Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → amziaus skyrtumas

amziaus skyrtumas

kamile33

K

18 įrašai

2009/11/12 07:37:23 07:37:23

Draugavau su vaikynu 4metus ,kartu gyvenom, planojom kartu ateiti, norejom susilaukt vaiku , bet dievas ju niekaip nedave. sutarem ne labai gerai jis isgerinedavo o man tai nepatikdavo. mano brolis kuris tuo metu sedejo kalejime parode vienam vaikynui mano nuotrauka ir as jam patikau prase brolio telefono nr. , jis buvo viresnis uz mane 11 metu jau buvo atsidejes 8 ir buvo like 2 metai . brolis paklause ar duot nr. sakau duok pabendrausiu, bet as neziurejau i ji kaip i vyra. skambindavo man, tiesa sakant sulaukdavau is jo daugiau demesio nei is savo vaikyno ir nesuprasdama kaip isimylejau ji. nuvaziavau karta i pasimatyma jis man dar labiau tatiko simpatiskas , neatrode tarp musu toks metu skirtumas, bet pas mane buvo kompleksas as jo gedinausi nezinau kodel. seip neesu is tokiu mergynu gal mane trigde tas metu skirtumas o gal kad jis tiek sedejo kalejime. bet vistiek norejau su jo but , pasijauciau kitokia nei su to vaikynu su kurio gyvenau tiek laiko supratau kad myliu ji ir lauksiu tos 2 metus, bet buvo amnestija ir Ji 1,5 metu paleido anksciau. jis iskart atvaziovo pas mane ir nuveze susipazint su seima . Tiesa sakant man nelabai patiko jo seima visi tipo labai protingi motynai tai is vis mano manimu nepatikau, bet kazkur as ja suprantu pakalvojo kad sliuhiote kokia kalejime susipazino ir t.t susitikinedavom dar 3menesius man buvo su jo gerai, bet gyvenom 14km atstumu ir susitikinedavo ne labai daznai. nuejau pasitykrint pas gynekologa ir ji pasake kad as nescia jau 13 savaiciu pagal paskaiciavimus tai buvau nescia nuo savo buvosio, norejau darytis valyma bet buvo per vielu kaip pasake daktarai nenorejau to vaiko nes norejau but su jo nezinojau kaip jam pasakyt, bijojau kad busiu nesuprasta ir nenorejau jo skaudint. pradejau vengt susitykimu ir nusprenziau pasakyt kad nenoriu su jo but nors labai ji mylejau ir kankynausi kai jam tai pasakiau jis tik pasake taip tu mane ir mylejai. vaika pagimdziau sausi o turejau gimdit vasari tai gautusi kad gime 8 menesiu, bet daktarai pasake kad 7 ir supratau kad vaikas jo. va taip daktarai sugadino man gyvenima , ir suprantu ka padariau nepasakydama jam tiesos. mano mergytei jau 3 metukai panasei taip jo nemaciau, brolis sake kad jis turi kita. galvoju apie ji kiekviena diena nezinau ar myliu ar mane kankina tai ka padariau. nezinau ar gerai ar blogai padariau. dabar turiu vaikyna su kurio gyvenu jau 2 metus. bet mane ta praeitis nepaleka ramybei. patarkyt ka man daryt?kur as kalta?

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/12 09:07:55 09:07:55

Pati pirmoji klaida ir lemiama, nenutraukus ankstesnio rysio pradejai nauja romana.

Daktarai tau sugadino gyvenima

Ka tau daryti?! susitaikyk, geriausia butu, kad aplamai neuzsiimtum seksu.
Kur as kalta? nu cia tai izulumo "lubos"
Ar tevas turi zinoti kur jo vaikas.Tavo atveju net ir nezinau. Greiciau turi, uz ka tas pirmas elementus turi moket?!
Kamile33 registruotas narys nu cia i mano logikos remus jau nebetelpa

swx

kamile33

K

18 įrašai

2009/11/12 09:26:07 09:26:07

niekas juokiu elementu nemoka ,nes nieko neprasau

kamile33

K

18 įrašai

2009/11/12 09:35:17 09:35:17

as jau buvau nutraukusi santykius su pirmu vaikynu ,bet daktarai pasake kad tiek nescia tai ir pagalvojau ,kad nuo pirmo

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/12 10:27:48 10:27:48

Ka bandai apgauti?! save ar mus?! Leisdama duoti tavo telefono numeri ko tikejaisi? tuo met buvai nutraukus ankstesnius santykius?! Ar nori pasakyti, kad po pirmojo skambucio nepraejus nei menesiui atsidurei kito lovoje? o kur menstruaciju ciklas?! Na jei ir taip, tai ko nori? supratimo? bendraudama "menesi"pradedi nauja gyvybe.
Neuzbaigus "bordako"su pirmu ir antru turi trecia, o "auksine nare" ketvirto?. Santykius gali vadinti nutrauktais, bet neuzbaigtas rysys liko. Aplamai, vaikas kuri biologiniu teciu vadins?!
swx

niekosau

N

11 įrašai

2009/11/12 10:48:31 10:48:31

"Neuzbaigus "bordako"su pirmu ir antru turi trecia, o "auksine nare" ketvirto?. "

Cia tas atvejis, kai moteris nera isranki, bet todel ji ir ne viena:) Kazkodel visiskai nekyla noras nei smerkti nei moralizuot. Zmones visokie, kiekvienas pasirenka ko jam reikia ir kaip gyvent.
Gal autorei pavyks pamirst antra, susirast tobula ketvirta ir viskas bus OK.

kamile33

K

18 įrašai

2009/11/12 11:06:53 11:06:53

klysti ,isranki

kamile33

K

18 įrašai

2009/11/12 11:10:03 11:10:03

Ir noriu labai but su treciu ,bet man truksta demesio

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/13 10:53:35 10:53:35

Kieno demesio tau reikia?
swx

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/13 12:36:35 12:36:35

kamile33: Ir noriu labai but su treciu ,bet man truksta demesio

Bet ar pati pastebi, kaip blaškaisi: nuo pirmo prie antro (na jau čia tiek to), vėliau prie trečio - bet po to vėl godos apie antrą...,o finale prisipažisti, kad "noriu labai but su treciu". DP ieškai ketvirto. Ką čia bekomentuosi. Liksi kaip ta senė iš pasakos prie sudužusios geldos. Jei esi išranki - gali tau nepatikti tie vyrai, kurie atkreips dėmesį, nes geri vyrai taip pat išrankūs...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume