Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → amziaus skyrtumas

amziaus skyrtumas

Vakarė...

V

149 įrašai

2009/11/13 13:20:14 13:20:14

Kamile 33 - net neskaityk siuos blogus ir izeidziancius komentarus. Gyvenime visko buna. Tu turi vaikeli, kita vyra - dziaukis jais. Na o kas liecia ta vyra, jei jis taip ilgai sedejo kalejime reiskia ne siaip sau, nepamirsk vieno dalyko: zmones nesikeicia. Dar moteris gali pakeisti savo charakteri,gyvenima, bet vyras- niekada. Gal net ir i gera, kad to vyro nera tavo gyvenime. Nepamirsk savo dukrytes- vaikui reikia tevo, bet nei vienas paauges vaikas nenores pripazinti ir toleruoti, kad jo tevas buves kalinys. Praeis laikas ir tu ji pamirsi. Stenkis pamirsti ji kuo greiciau. Pati ilgai mylejau viena vyras ir vis laukiau, laukiau- bet praejo daug metu, ne 1 ir ne 2- ir supratau, kad nebuvo verta taip kankintis, nes tai buvo tik mano eliuzijos. (mano draugas kalejime nesedejo).

Virgintaa

V

134 įrašai

2009/11/25 14:48:06 14:48:06

Visiems tenka suklysti. Bet tu turi toki dziaugsma dukryte. Mylek ja ir buk stipri.

LukasSan

L

1 įrašai

2009/12/06 11:35:13 11:35:13

Vakarė...: Dar moteris gali pakeisti savo charakteri,gyvenima, bet vyras- niekada.

moteris gali pakeisti charakteri?   Cia baike nebloga! Na, gal moters tokios nebuvau sutikes tuomet?.. Greiciau APSIMESTI, va cia tai suprantu. Atsiprasau uz OT.

O autorei, linkiu apsisprendimo, nes uz Tave nuspresti niekas negali, o metydamasi taip, vargu bau, ar kada isvis ka nors pastovaus turesi. Sakyciau, jei dabartinis Tavo vyriukas neturi nieko pries Tavo dukryte, tai kibkis i ji ir gyvenk, gal ne tokia laiminga pati busi, bet nepadarysi is dukrytes zveries. Tegul turi TEVA, viena, pastovu. Biologinis nereikalingas, jo darbas trumpas ir jau atliktas.

Human

H

653 įrašai

2009/12/06 14:27:14 14:27:14

Idomu butu pamatyti kokia tavo aplinka, jei brolis sedejo, draugai irgi geri. . Toks vaizdas, kad tame sh ir gyveni visa gyvenima. . Atsiprasau uz issireiskima, bet kazkada teko pazinoti labai protinga bei grazia mergina, kuri butent sukosi tokiam gyvenime ir as kazkada paklausiau, kodel tu su jais, kodel taip viskas. Ji atsake, nezinau, gal kad seima tokia. . Nors mokykloje mokinosi gerai, po to niekur nestojo ir taip gadino sau gyvenima toliau sededama isgerencio patevio namuose bei slankiodama po kiemus su atmatom kaip as vadinu. Pasiuliau jai stoti i universiteta, sekmingai istojo (baigusi mokykla buvo labai gerais pazymiais), dabar studijuoja, dirba vienoje paprastoje firmeleje administratore, islaiko save. Su ja nebendrauju. . . Paradoksalu, bet as jai buvau pasakes viena sakini: jei nesieksi gyvenime daugiau, nei tu gali, as nebusiu su tavim ir ja palikau. Labai dziaugiuosi, kad tas zmogus tvarkosi savo gyvenima, as net manau, kad tikrai si auka vertejo, kad jai tik butu geriau. . Nezinau ar supras visa tai kas nors, bet mano galva yra geriau spirti i sikna ir aukoti kazka, nei ziureti kaip degraduoja ir temti paciam is sh duobes, kai zmones patys gali susiproteti ir pakilti is pelenu.

kora

K

2495 įrašai

2009/12/06 15:17:56 15:17:56

kamile33: Draugavau su vaikynu 4metus ,kartu gyvenom, planojom kartu ateiti, norejom susilaukt vaiku , bet dievas ju niekaip nedave. sutarem ne labai gerai jis isgerinedavo o man tai nepatikdavo. mano brolis kuris tuo metu sedejo kalejime parode vienam vaikynui mano nuotrauka ir as jam patikau prase brolio telefono nr. , jis buvo viresnis uz mane 11 metu jau buvo atsidejes 8 ir buvo like 2 metai . brolis paklause ar duot nr. sakau duok pabendrausiu, bet as neziurejau i ji kaip i vyra. skambindavo man, tiesa sakant sulaukdavau is jo daugiau demesio nei is savo vaikyno ir nesuprasdama kaip isimylejau ji. nuvaziavau karta i pasimatyma jis man dar labiau tatiko simpatiskas , neatrode tarp musu toks metu skirtumas, bet pas mane buvo kompleksas as jo gedinausi nezinau kodel. seip neesu is tokiu mergynu gal mane trigde tas metu skirtumas o gal kad jis tiek sedejo kalejime. bet vistiek norejau su jo but , pasijauciau kitokia nei su to vaikynu su kurio gyvenau tiek laiko supratau kad myliu ji ir lauksiu tos 2 metus, bet buvo amnestija ir Ji 1,5 metu paleido anksciau. jis iskart atvaziovo pas mane ir nuveze susipazint su seima . Tiesa sakant man nelabai patiko jo seima visi tipo labai protingi motynai tai is vis mano manimu nepatikau, bet kazkur as ja suprantu pakalvojo kad sliuhiote kokia kalejime susipazino ir t.t susitikinedavom dar 3menesius man buvo su jo gerai, bet gyvenom 14km atstumu ir susitikinedavo ne labai daznai. nuejau pasitykrint pas gynekologa ir ji pasake kad as nescia jau 13 savaiciu pagal paskaiciavimus tai buvau nescia nuo savo buvosio, norejau darytis valyma bet buvo per vielu kaip pasake daktarai nenorejau to vaiko nes norejau but su jo nezinojau kaip jam pasakyt, bijojau kad busiu nesuprasta ir nenorejau jo skaudint. pradejau vengt susitykimu ir nusprenziau pasakyt kad nenoriu su jo but nors labai ji mylejau ir kankynausi kai jam tai pasakiau jis tik pasake taip tu mane ir mylejai. vaika pagimdziau sausi o turejau gimdit vasari tai gautusi kad gime 8 menesiu, bet daktarai pasake kad 7 ir supratau kad vaikas jo. va taip daktarai sugadino man gyvenima , ir suprantu ka padariau nepasakydama jam tiesos. mano mergytei jau 3 metukai panasei taip jo nemaciau, brolis sake kad jis turi kita. galvoju apie ji kiekviena diena nezinau ar myliu ar mane kankina tai ka padariau. nezinau ar gerai ar blogai padariau. dabar turiu vaikyna su kurio gyvenu jau 2 metus. bet mane ta praeitis nepaleka ramybei. patarkyt ka man daryt?kur as kalta?

Begimas nuo tiesos pakiso koja; suklupai, nezinai, kur eit, be to, dar atsirado atsakomybes jausmas ne vien tik uz save, bet ir mazaja gyvybe (tai labai gerai); sugrizk i vieta ta, kur pradejai klysti ir issiaiskink tiesa, kad nesikankintum ir galetum toliau kelia pasirinkt. Suprask, seima padeda klaidu isvengti, taciau ir duokle jai taip pat turi atiduot. Sekmes !

P.S. Nekaltink aplinkiniu, galvok, kaip isvengt savu klaidu, neipainiojant draugo, o sprendimus daryk pati.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/06 17:29:45 17:29:45

Mielieji, pataisykit pavadinima: turi but skirtumas, o ne skyrtumas.

19522id_Smiltė

1

33 įrašai

2009/12/06 21:39:26 21:39:26

siaip pavadinimas visai neatitinka turinio, tai ji visai butu gerai visa pakeisti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume