Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → neištikimybė?

neištikimybė?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/26 05:29:30 05:29:30

Labai liūdna, tikrai liūdna ir nemalonu, kad moterys artimus vyro ir moters santykius, jų ryšį ir harmoniją suveda tik į seksiuką, į fizinius santykius, nuvertinant kitus ne mažiau svarbius vyro ir moters ryšio dalykus ir santykius, be kurių jokia darna, joks geras seksiukas ir santuoka, šeima, bendra kūryba ir papildymas neįmanomi. Ne tik Krikščionybė pabrėžia socialinės, dvasinės ir kultūrinės ištikimybės svarbą. Lytinę neištikimybę lemia įvairios priežastys – objektyvios ir subjektyvios bei socialinės ir net krizė. Taip, taip, krizė, nesijuokit, nors juoktis sveika! Daugybė sutuoktinių yra nepatenkinti poros, šeimos socialine, psichologine, emocine ir dvasine būsena, aplinka. Ne tik esant priverstiniam lytiniam susilaikymui, kai nuolatinis partneris ilgą laiką yra toli, atsiradus progai bent trumpam susirandamas naujas lytinis partneris. Žmonės yra labiau poligamiški nei monogamiški ir tai ne žmogaus nuopelnas ar jo reikalas, o Gamtos ir evoliucijos. Jos ir skatina, verčia vystytis ir tobulėti. Kaip tai daroma, atsakingai ar ne – tai jau kita tema ir kitas klausimas. Neištikimybės dilemą tenka spręsti vienaip ar kitaip dėl minėtų objektyvių priežasčių, nekaltinant ir neišskiriant čia vyrų ir neapkaltinant juos bala žino kuo. Alkoholis skatina ne tik neištikimybę. Nereiktų gal kaltinti vieni kitų neištikimybėmis, neatsižvelgus į visuomenės struktūrą. Daugumos taisyklė yra svari, nesvarbu, kad ji gali būti tam tikrais aspektais ir klaidinga. Dabar sparčiai keičiasi vyrų ir moterų galios ir elgesio vertės. Reiktų labiau socialiai atsakingiau elgtis ir nekelti panikos santuokoje dėl smulkmenų ir suteikti daugiau pasitikėjimo atsakingiems asmenims. Nėra lengva paaiškinti individo seksualinį elgesį, kaip ir daug ką kitką. Asmeniškai man reikia visko arba nieko - reikia Šimto Procentų!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/26 06:59:27 06:59:27

Norinčiam sulaužyti ištikimybę visada atsiras priežasčių: tai nedarnūs dvasiniai santykiai, tai krizė. Blogam šokėjui trukdo ir pautai. Jei žmogus tikrai myli, apie jokius trukdžius nėra ko net kalbėti, jie tik dar labiau sutvirtižna sąjungą. Plyšys pralįsti neištikimybei yra mano giliu įsitikinimų ir daugiamečių stebėjimų rezultatas - DVASINIS ŽMOGAS NESUBRENDIMAS. Ir nereikia pezėti apie poligamiją, mėtytis nuo vienos nuomonės prie kitos: tai žmonės monogamiški, tai poligamiški. Yra ir vienų ir kitų. Ir kiekvienas renkasi pagal savo sugedimo laipsnį arba SUBRENDIMO LAIPSNĮ.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/26 08:23:49 08:23:49

Nei viena moteris nesutinka su tavim, Leliukai, draugauti, nei viena, todėl ir blaškaisi čia iš nevilties rašydamas visokias nesąmones. Lakstai nuo vienos nuomonės prie kitos. Esi baisiai nepastovus ir nesubrendęs, linkęs paleistuvauti, todėl jokia rimta moteris su tavimi neprasidės ir nieko tu iš jos negausi. Niekada. Nerašyk mums nesupantamų opusų, nesiblaškyk ir negausi, ir negadink mums geros nuotaikos.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/26 10:04:35 10:04:35

Svečias: Nei viena moteris nesutinka su tavim, Leliukai, draugauti, nei viena, todėl ir blaškaisi čia iš nevilties rašydamas visokias nesąmones. Lakstai nuo vienos nuomonės prie kitos. Esi baisiai nepastovus ir nesubrendęs, linkęs paleistuvauti, todėl jokia rimta moteris su tavimi neprasidės ir nieko tu iš jos negausi. Niekada. Nerašyk mums nesupantamų opusų, nesiblaškyk ir negausi, ir negadink mums geros nuotaikos.

JUMS gal but nesuprantamu, nes normalus zmones supranta.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/26 10:24:00 10:24:00

Svečias: Nei viena moteris nesutinka su tavim, Leliukai, draugauti, nei viena, todėl ir blaškaisi čia iš nevilties rašydamas visokias nesąmones. Lakstai nuo vienos nuomonės prie kitos. Esi baisiai nepastovus ir nesubrendęs, linkęs paleistuvauti, todėl jokia rimta moteris su tavimi neprasidės ir nieko tu iš jos negausi. Niekada. Nerašyk mums nesupantamų opusų, nesiblaškyk ir negausi, ir negadink mums geros nuotaikos.

Tai nebėda kad ir nedraugauja prie to galima priprast užtat laisvas kaip paukštis.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/27 11:45:00 11:45:00

Neapsimetinėkit, mielos damos, kad nežinote, jog meilė turi ir savo neigiamąją pusę, kaip pavydą, melą, aklumą, priekabes, perdėtą savininkiškumą, egoizmą ir visažinystę. Proto ribose lytinė neištikimybė gali būti ir naudinga, ir atleistina. Tad siūlyčiau išmokti protingai atleisti, dovanoti ir negriauti viens kitam gyvenimo. Apie save galiu pasakyti tik tiek, kad man:
Für jetzt und für immer
die Liebe die ich kann
nur hundert Prozent, tschüss! - tad nesu aš nei tas, nei anas. Geros dienos visiems! Gegužis ant nosies kabo ir kelionėn kviečia. Upės meile spindi. Adieu!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/27 12:58:41 12:58:41

Lelis Borgia: Neapsimetinėkit, mielos damos, kad nežinote, jog meilė turi ir savo neigiamąją pusę, kaip pavydą, melą, aklumą, priekabes, perdėtą savininkiškumą, egoizmą ir visažinystę. Proto ribose lytinė neištikimybė gali būti ir naudinga, ir atleistina. Tad siūlyčiau išmokti protingai atleisti, dovanoti ir negriauti viens kitam gyvenimo. Apie save galiu pasakyti tik tiek, kad man:
Für jetzt und für immer
die Liebe die ich kann
nur hundert Prozent, tschüss! - tad nesu aš nei tas, nei anas. Geros dienos visiems! Gegužis ant nosies kabo ir kelionėn kviečia. Upės meile spindi. Adieu!

Ačiū už pasiūlymą - bet panašu, kad pats jūs tikrai nenorėtumėte patirti proto ribose išdavystės visame jos gražume, ir niekas būdamas bent kiek su protu susidraugavęs - nenorėtu. Todėl siūlyčiau jums išmokti niekada neišduoti nei lytiškai, nei nelytiškai mylimo žmogaus - kad nereikėtų dovanoti - nes ir taip atsiranda kas dovanoti gyvenime, be išdavystės. Linkiu negriauti gyvenimo savo išdavystėmis. O tie/tos, kurie išduoti - negriauna gyvenimo (nes neįmanoma sugriauti to, kas jau sugriauta), o priešingai - kuria savo naują, šviesų, be išdavysčių ir kitų šiukšlių gyvenimą Voila

naujas lankytojas

N

2 įrašai

2010/04/27 15:21:56 15:21:56

e,kad ji manes is tikro nemyli,o beto buvau net varda savo pamelaves,buvau Gytis nors is tikro esu egidijus.taip pat man truko sekso,nes mano mazule laukesi ir nenoredavo su manim myletis visada.bet kokiu cia harpiju sutikau,tai neduok dieve. Lipdavo vos tik pasimatydavom ant b...nors sirgdavo menesinem,dvokas baisiausias,be to tuie jos papu speniai kazkokie nenormalus,nei prisiliest negali nei ka,kaip netikri,tai as tada pas saviske eidavau myletis.tai jos baisiai pyko kai atstumdavau jas. Nu tiek senu nukriosusiu keksiu isverstom pizem,tik lipk ir seklink kaip telycias
Svečias Perskaičiusi šio žmogaus pasisakymą, galvojau , kad moterys ir merginos jį į miltus sutrins , tačiau sureguota gan ,ramiai, naturalu tai ar ką, taip ir nesupratau ,JIs moteris su žemėmis sumaišė.Vargšą prievartavo ,veisliniu buliumi padarė, gi toks "Kietuolis;gudruolis ar
šaunuolis ' Ėjo su tokiom pabaisom, užsikėlė jos jį ant savęs , ar išprievartavo, taip ir nesupratau.Bet viena aišku pagal savo purviną vidų vertina kitus. To žmogaus ateitis aiški betrinant kitus į miltus, gryžes bumerangas atlygins tuo pačiu, tada jau bus žmona ,kalta,vaikai blogi ir kt. Neduok dieve su tokiu menkysta ,ką bendro turėti. Palyginus su šio žmogaus pasisakymu tai Lelis Borgia švelnūs pamastymai apie gyvenimą, koks būna iš tiesų, bet matyt kas kantriai diskutuoja tą puolam , o kas naglai drebia ant moterų giminės bijom užkabinti? Ar aš čia ko nesupratau?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/27 15:53:58 15:53:58

samanta:
Lelis Borgia: Neapsimetinėkit, mielos damos, kad nežinote, jog meilė turi ir savo neigiamąją pusę, kaip pavydą, melą, aklumą, priekabes, perdėtą savininkiškumą, egoizmą ir visažinystę. Proto ribose lytinė neištikimybė gali būti ir naudinga, ir atleistina. Tad siūlyčiau išmokti protingai atleisti, dovanoti ir negriauti viens kitam gyvenimo. Apie save galiu pasakyti tik tiek, kad man:
Für jetzt und für immer
die Liebe die ich kann

Ačiū už pasiūlymą - bet panašu, kad pats jūs tikrai nenorėtumėte patirti proto ribose išdavystės visame jos gražume, ir niekas būdamas bent kiek su protu susidraugavęs - nenorėtu. Todėl siūlyčiau jums išmokti niekada neišduoti nei lytiškai, nei nelytiškai mylimo žmogaus - kad nereikėtų dovanoti - nes ir taip atsiranda kas dovanoti gyvenime, be išdavystės. Linkiu negriauti gyvenimo savo išdavystėmis. O tie/tos, kurie išduoti - negriauna gyvenimo (nes neįmanoma sugriauti to, kas jau sugriauta), o priešingai - kuria savo naują, šviesų, be išdavysčių ir kitų šiukšlių gyvenimą Voila

Ave Vita! Ich liebe das Leben !
Amo Vitam! Liebe ist alles!
Voilà, voilà,
Voilà, voilà, voilà, voilà, voilà, voilà,
Samanta du DP nous dit adieu!
Amo vitam
Amo amore
Amo generem
tamen quare sum sola
Amo rosam
desidero pacem
tamen quare sum sola!
Un, deux, un deux, trois,
La victoria se retrouva sur son chemin.
Adieu!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/28 05:08:26 05:08:26

naujas lankytojas: bet matyt kas kantriai diskutuoja tą puolam , o kas naglai drebia ant moterų giminės bijom užkabinti? Ar aš čia ko nesupratau?

Aš matau taip: diskutuojama su daugiau ar mažiau garbingu oponentu, o su tokiu kaip tas "veislinis bulius" neverta net "rankų teptis" -pasirenkama ignorancija.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume