taip daro ir ne tik internete...4.o jam negalima niekur?...5.juk puikiai visiem gerai zinoma,kaip moterys moka lenkt situacija palankesne jai paciai...

Aš nurašiau vaikinui todėl, kad mergina visgi pasiteravo, kodėl jis tai daro. Tai buvo galimybė pasisakyti, kas jam nepatinka, bet jis to nepadarė - reiškia žaidžia

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/09 09:18:26 09:18:26

as taip pat turedamas drauge buvau uzsiregistraves pazinciu portale,nes man atrode,kad ji manes is tikro nemyli,o beto buvau net varda savo pamelaves,buvau Gytis nors is tikro esu egidijus.taip pat man truko sekso,nes mano mazule laukesi ir nenoredavo su manim myletis visada.bet kokiu cia harpiju sutikau,tai neduok dieve. Lipdavo vos tik pasimatydavom ant b...nors sirgdavo menesinem,dvokas baisiausias,be to tuie jos papu speniai kazkokie nenormalus,nei prisiliest negali nei ka,kaip netikri,tai as tada pas saviske eidavau myletis.tai jos baisiai pyko kai atstumdavau jas. Nu tiek senu nukriosusiu keksiu isverstom pizem,tik lipk ir seklink kaip telycias

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/09 09:24:36 09:24:36

Svečias: as taip pat turedamas drauge buvau uzsiregistraves pazinciu portale,nes man atrode,kad ji manes is tikro nemyli,o beto buvau net varda savo pamelaves,buvau Gytis nors is tikro esu egidijus.taip pat man truko sekso,nes mano mazule laukesi ir nenoredavo su manim myletis visada.bet kokiu cia harpiju sutikau,tai neduok dieve. Lipdavo vos tik pasimatydavom ant b...nors sirgdavo menesinem,dvokas baisiausias,be to tuie jos papu speniai kazkokie nenormalus,nei prisiliest negali nei ka,kaip netikri,tai as tada pas saviske eidavau myletis.tai jos baisiai pyko kai atstumdavau jas. Nu tiek senu nukriosusiu keksiu isverstom pizem,tik lipk ir seklink kaip telycias

Cia tavo zmona taip pat buvo uzsukus persimete "pora" zodeliu ir "dingo"

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/09 10:18:35 10:18:35

Svečias: as taip pat turedamas drauge buvau uzsiregistraves pazinciu portale,nes man atrode,kad ji manes is tikro nemyli,o beto buvau net varda savo pamelaves,buvau Gytis nors is tikro esu egidijus.taip pat man truko sekso,nes mano mazule laukesi ir nenoredavo su manim myletis visada.bet kokiu cia harpiju sutikau,tai neduok dieve. Lipdavo vos tik pasimatydavom ant b...nors sirgdavo menesinem,dvokas baisiausias,be to tuie jos papu speniai kazkokie nenormalus,nei prisiliest negali nei ka,kaip netikri,tai as tada pas saviske eidavau myletis.tai jos baisiai pyko kai atstumdavau jas. Nu tiek senu nukriosusiu keksiu isverstom pizem,tik lipk ir seklink kaip telycias

tikrai, tavo mazule cia buvo ir leksikonas jusu baisiai vienodas. tik ar jauciate jus abu ka darote, kai minite tu merginu vardus viesai. pasinaudojai paslaugomis, o dabar dergi. slykstu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/09 12:48:54 12:48:54

Svečias:

tikrai, tavo mazule cia buvo ir leksikonas jusu baisiai vienodas. tik ar jauciate jus abu ka darote, kai minite tu merginu vardus viesai. pasinaudojai paslaugomis, o dabar dergi. slykstu.

Zinoma as to nenoriu niekaip pateisinti. Bet manau, kad taip ir turejo nutikti.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/02/09 14:00:49 14:00:49

pleybojus ant Lietuvos vaisintojas..apsaugok viešpatie nuo tokių jaunikių...feee

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/10 10:24:47 10:24:47

kazkodel manau, kad tavo tos isvardintos moterys tave pavare tiesiog....todel dabar cia nori atsikersyti. Bet kokiu atveju, esi menkavertis vyras, abejoju, kad kam nors esi tinkamas ir reikalingas.

*gitukas*

*

4 įrašai

2010/02/14 13:55:52 13:55:52

na istiesu siais laikais susirasti meiluzy ar meiluze tikraj nera sunku juk yra visagalis internetis...o jis viska gali...tjp vis ir lieka maziau istikimu poru ar seimu...siaip y istikimybe ziurau lbj rimtaj...nes man tiesiog slykstu ziuret kai viena poros puse apgaudineja kita...ujjj....sako kad myli ir visa kita o paskui daro ka nori...as pries tj darydama visada pagalvoju ar noreciau kad mane apgaudinetu antra puse kaip tureciau jaustis...? tkrj nenoreciau meluot skaudintkito tdl tikraj net nesiruosiu kada su kuo bazarint ar pan kad paskui nekiltu pagunda sukt y kaire...

19621116

1

110 įrašai

2010/02/15 14:30:16 14:30:16

Tesiog neistikimybe ira tuosia zmoniesia kurie daug nori gauti is gyvenimo ir nepritardamas(A) savo poreikiam kad jai tu man neistikimas tai ir as is kersto padarysiu. Bet tai ir ira santaikos ir seimos isardimas, negalima niekam tokios klaidos zeusios daryti nes kencia daugeu vaikai. Vyras ar moteris isiskyrus su dalialia sirdija skausmu o vaikam tai visam gyvenimui lieka didelis ir neisdildomas randas jos jaunos sirdialeja. Jai norite buti kartais vienas kitam neistikimi tai neturekitia vaiku, nedokitia jiem savo skausko ir kancias. Nes jiusu neistikimybe skaudzeu uz viska ira vaikam, Neistikimybe priveda iki skirybu o vaikam didelio skausmo. Pries klistant gerai pagalvokite darydami neistikimybia ar neatsilieps kitam.

25506id_taure

2

19 įrašai

2010/04/09 17:36:01 17:36:01

Svečias:

pilnai tau pritariu-labai taikliai pasakei apie ji,dekui tau uz palaikyma.as manau,kad jie abu vienodi jei dar gyvena kartu.buvau su juo susitikus,esu viena is tu isvardintu merginu.pasijauciau labai slyksciai perskaicius si jo teksta.jis man jau antrakart tai padaro,anksciau labai bjauru skelbima idejo i sexportala panasiu tekstu mano vardu ir jo ta mazule man skambino,buvo grasinimai.vienu zodziu-slykstynes abu,dar aukstaji moksla baige...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume