Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Laimingos šeimos paslaptys:

Laimingos šeimos paslaptys:

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/11 19:22:43 19:22:43

Moteris_Ji: Kryptys laimingai gyventi šeimoje: PAGARBA, iš kurios kyla noras padėti vienas kitam, palaikyti ir tarunauti. TARNAVIMAS, iš kurio kyla atsigręžimas vienas į kitą ir dėkingumas. DĖKINGUMAS, sukelia jaukumą ir PASITIKĖJIMĄ. Gera tema. Pamaniau, kiek daug "išmanau" teoriškai ir būtų noras tai įgyvendinti praktiškai, bet ... bet. Oi kaip pavargau nuo laukimo ir vienatvės, o dar tos šventės užlipa ant mazolio ... . Gal galite ka nors paguodžiančio parašyti ar patart;) ? Ačiū

Kaip cia kazin galetu vienas vienisuolis paguosti toki pat kita vienisuoli? Gal tuo, kad kazkur yra toks pat vienisas zmogus kaip tu, kuriam taip pat kaip ir tau reikia svelnumo, silumos ir demesio, ir visa tai, ir dar su kaupu yra pasiruoses atiduoti tam vieninteliam savo zmogui, bet tokio zmogaus nera ir visu tavo lobiu niekam nereikia... Tai matai, tokia ir "paguoda", kad ne viena tu tokia. Tokia vienisa ir dvasiskai turtinga. Nors dvasios turtams galim buti godus, ju niekada nebus per daug... Nerisliai as cia supaisciau, bet gal supratai.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/11 21:32:33 21:32:33

Ledi Chatterly: O kodel vyrai trumpiau gyvena?

Priežasčių daugybė. Vyrai labiau linkę į ekstrimą - jų daugiau žuva per visokius atsitikimus. Jie mažiau linkę save tausoti ir prisižiūrėti, daugiau vartoja svaigalų. Galų gale genetiškai moteris užprogramuota būti gajesnė,štvermingesnė, nes jai reikia daug jėgų išnešioti , pagimdyti ir užauginti vaikus. Net "vyriškieji" spermiukai yra tik greitesni už moteriškus, o "moteriškieji" - atsparesni, ištvermingesni.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/12 06:07:30 06:07:30

samanta:
Ledi Chatterly: O kodel vyrai trumpiau gyvena?

Priežasčių daugybė. Vyrai labiau linkę į ekstrimą - jų daugiau žuva per visokius atsitikimus. Jie mažiau linkę save tausoti ir prisižiūrėti, daugiau vartoja svaigalų. Galų gale genetiškai moteris užprogramuota būti gajesnė,štvermingesnė, nes jai reikia daug jėgų išnešioti , pagimdyti ir užauginti vaikus. Net "vyriškieji" spermiukai yra tik greitesni už moteriškus, o "moteriškieji" - atsparesni, ištvermingesni.

Mano ziniom tai ka sakai Samanta skamba kaip netiesa. Neneigsiu, kad ju daugiau zuna ir ar nusizudo.
Taip pat nenoriu teigti, kad moteris silpnesne ir ar panasiai. Taciau manau reikalai psichologijoje.
"Dazniausiai" sutinku tokius teigimus. Pateiskiu tik viena pvz: ten kur poligamija, vyrai gyvena ilgiau nei moterys.

Emporija:
Svečias: Seimos pagrindas yra vaikai, gimine, o ne meile. Meile randi tik uz seimos ribu.

Cia tai idomi vyriska pozicija Ar jie visi taip masto ar tik dauguma?

Neazinau kaip mano dauguma, bet yra mananciu kitaip.
Kai gryztu namo randu tai ka "ten" sukuriau. Vieni tai gali vadinti namais, kiti meiles uostu, treti seima.
Vaikai viena diena pakels sparnus.
Pasimirso ko ieskome?
Manau svarbiausia atrasti kelia i Edena....

Ledi Chatterly

L

20 įrašai

2010/02/12 06:31:17 06:31:17

Tikrai, poligamija? Tai mano podruškės ilgai gyvens, nes turi ne vieną bachūrą, o aš nei vieno, todėl net čia užklydau - į suaugusiųjų su patirtimi ir nuoskaudomis, nelaimėmis svetainę. Nesuprantu aš čia nieko ir pati savęs negaliu paaiškinti pačiai sau. Intymūs santykiai atrodo įdomūs, bet kartasi jie mane gąsdina, jei nesugebėsiu kontroliuoti savo emocijas ir instinktus. Tačiau daugumai mano draugių tai nerūpi ir nesistengia nieko kontroliuoti - dulkinasi kaip katės ir apie nieką negalvoja.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/12 06:53:51 06:53:51

Ledi Chatterly: Tikrai, poligamija? Tai mano podruškės ilgai gyvens, nes turi ne vieną bachūrą, o aš nei vieno, todėl net čia užklydau - į suaugusiųjų su patirtimi ir nuoskaudomis, nelaimėmis svetainę. Nesuprantu aš čia nieko ir pati savęs negaliu paaiškinti pačiai sau. Intymūs santykiai atrodo įdomūs, bet kartasi jie mane gąsdina, jei nesugebėsiu kontroliuoti savo emocijas ir instinktus. Tačiau daugumai mano draugių tai nerūpi ir nesistengia nieko kontroliuoti - dulkinasi kaip katės ir apie nieką negalvoja.

Ten kur poligamija vyrai gyvena ilgiau. Moterys trumpiau.
Taip kaip elgesi tavo drauges, tai nera tavo kelrode zvaigzde. Visai gali buti, kad jos cia, i foruma, uzsuks tada kai bus per toli klystkeliais nueita.
Kai per toli, pastebiu kelio atgal neranda. Gal but vienos lengvabudes kitos meluoja sau..

Devynis kartus ismatuok, tada kirpk...

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/02/12 07:42:28 07:42:28

Emporija:
Moteris_Ji: Kryptys laimingai gyventi šeimoje: PAGARBA, iš kurios kyla noras padėti vienas kitam, palaikyti ir tarunauti. TARNAVIMAS, iš kurio kyla atsigręžimas vienas į kitą ir dėkingumas. DĖKINGUMAS, sukelia jaukumą ir PASITIKĖJIMĄ. Gera tema. Pamaniau, kiek daug "išmanau" teoriškai ir būtų noras tai įgyvendinti praktiškai, bet ... bet. Oi kaip pavargau nuo laukimo ir vienatvės, o dar tos šventės užlipa ant mazolio ... . Gal galite ka nors paguodžiančio parašyti ar patart;) ? Ačiū

Kaip cia kazin galetu vienas vienisuolis paguosti toki pat kita vienisuoli? Gal tuo, kad kazkur yra toks pat vienisas zmogus kaip tu, kuriam taip pat kaip ir tau reikia svelnumo, silumos ir demesio, ir visa tai, ir dar su kaupu yra pasiruoses atiduoti tam vieninteliam savo zmogui, bet tokio zmogaus nera ir visu tavo lobiu niekam nereikia... Tai matai, tokia ir "paguoda", kad ne viena tu tokia. Tokia vienisa ir dvasiskai turtinga. Nors dvasios turtams galim buti godus, ju niekada nebus per daug... Nerisliai as cia supaisciau, bet gal supratai.

Dekui uz paguoda . Zinai, tai buvo trumpas nepaguodos laikotarpis suvestas i tai, kad esu lyg vienisa (lyg tame butu priezastis jaustis negerai). siuo metu nesijauciu nei vienisa, nei nereikalinga, nei nelaiminga, nors ir neturiu vienintolio. . Man prireike nemazai padirbeti su savimi, savo nuostatomis ir isitikinimais, kad atrasciau savo Gyvenimo prasmes kelia. Linkiu ir Tau nepasikabinti ant emociju ir ieskoti atsakymu, t.y. keliauti teisingai pasirinkta kryptimi . Dar karta Aciu. Sekmes.

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/02/12 11:46:32 11:46:32

Ar šiame portale, skirtame ieškantiems savo puselės, kas nors gali išdėstyti apie laimingą šeimą? Ar kyla bent viena mintis tų laimingų šeimų atstovams čia užsukti ir rašinėti?

Čia galime tik pasvajoti .

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/12 18:26:10 18:26:10

http://www.filmai.in/uzeik-87470.html

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/12 19:39:27 19:39:27

Emporija:
Svečias: Seimos pagrindas yra vaikai, gimine, o ne meile. Meile randi tik uz seimos ribu.

Cia tai idomi vyriska pozicija Ar jie visi taip masto ar tik dauguma?

Neazinau kaip mano dauguma, bet yra mananciu kitaip.
Kai gryztu namo randu tai ka "ten" sukuriau. Vieni tai gali vadinti namais, kiti meiles uostu, treti seima.
Vaikai viena diena pakels sparnus.
Pasimirso ko ieskome?
Manau svarbiausia atrasti kelia i Edena....[/quote Kas tau yra tavo Edenas?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/12 21:43:04 21:43:04

[quote="Svečias"]
"Dazniausiai" sutinku tokius teigimus. Pateiskiu tik viena pvz: ten kur poligamija, vyrai gyvena ilgiau nei moterys.

Poligamija vadinate, kai vyrai turi teisę turėti kelias žmonas? Tai įteisinta poligamija. O Lietuvoj juk irgi yra savotiška poligamija - yra nemaža šeimų, kur taikstomasi su meilužėmis . Bet lietuviai vyrai gyvena labai trumpai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume