2009/10/31 17:26:46 17:26:46
Tai, kad aš pati buvau tokio amžiaus nekeičia fakto, kad tu esi vaikas
O nori keisti merginą - reikalauji, kad ji mastytų taip, kaip tu nori, elgtųsi taip, kaip tu nori ir galvoji, kad yra teisinga.
O ji juk gyvas žmogus, turi savu noru ir savo požiūriu į gyvenimą...
Beje, išsitaisyk rašybos klaidas. Labai nekokį įspūdį apie save palieki.
2009/11/01 09:32:35 09:32:35
kad tavo mąstymas tai vapšie be ryšio...
sakiau jau aš jos net nevaržau, tegul turi tuos savo norus, bet jeigu draugaujam tai tegul pradeda ir mane gal gerbt kaip vaikiną ir tegu nesielgia šaltai, bet matos ne tau suprast kai to tu nepatyriai ir galvoji savo galva ir toliau kažką čia svaigsti...
P.S. kaip norėsiu taip rašysiu, kas tu man kad dar čia aiškintum?
2009/11/01 18:51:09 18:51:09
edwis8: kad tavo mąstymas tai vapšie be ryšio...
sakiau jau aš jos net nevaržau, tegul turi tuos savo norus, bet jeigu draugaujam tai tegul pradeda ir mane gal gerbt kaip vaikiną ir tegu nesielgia šaltai, bet matos ne tau suprast kai to tu nepatyriai ir galvoji savo galva ir toliau kažką čia svaigsti...
P.S. kaip norėsiu taip rašysiu, kas tu man kad dar čia aiškintum?
Ne, nu, kad su tokiu pridurku susidėti merginai tikrai turi ir pačiai trūkti vieno varžtelio...
2009/11/01 18:54:32 18:54:32
Nejuokauk taip ziauriai... Gal merginai visai ka kita reiskia pasakyti "as tave myliu". O jei ji savo meilei kelia labai didelius reikalavimus? Tada ji negali diena is dienos kartoti sio zodzio. Gal tuo jus skirates... Net negalvok tu ja palikti, jei ji tau brangi ir patinka.
2009/11/01 21:55:10 21:55:10
Na cia gi pirmoji meile tokia skausminga ir daznai nusuprantam Na tikrai yra vaikiska galvot apie bendra ateiti bunant 18 metu, ir galbut tu ja gazdini su savo kalbom... Niekada nereikia merginai duoti visko ir negauti nieko, Tavo demesysi ir meile duoda priesinga reakcija. As visad vadovaujuosi atvikstine psichologija, Nori demesio is merginos , pradek rodyt demesi jos draugei , nerask neskambink neapkabink. Matai kaip mergina soka su kitu vaikinu, nereikia nervintis niekad ,reikia tuoj pat griebt jai nepatinkacia mergina sokiui Kaip man patinka tokie ziadimai .
P.S. Tik nereikia piknaudziaut tuo ir perlenkt lazdos nes kitaip santykiai nutruks kaip ir man Nes merginos negali gyvent be demesio ir liaupsinimu
2009/11/02 11:43:06 11:43:06
karoli, nors ir 18 metų man bet niekas nedraudžia galvot kas bus po kažkiek laiko, artimoje ar tolimoje ateityje bet aš su jos draugėm nesueinu, labai retai nebent patikek, va dabar per pastarasias 3 dienas, labai mažai rašiau spiceliai, tai dėl to ginčas kilo, kodėl neparašau ir pan... juk niekas nemegstam ir nenorim kad vyktų ginčai ir kivirčai dėl kažko tai pagalvok ar verta dėl to nerašyt ir nekreipt dėmio į savo panelę beto labai yra sunku taip daryt, mažiau dėmesio rodyt, kai tikrai esi įsimylėjęs pats
P.S. kaip negalvot apie ateitį kai vakar sužinojau jog ji gali būt nesčia, va čia tai naujiena, eina.....
2009/11/02 12:44:02 12:44:02
Ka issigandai, galvotojau apie ateiti?!
2009/11/03 19:45:53 19:45:53
kaip tik atvirksčiai, būtent as tik ir galvoju apie ateitį
2009/11/04 12:09:09 12:09:09
edwis8: kaip tik atvirksčiai, būtent as tik ir galvoju apie ateitį
Tu galvoji tik apie savo ateity, o ne apie merginos ateiti Kitaip kaip ji patapo nescia?
2009/11/04 19:48:26 19:48:26
ne apie savo, o apie bendrus planus po mokslų kai tuoj baigsim...
sakiau kad gali but, dar nieks nežino ar ji nesščia ar ne, atidžiau skaitykit juk zinot, kad būna netyčiuku
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume