Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → isimylejau?

isimylejau?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/22 20:17:49 20:17:49

Emporija: As jau save saugau nuo sito.Kai pajuntu, kad jau imu "klimpti", stengiuos, viska blaiviai apsvarscius, nutraukti ta rysi arba bent jau pasiulau daryti pertrauka. Kaip dabar man kad yra. O blaivu prota jau sugebu ijungti, nes suprantu, kad daugiau skausmo nebenoriu. Tiesiog, man jau to butu per daug siuo metu. Nenoriu apsiraizgyti iliuzijomis ir paskesti tusciose viltyse. Tai jau seniai praeita ir pamirsta. Naivumui vietos nebeliko.

Taip tu sava saugai ne tik nuo skausmo, bet deja ir nuo džiaugsmo. Apsistatai neprieinamomos sienomis kad tik laimė pro jas nepraspruktų. Kadaise ir aš taip elgiausi. Kol supratau, kad taip nieko nebus. Dabar man nebaisus skausmas, jį patyriu karts nuo karto - bet tik per savo neteisingą įsivaizdavimą, puikybę ir pan. Todėl einu jo pasitikti - žinau, kad jis gydo, apvalo mano pačios ydas...Noriu "įklimpti" kuo giliau, nes rodos niekada nebuvau tokia laiminga. Sau susikuriau terapiją skausmo atveju, jei nepadės, kursiu naują. Ne skausmas yra baisus, Emporija - o baisi vienatvė ir tai, kad gali niekada daugiau nebepatirti laimės su mylimu žmogumi...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/22 20:24:05 20:24:05

Emporija: As jau save saugau nuo sito.Kai pajuntu, kad jau imu "klimpti", stengiuos, viska blaiviai apsvarscius, nutraukti ta rysi arba bent jau pasiulau daryti pertrauka. Kaip dabar man kad yra. O blaivu prota jau sugebu ijungti, nes suprantu, kad daugiau skausmo nebenoriu. Tiesiog, man jau to butu per daug siuo metu. Nenoriu apsiraizgyti iliuzijomis ir paskesti tusciose viltyse. Tai jau seniai praeita ir pamirsta. Naivumui vietos nebeliko.

Oi kaip noriu tave padrąsinti, mieloji Emporija, leisti pasijusti laimingai! Jei nebūtų skausmo, mes nežinotume kas yra džiaugsmas... Tik kai žmogus tampa drąsus - jis laimi.

širdžių ėdikė

Š

11 įrašai

2010/01/23 13:32:46 13:32:46

Įsimylėti galima labai greitai.Jei jauties vieniša,nelaiminga...Vyras patikinęs,kad esi ypatinga,vienintelė,graži ir t.t.Kaip galima tokio nemylėti?Juk pažinties pradžioje mes visos jaučiamės pakylėtos ar gi ne?Skaudu kai tai baigiasi ,bet laimė aplankius prieš tai neįkainojama.Nebijokim įsimylėti kad ir kiek trumpos laimės akimirkos.

19621116

1

110 įrašai

2010/01/23 16:23:47 16:23:47

smaiwa: isimylejimas apibudinamas labai skirtingai.. nuo juokingai skambanciu plazdanciu drugeliu pilve, susisukusios galveles..
iki absoliutaus prisirisimo, priklausomybes nuo kt zmogaus, kai labiau tampa svarbus jis, o ne savi norai.. taciau juk sunku atskirti isimylejima nuo paprastos simpatijos..ir tiesiog noro isimyleti
ir juk ir tai dar toli grazu nera meile..juk taip? kaip manote jus?

kada jus suprantat kad 'oj si karta rimtai isimylejau' ?

niekada nereikia remtis tuom kad isimilejai, betuo reikia pazynti vienas kita ir isiaiskinti ar vede (usi) sirdis visad troksta meiles ir laimes bet reikia kreipti ir i tai kad kaskam bus tikra nelaime o skaudziausia vaikam, kurie gal su pateviu givens bet tikro tevo netenka, nebukite tuokie neksyngi mieli zmones!!! Daug zmoniu kad ir negraziu ir neispuikusiu gal irgi laukia myleti kita ir buti milimi, ne visi vyrai ajos ant baltu zirgu, o betuo nevisos moteris ira princeses. Su pagarba Mieleji Petras.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/31 17:46:56 17:46:56

Na jei nestumo testu reikia, tai gal ir isimylejai....

smaiwa

S

144 įrašai

2010/02/01 11:41:41 11:41:41

aciu uz demesi mano klausimams, ateityje irgi stengsiuosi nenuvilti 

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

K

1 įrašai

2012/12/20 13:15:14 13:15:14

as isimylejau savo klasioka. bet ji myli kita mergaite. ir as net nezinau ar jis ja ,myli. patarkite kaip padaryti kad jis butu mano vaikinas o ne jos.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/20 17:43:11 17:43:11

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk: as isimylejau savo klasioka. bet ji myli kita mergaite. ir as net nezinau ar jis ja ,myli. patarkite kaip padaryti kad jis butu mano vaikinas o ne jos.

ar daug raidziu k reiskia, kad tu kurvu kurva? atmink - i kurvas niekas neziuri ir berniukas ne daiktas, kuri kur nori ten pasuki.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume