Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išlepinau panele?

Išlepinau panele?

Rush

R

1 įrašai

2009/12/25 16:06:54 16:06:54

Prisimenu, kai pirmą kartą parašiau meilės laiškelį, jinai neteko žado, džiaugiasi nesveikai, buvau išgirtas, pamalonintas . Aš apimtas tokio džiaugsmo pradėjau rašyti vis daugiau, o ji vis labiau girti, dėkoti ir t.t. Pastaruoju metu, gal jau koks 6-7 laiškas, jokios reakcijos - apima neviltis, pyksti(tyliai ant savęs) ir vis sau prižadi - daugiau nerašysiu, bet nesusilaikai ir rašai, nes nori nustebint, iš jos negavau nė vieno laiškelio . Tokia pati situacija su SMS. Labiausiai į nevilti varo kai pagiri jos akutes, na žeri komplimentus, kokia jinai graži, o tau atsako, kad ji netokia. Jautiesi kaip gavęs iš plytos. Ji nuo pat pradžių vertino meilė, be pinigų, kaip ir aš. Išlepinau ar atšalo?

p.s. čia tik pusė istorijos...

ziutalik

Z

301 įrašai

2009/12/25 18:17:01 18:17:01

who cares...

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/25 21:01:11 21:01:11

Rush: Prisimenu, kai pirmą kartą parašiau meilės laiškelį, jinai neteko žado, džiaugiasi nesveikai, buvau išgirtas, pamalonintas . Aš apimtas tokio džiaugsmo pradėjau rašyti vis daugiau, o ji vis labiau girti, dėkoti ir t.t. Pastaruoju metu, gal jau koks 6-7 laiškas, jokios reakcijos - apima neviltis, pyksti(tyliai ant savęs) ir vis sau prižadi - daugiau nerašysiu, bet nesusilaikai ir rašai, nes nori nustebint, iš jos negavau nė vieno laiškelio . Tokia pati situacija su SMS. Labiausiai į nevilti varo kai pagiri jos akutes, na žeri komplimentus, kokia jinai graži, o tau atsako, kad ji netokia. Jautiesi kaip gavęs iš plytos. Ji nuo pat pradžių vertino meilė, be pinigų, kaip ir aš. Išlepinau ar atšalo?

Panašu, kad šie vaistai jau nebeveikia? Gal jai jau reikia veiksmų, o ne gražių žodžių?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/25 21:23:00 21:23:00

ziutalik: who cares...

Aleliuja
tuom viskas ir pasakyta. Pasiilgome mes jūsų taiklaus žodžio.

goda

G

2 įrašai

2009/12/26 11:09:59 11:09:59

Rush: Prisimenu, kai pirmą kartą parašiau meilės laiškelį, jinai neteko žado, džiaugiasi nesveikai, buvau išgirtas, pamalonintas . Aš apimtas tokio džiaugsmo pradėjau rašyti vis daugiau, o ji vis labiau girti, dėkoti ir t.t. Pastaruoju metu, gal jau koks 6-7 laiškas, jokios reakcijos - apima neviltis, pyksti(tyliai ant savęs) ir vis sau prižadi - daugiau nerašysiu, bet nesusilaikai ir rašai, nes nori nustebint, iš jos negavau nė vieno laiškelio . Tokia pati situacija su SMS. Labiausiai į nevilti varo kai pagiri jos akutes, na žeri komplimentus, kokia jinai graži, o tau atsako, kad ji netokia. Jautiesi kaip gavęs iš plytos. Ji nuo pat pradžių vertino meilė, be pinigų, kaip ir aš. Išlepinau ar atšalo?

Uzknisai tu ja su savo laiskais. As pvz pakest negaliu kai vaikinas nieko daugiau nedaro tik raso s..kokia tu grazi nuostabi ir pan. Imkis veiksmu, o ne rasinek .

Svečias

S

689 įrašai

2009/12/26 11:34:36 11:34:36

Man tokie rasinetojai labai nepatikimai atrodo, pamanau, kad siek tiek nesveikas. Turejau patirties: is pradziu debesis rasineja, o paskui pasimato kita "grazioji puse" - paslepta agresija. Paprastai, ten kur nera pusiausvyros, stipriai veikia dvi puses: arba labai grazu, arba labai negrazu. Norisi normaliu tikru realiu santykiu, o ne kazkokiu rasliavu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/26 11:51:08 11:51:08

komplimentai tik tada geri, kai jie nuoširdūs ir sakomi be išskaičiavimo. O čia pati tema tokia - išlepinau, nesulaukiu atsako, apima pyktis... tiesiog, nori, kad žmolgus elgtusi taip, kaip tu nori - pradžioje gražiuoju, po to jau spaudimas, po to reiakalavimai, po to - pyktis...

teta

T

171 įrašai

2009/12/26 18:25:41 18:25:41

Meile be pinigu, tai cia tipo sekso uz dyka gaudavai, makaronu pakabindavai ir tikejo, o dabar zodziu nebeuztenka? Gal maziau pliauksk, o daugiau veik. Jei dar nedaejo sufleruoju: mazos dovaneles stiprina draugyste.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/27 09:40:10 09:40:10

Čia kaip mnamo statyboje - Švelnūs žodeliai puikus cementas - o ir plytas sulibdo, išmoningesnis meistras, žiūrėk, ir kokį papuošimą gali nulipdyti. Bet santykiai neįmanomi be pagrindo - akmenų ir plytų. Panašu, kad jas pamiršai..
Santykiai be pinigų... Pinigai - tik priemonė, reikalinga šiuolaikiniame gyvenime. Pažįstami darė eskperimentą - išvažiavo į kaimą ir bandė gyventi be pinigų... Pratempė 4 mėnesius ir vistiek, per mėnesį šeimai reikėjo 20 Lt. Ar norite taip gyventi? Nedemonizuokite pinigų

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/27 10:25:17 10:25:17

kaip suprasti temos autoriaus žodžius "meilė be pinigų"? Nejaugi [u:3hentphx]už meilę[/u:3hentphx] galima dar pinigus imti? Betgi tada jau bus... ne meilė

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume