Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jis myli- Ji Ne

Jis myli- Ji Ne

airis

A

30 įrašai

2009/10/28 15:00:29 15:00:29

edwis8: P.S. jeigu aš tikrai nemylčiau tai senai bučiau palikęs ją, senai būčiau išdavęs lakstęs su kitom, bet negaliu nes aš tikrai myliu ją ir niekada negalėčiau išduoti

na siulyciau tau pamegint but labiau konkretesniam labiau grieztesnem su ja leis jai rinktis 1 is 2 variantu
tada manau ir pamatysi kiek tu jai istikruju esi brangus kiek ji istikruju tave myli
nes jai ir toliau nieko neveiksi tai kankitis turesi ilgai

edwis8

E

45 įrašai

2009/10/28 19:37:56 19:37:56

tai dabar ir stengiuosi būt griežtesnis, šaltesnis pasidariau, bet man sunku tokiam būt, nes aš visada labai geras su visais...
bet kankintis tikrai nebežandu nes aš jau nuo to pavargau

Plunksna

P

20 įrašai

2009/10/28 20:42:13 20:42:13

edwis8: tai dabar ir stengiuosi būt griežtesnis, šaltesnis pasidariau, bet man sunku tokiam būt, nes aš visada labai geras su visais...
bet kankintis tikrai nebežandu nes aš jau nuo to pavargau

nuovargis yra gerai - jis pristabdo.. arba visai atšaldo jausmus.. nes juk "kiek galima"???

nata002

N

748 įrašai

2009/10/28 20:54:36 20:54:36

edwis8: Sveiki, draugauju su mergina 9men, as jai ne karta prisipazinau jog ja myliu, o ji ispradziu taip pat sake, bet po to kai pradejom kalbeti apie tikraja meile, pasake, jog manes inai nemyli nes dar per jauna, typo nesubrendus (jai taip pat 18metu), manau kad myleti nera jokio amziaus tam, mylek bet kada jeigu pats nori buti mylimas... patarkit ka daryti, ar palikti ja ar laukti kol subres ir prades myleti?

Tu dar labai jaunas vaikinas, merginos bresta greiciau...Gali buti, jog tavo drauge abejoja savo jausmais tau..duok jai kazkiek laiko.., issiskirkit trumpam ir veliau viskas bus aisku.., gal ji pasiilgs taves ir supras, kad nori buti su tavim, gal -atvirksciai..bet kuriuo atveju-zmogaus nepriversi taves myleti, jei jis nemyli..

edwis8

E

45 įrašai

2009/10/29 09:22:28 09:22:28

tas yra, kad abu mes pastebėjome kad aš labiau subrendęs už ją, nors amžius ir tas pats... ne visiem čia tinka tas dalykas kad merginos greičiau bręsta

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/30 20:28:24 20:28:24

O man atrodo mergina k,aip tik labiau subrendusi - net ir patirdama tokį didelį spaudimą iš vaikino pusės sugeba išlikti savimi.
O vaikinas... Tai, kad jis ar geruoju ar bloiguoju siekia to, ko nori jis - tai dar nėra brandumo požymis. Greičiau atvirkščiai, vaikiškas užsispyrimas pastatyti ant savo. Net jei ir atrodo, kad taikomi suaugusiųjų naudojami metodai..

edwis8

E

45 įrašai

2009/10/30 22:07:55 22:07:55

pala pala... koks dar spaudimas? tu pirma viską labai gerai turi suprast viską kad taip rašytum... aš kaip tik jaučiu didelį spaudimą nuo jos, nes neatstoja su sms visą laiką, tarsi kaip prie mažo vaiko būčiau ir soskę laikyčiau, kur čia subrendimas kai ištisai virtuoliai kalbam, o aš labiau kaip tik noriu realiai susitikus... aš galvoju ištisai apie atejtį kai inai vaikiškai elgiasi tuo metu ir visokias nesamones daro, tai dar kyla klausimu kas čia labiau subrendęs?

va kai vaikiškai elgiasi, ji galvoja apie linkmybes visokias, nesamones, žaidimus ir kt. o ne apie ateitį, ne apie mus ar meilę, ko aš norėčiau... 18metų tai jau laikas po biškį gal susimastyt, o ne atsiprašant šūdą malt

Andrius

A

10 įrašai

2009/10/31 01:24:49 01:24:49

Aš tave puikiai suprantu, nes pats tokia situacija išgyvenu. O tau patarčiau arba kovok iki paskutiniųjų, arba skirtis, nes kuo toliau tuo sunkiau bus ja palikti. O jeigu ji nesivaizduoja su tavimi realaus gyvenimo toliau tai gerai pagalvok ar verta toliau stengtis, pavergti jos širdy.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/31 15:55:58 15:55:58

edwis8: pala pala... koks dar spaudimas? tu pirma viską labai gerai turi suprast viską kad taip rašytum... aš kaip tik jaučiu didelį spaudimą nuo jos, nes neatstoja su sms visą laiką, tarsi kaip prie mažo vaiko būčiau ir soskę laikyčiau, kur čia subrendimas kai ištisai virtuoliai kalbam, o aš labiau kaip tik noriu realiai susitikus... aš galvoju ištisai apie atejtį kai inai vaikiškai elgiasi tuo metu ir visokias nesamones daro, tai dar kyla klausimu kas čia labiau subrendęs?
va kai vaikiškai elgiasi, ji galvoja apie linkmybes visokias, nesamones, žaidimus ir kt. o ne apie ateitį, ne apie mus ar meilę, ko aš norėčiau... 18metų tai jau laikas po biškį gal susimastyt, o ne atsiprašant šūdą malt

Vaikai vaikai...
Sunkus tas brendimo procesas.. Suaugi ne tada, kai imi GLVOTI APIE MEILĘ. O tada, kai nebandai pakeisti kito pagal savo kurpalį...

edwis8

E

45 įrašai

2009/10/31 16:47:47 16:47:47

nevadink vaiku, nes ir pats buvai tokio amžiaus... ką aš bandau pakeist? aš gi neverčiu prievarta mylėt, nenori nereikia, tiesiog draugaujam ir laikui begant tikriause pamils, čia jau jai sprest ne man, bet jau tas ilgokai tesesi todel neramu ir pasidare, aišku?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume