Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → neištikimybė?

neištikimybė?

smaiwa

S

144 įrašai

2010/02/01 11:21:17 11:21:17

Svečias: Tai kaip ten? Nescia, nes pradejai rinktis kontraceptikus "po to". O draugas nemyli, neisisku isvis ka tu su juo veiki(nebesekiau temu), ir dar priedo internetinius amurus suka? Geriau tu pasedek prie kompo, ...

na negi man reikia po tema rasyti "sitas klausimas susijes su mano asmeniniu gyvenimu " arba "st klausimas atspindi mano drauges ar seses ar pusseseres situac,ar mano matyta filma ar skaityta knyga. straipsni ir tt mano nuomone tokia ir tokia, o kaip jus manote?" atrodo tex nes cia visi ne i klausimus gilinasi o tik kaip stumt vieni ant kitu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/01 12:11:54 12:11:54

[quote="smaiwa"
na negi man reikia po tema rasyti "sitas klausimas susijes su mano asmeniniu gyvenimu " arba "st klausimas atspindi mano drauges ar seses ar pusseseres situac,ar mano matyta filma ar skaityta knyga. straipsni ir tt mano nuomone tokia ir tokia, o kaip jus manote?" atrodo tex nes cia visi ne i klausimus gilinasi o tik kaip stumt vieni ant kitu [/quote]
Nekreipk dėmesio, smaiwa, žmonės rašo kad rašytų . Esi kūrybinga, žingeidi, dauguma tavo temų gyvos, įdomios. Tokie žmonės forumą ir palaiko. Rašyk, kurk temas ir toliau.

niekas

N

62 įrašai

2010/02/01 19:28:19 19:28:19

Matyt stumdami forumieciai bando atrodyti protingesni,nei yra

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/01 21:19:00 21:19:00

Kai pasipila klausimai vienas po kito, neimanoma nestumti. Juo labiau, kad klausimai, kaip paaugliu forume

smaiwa

S

144 įrašai

2010/02/01 21:48:44 21:48:44

nu tai jaunimas laukia senimo patarimu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/02 08:30:07 08:30:07

Bet čia ne tik senių forumas, tuo jis ir unikalus .
Prieš kritikuojant temą verta pamąstyti: o ką aš galiu sukurti geriau?...ir jei gali - kurti. O kritikuoti mokam visi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/02 10:15:16 10:15:16

smaiwa: nu tai jaunimas laukia senimo patarimu

va tau mano patarimas: eik pamoku ruosti

Lorele

L

135 įrašai

2010/02/02 11:34:17 11:34:17

smaiwa: taigi.. aplink vis daugiau ir daugiau nesusipratimu porose dėl..INTERNETO. Eilini karta JI išsiaiškina, kad jos draugas(ar net vyras) internete ieškosi naujų pažinčiu(arba gilina senas), siūlo susitikti, seka pasakas apie meilę ar dalijasi sex fantazijomis(įvardindamas, kad yra vienišas arba dabartiniai santykiai tik iš įpratimo, pašliję )..Žinoma JI jaučiasi išduota, paniekinta..o jis teisinasi-čia tik žaidimas, nieko rimto, myliu tik tave..

ką galvoti? ką daryti?

kaip manote jūs?

Žmogus gi aiškiai pasakė, kas vyksta - jis žaidžia - nutylėjo tik kad žaidžia ir su ja ... Jei jai patinka būti žaislu, arba įsitraukti į tokius žaidimus, tai viskas ok. Kartais poros taip kurį laiką ir gyvena, bet man rodos tokie santykiai neilgalaikiai..

Dokas

D

426 įrašai

2010/02/02 11:57:09 11:57:09

Jei zmogus turedamas savo antra puse vis niekaip negali atsikabint nuo internetiniu pazinciu, tai arba jam neuztenka savo antros puses ir iesko kazko naujo arba is neturejimo ka veikt, o gal tai jau liga

niekas

N

62 įrašai

2010/02/02 15:06:21 15:06:21

Lorele:
smaiwa: taigi.. aplink vis daugiau ir daugiau nesusipratimu porose dėl..INTERNETO. Eilini karta JI išsiaiškina, kad jos draugas(ar net vyras) internete ieškosi naujų pažinčiu(arba gilina senas), siūlo susitikti, seka pasakas apie meilę ar dalijasi sex fantazijomis(įvardindamas, kad yra vienišas arba dabartiniai santykiai tik iš įpratimo, pašliję )..Žinoma JI jaučiasi išduota, paniekinta..o jis teisinasi-čia tik žaidimas, nieko rimto, myliu tik tave..

ką galvoti? ką daryti?

kaip manote jūs?

Žmogus gi aiškiai pasakė, kas vyksta - jis žaidžia - nutylėjo tik kad žaidžia ir su ja ... Jei jai patinka būti žaislu, arba įsitraukti į tokius žaidimus, tai viskas ok. Kartais poros taip kurį laiką ir gyvena, bet man rodos tokie santykiai neilgalaikiai..

Noreciau papildyti...kodel viskas eilini karta nurasoma tik vaikinukui,nei vienas nebando pasikuist giliau...1.juk santykius darnius kuria du zmones...2.zmogus,negaunantis pilnumo,dairosi kitur...3.galbut pati mergina taip daro ir ne tik internete...4.o jam negalima niekur?...5.juk puikiai visiem gerai zinoma,kaip moterys moka lenkt situacija palankesne jai paciai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume