Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Laimingos šeimos paslaptys:

Laimingos šeimos paslaptys:

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/13 20:22:12 20:22:12

Dekui uz paguoda . Zinai, tai buvo trumpas nepaguodos laikotarpis suvestas i tai, kad esu lyg vienisa (lyg tame butu priezastis jaustis negerai). siuo metu nesijauciu nei vienisa, nei nereikalinga, nei nelaiminga, nors ir neturiu vienintolio. . Man prireike nemazai padirbeti su savimi, savo nuostatomis ir isitikinimais, kad atrasciau savo Gyvenimo prasmes kelia. Linkiu ir Tau nepasikabinti ant emociju ir ieskoti atsakymu, t.y. keliauti teisingai pasirinkta kryptimi . Dar karta Aciu. Sekmes.[/quote]
Aciu. As gerai zinau ko noriu, ko man reikia ir ko siekiu. Tikiuosi, mieloji, kad mudviem viskas bus labai gerai Sekmes ir Tau!

19621116

1

110 įrašai

2010/02/15 14:42:39 14:42:39

Visi mes issakom savo nuomonia kad net miegstam kitus kritikoti o kam? Turetumia visi paziureti i savia is salies ir suprastumia kad nedaug mes skiriamias nuo kitu, tokios pat klaidos tuokios pat neistikimybes, seimoja viksta barnei ir vaikai taip pat kencia kaip ir kiti. Jai visad butu seimoja sutarimai ir vaikai ismoktu gyventi gereu, jai seimoja ira barnei tai nors nerodikit vaikam. Uzaugia vaikai daris tokios pat klaids kaip ir jius, nes jius esatia vaikam kaip veidrodis. Baigdamas baigsiu tokiais zodzei; Ant obels auga obolei, jie grazus svarus nesupuve, kaip tas obuolis nekristu jis randasi salia obels kuri augino ji. Taip tevai augindami vaikus rodo pavizdi savo vaikam....Su pagarba Petras.

19621116

1

110 įrašai

2010/02/15 14:51:51 14:51:51

Emporija: Dekui uz paguoda . Zinai, tai buvo trumpas nepaguodos laikotarpis suvestas i tai, kad esu lyg vienisa (lyg tame butu priezastis jaustis negerai). siuo metu nesijauciu nei vienisa, nei nereikalinga, nei nelaiminga, nors ir neturiu vienintolio. . Man prireike nemazai padirbeti su savimi, savo nuostatomis ir isitikinimais, kad atrasciau savo Gyvenimo prasmes kelia. Linkiu ir Tau nepasikabinti ant emociju ir ieskoti atsakymu, t.y. keliauti teisingai pasirinkta kryptimi . Dar karta Aciu. Sekmes.

Aciu. As gerai zinau ko noriu, ko man reikia ir ko siekiu. Tikiuosi, mieloji, kad mudviem viskas bus labai gerai Sekmes ir Tau![/quote]
Emporija, tai tau niera iseitis, ateis laikas kad tikrai pajiusi savia nelaiminga ir niekam nereikalinga, emocijos tai asku pas visu ira, bet jiu reikia kad kitam paroditum veida savo kuris abejingas vyrams. darbas su savimi kad nejausti vienisa tai dideis darbas bet jis toks beprasmiskas ir tikrai nereikalingas. Manau kad gali palikti bejausmia ir nosirdumo nebeliks.Su tavo taisyklemes...

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/15 21:33:15 21:33:15

19621116:
Emporija: Dekui uz paguoda . Zinai, tai buvo trumpas nepaguodos laikotarpis suvestas i tai, kad esu lyg vienisa (lyg tame butu priezastis jaustis negerai). siuo metu nesijauciu nei vienisa, nei nereikalinga, nei nelaiminga, nors ir neturiu vienintolio. . Man prireike nemazai padirbeti su savimi, savo nuostatomis ir isitikinimais, kad atrasciau savo Gyvenimo prasmes kelia. Linkiu ir Tau nepasikabinti ant emociju ir ieskoti atsakymu, t.y. keliauti teisingai pasirinkta kryptimi . Dar karta Aciu. Sekmes.

Aciu. As gerai zinau ko noriu, ko man reikia ir ko siekiu. Tikiuosi, mieloji, kad mudviem viskas bus labai gerai Sekmes ir Tau!

Emporija, tai tau niera iseitis, ateis laikas kad tikrai pajiusi savia nelaiminga ir niekam nereikalinga, emocijos tai asku pas visu ira, bet jiu reikia kad kitam paroditum veida savo kuris abejingas vyrams. darbas su savimi kad nejausti vienisa tai dideis darbas bet jis toks beprasmiskas ir tikrai nereikalingas. Manau kad gali palikti bejausmia ir nosirdumo nebeliks.Su tavo taisyklemes...[/quote]
Aciu, Petrai. Paprotinai mane.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/17 09:14:20 09:14:20

samanta:
Poligamija vadinate, kai vyrai turi teisę turėti kelias žmonas? Tai įteisinta poligamija. O Lietuvoj juk irgi yra savotiška poligamija - yra nemaža šeimų, kur taikstomasi su meilužėmis . Bet lietuviai vyrai gyvena labai trumpai.

Visai ne tai turejau galvoje. As apie seimos modeli. Taip pat noriu pabrezti, kad musulmonus pralenkia zydai, juos liberalioji amerika, o siuos skandinavai.
Kalbant apie skandinavu gyvenimo amziu, laurai priskiriami neva medicinai. Zinant kokios socialines garantijos ir aplamai gyvenimo kokybe, susilaikysiu "palyginti" statistinius lietuvius ir skandinavus. Nesenai turejau idomia diskusija. Diskutavome apie tremtinius, kuriems daugiau kaip astuoniasdesimt. Antra medalio puse jie ne dauguma...
Apie meiluzes, as manau priesingai. Taip nesakyciau jei pro tai nebuciau praejas. Kazkas panasaus i trumpaji jungima elektros sistemoje. Taip pat zinau, kad yra mananciu kitaip. Yra tokiu kuriems tai normalu. Cia akys kryptu i italus ir prancuzus, taciau ju vietos "lenteleje" neprisimenu Tai visai kita tema!?

Nuomone verta sugaisto laiko. Panorejus butu galima surasti aibe atsakymu tame tarpe apie neistikimybe ir tt
[url:3nb0w08h]http://gyvenimas.delfi.lt/love/olapinas-kas-yra-seksualine-laisve.d?id=28898933[/url:3nb0w08h]

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/01 10:45:27 10:45:27

• Siekėte, kad Jūsų gyvenimas būtų įdomus. Ką patartumėte tiems, kurie skundžiasi kasdien išgyvenantys monotoniją?

Nepasakysiu nieko naujo, tiesiog kiekvienas turi surasti jį dominančią sritį. Nesvarbu, ar tai būtų kulinarija, ar dar kažkas. Manau, kad pasaulyje yra labai daug įdomių dalykų. Tiesa, klausiant "o kas man iš to?“ ir ieškant apčiuopiamos materialios naudos, nedaug tepavyks pasiekti.

Tokie klausimai link paties tikslo tarsi veda tolimais aplinkiniais keliais. Galiausiai tenka rinktis arba patį proceso malonumą, arba naudą. Tai yra, arba pasirinktoje srityje nuveiksi kažką tau pačiam nepaprasto ir džiuginančio, arba tiesiog gauni iš to pinigų. Abu šie dalykai tarpusavyje paprastai nėra suderinami. Jeigu uždarbis bus iškeltas kaip pagrindinis tikslas, visa energija ir bus nukreipta ta linkme, be jokios apčiuopiamos naudos kultūrai. Bet kokia bus pajaučiama ta nauda pačiam žmogui?

Žinoma, atsiras galimybė nueiti į prabangų restoraną, nusipirkti gražų apdarą, su juo pasirodyti keletą kartų, o paskui vėl pakeisti. Bet juk visa tai beprasmiškas išorinis blizgesys.
[url:20n2e3e8]http://gyvenimas.delfi.lt/stories/mmatusakaite-norejau-kad-mano-gyvenimas-butu-idomus.d?id=29361889[/url:20n2e3e8]

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/03 08:34:25 08:34:25

Cia tikriausiai "drambkiuko svajone"

"Ši taisyklė skamba taip: nepaverskite savo vyro drauguže ar broliu!
Todėl niekada nepamirškite, kad šalia jūsų - vyras! Ir tą vyrą reikia vilioti bei užkariauti kiekvieną dieną."

[url:2tsgilbd]http://www.eronews.lt/straipsnis/Pagrindine_taisykle_gyvenant_santuokoje/925[/url:2tsgilbd]

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/04 10:53:36 10:53:36

Verta sugaisto laiko

7 melagystės apie santuoką
[url:1jeh4jed]http://www.balsas.lt/naujiena/377606/7-melagystes-apie-santuoka[/url:1jeh4jed]

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/05 13:50:03 13:50:03

Stabili šeima.

Apie jos griovimo būdus:
[url:2x79wjev]http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2010-03-05-nida-matiukiene-tradicine-seima-atgyvena-ar-vertybe/41487[/url:2x79wjev]

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/05 13:56:20 13:56:20

Manau, kad sugriauti proto nereik...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume