Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išlepinau panele?

Išlepinau panele?

niekas

N

62 įrašai

2009/12/28 14:09:18 14:09:18

Teta,pries pradedama komentuoti,paskaityk autoriaus zodzius:))
Kad butu,dar aiskiau...iki galo:))

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/28 23:22:03 23:22:03

Sugalvok ka nors naujo apart savo laiskeliu. Tas pats per ta pati nusibosta! Moterims reikia naujoviu ir staigmenu! Maloniu, aisku

Vessa

V

4 įrašai

2010/02/21 18:45:16 18:45:16

Antros dalies nebus

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/21 19:51:37 19:51:37

Rush: Prisimenu, kai pirmą kartą parašiau meilės laiškelį, jinai neteko žado, džiaugiasi nesveikai, buvau išgirtas, pamalonintas . Aš apimtas tokio džiaugsmo pradėjau rašyti vis daugiau, o ji vis labiau girti, dėkoti ir t.t. Pastaruoju metu, gal jau koks 6-7 laiškas, jokios reakcijos - apima neviltis, pyksti(tyliai ant savęs) ir vis sau prižadi - daugiau nerašysiu, bet nesusilaikai ir rašai, nes nori nustebint, iš jos negavau nė vieno laiškelio . Tokia pati situacija su SMS. Labiausiai į nevilti varo kai pagiri jos akutes, na žeri komplimentus, kokia jinai graži, o tau atsako, kad ji netokia. Jautiesi kaip gavęs iš plytos. Ji nuo pat pradžių vertino meilė, be pinigų, kaip ir aš. Išlepinau ar atšalo?

p.s. čia tik pusė istorijos...

Jausk saika-juk uzknisa ilgainiui toks nenaturalumas ir padlaiziavimas. Perlenkei lazda noredamas isiteikti. Neturi fantazijos ir supratimo. Kiek ilgai tuo paciu tikiesi dominti? Jokio isradingumo! Moteriai reikia ivairoves ir spalvu. Ja reikia kartas nuo karto maloniai nustebinti. Moterims patinka mieli netiketumai. O tu elgies kaip liurbis ir stuobrys! Jokios nuovokos!

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/21 19:59:15 19:59:15

Mane domina sios frazes :"Ji nuo pat pradžių vertino meilė, be pinigų, kaip ir aš. Išlepinau ar atšalo?"
Kas per meile 'be pinigu"? Jos saskaita laika leidot? Kuom tu ja islepinai? Prirasytais popieriukais?
Prisiminiau savo viena jaunystes dusautoja, vis kisdavo savo "eilerascius", man skirtus. Paistalai, ne eiles ir pats nei sioks nei toks buvo, veliau suzinojau, kad dispanserizuotas del tam tikru ligu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume