Gyvenu mažame miestelyje, nenoriu problemų jam nekartą norėjau išsiskirti, pradėti viską iš naujo, bet...
Naujus metus sutikau reanimacijoje - sveiku protu suprantu, bet pasamonė daro savo.
Iš prigimties esu kovotoja ir siekiu užsibrėžtų tikslų sistemingai ir atkakliai, bet dabar nebenoriu nieko...
Per toli nuėjote, tad grįžti atgal bus labai sunku...bet įmanoma. O gal tiesiog pasidžiaukite tuo, ką turite. Bendraukite ir toliau, jei jums to reikia, bet galite kurti ir kitus santykius - su kitu žmogumi.
Padeda dažnai, kai suvoki: [b:2phtgwss]žmogaus neįmanoma turėti, tai jo laisvas pasirinkimas ar būti su tavimi. Lygiai kaip ir tavo laisvas pasirinkimas:kentėti dėl jo pasirinkimo ar leisti sau gyventi be tos kančios, su naujų sėkmingesnių santykių perspektyva. Prisimink laiką, kai jo nebuvo tavo gyvenime. Lygiai taip pat yra, kai jo jau nebėra dabar. Neturėjimo būsena ta pati - tik tai, kas buvo, tavęs nenužudė, o papildė tavo patirtį ir padarę tave stipresne.[/b:2phtgwss] tai santrauka iš mano pačios sukurtos sau pačiai terapijos, kuri man (tikiuosi ir kitiems) labai padėjo ir padeda. Saugolite savo sveikatą, ji brangesnė už tai, dėl ko ją aukojate... Stiprybės jums .