2009/10/24 15:14:23 15:14:23
Sveiki, draugauju su mergina 9men, as jai ne karta prisipazinau jog ja myliu, o ji ispradziu taip pat sake, bet po to kai pradejom kalbeti apie tikraja meile, pasake, jog manes inai nemyli nes dar per jauna, typo nesubrendus (jai taip pat 18metu), manau kad myleti nera jokio amziaus tam, mylek bet kada jeigu pats nori buti mylimas... patarkit ka daryti, ar palikti ja ar laukti kol subres ir prades myleti?
2009/10/24 19:30:35 19:30:35
Šauni ta tavo panelė, kad būdama 18 m. neapsimetinėja ir sako, kad nemyli. Kitos vaidina, apsimetinėja ir, būdamos su vienu, kitų patyliukais ieško....O dėl meilės, esi teisus. Mylėti galima bet kokiame amžiuje. Tik meilę pagauti ne taip paprasta. Turbut reikia ieskoti kitos panelės.
2009/10/25 14:27:41 14:27:41
kad inai meluoja, pradzioj dar sake kad myli o poto jau nemyli, typo nesubrendus, pati nieko nezino...
cia toks dalykas kad ant bairio taip nesimetoma yra, viena diena taip kita diena kitaip
2009/10/25 14:54:53 14:54:53
siūlyčiau kuriam laikui atsitraukti vienas nuo kito.. leisti jai apsispręsti.. galbūt ji bijo įsipareigoti rimtesniems santykiams - todėl jos neišgąsdink - leisk jai pačiai apsispręsti.. tik abipusiu sutarimu galima tikra meilė.. abipusės meilės ir linkiu! ir atmink, kad per prievartą mylimas ir mylintis nebūsi.. kartais tenka pripažinti ir tiesą - kad ir kokia skaudi ji būtų.. pasiruošk ir tam..
2009/10/28 09:44:35 09:44:35
siūliau jai ir pertrauka daryt, bet ji net nenori to girdėt.... neverčiu aš jos mylėt, kol draugaujam turi laiko daug tiem apsisprendimam, bet jeigu nemyli tai kam dar tada beprasmiškai draugaut galvoju, bet tas prisirišimas prie žmogaus ir meilė jai, taip lengvai paleist aš negaliu
2009/10/28 10:59:10 10:59:10
Nemyli tu jos, jei myletum taip lengvai negalvotum apie skirybas. Nemyli ir sau nepripazysti. Nori, kad kitas zmogus tau priklausytu ir tiek. Savininkiskumas lenda i pavirsiu. Ka tavo mergina blogai daro, be to, kad atsakingai svaistosi zodziais? Na pasakyk nors viena priezasti verta skirybu. Va tu tai skirybu vertas: egoistas, savininkas, nesubrendes meilei, nevertinantis nei partnerio, nei jausmu, tusciai metaisi zodziais.
Kazkoks nesusitupejes
P.S. ka padarei, kad tave myletu?
2009/10/28 12:00:09 12:00:09
jeigu jus manęs nepažįstat tai nepeikit čia manęs iškart iš niekur nieko, visados stengiuosi dėl mūsų draugystės, tikrai esu lb geras, net gi per daug, per daug ją myliu visi tai sake.... o kad ji savanaudė tik apie save galvoja, spicelej kažka blogo daro, šiurkščiai nieko nepagalvodama.... kas per draugystė jeigu mieste net negalim susikabint rankomis (kai kam patogiau rankas kišenėse laikyt), mano demesys 100procentinis, negirdžiu iš jos gražių žodžių ar komplimentų, niekada inai manęs nepabučiuoja ar pirma apkabina, visada tik aš tą darau... mylek taip kaip nori būti pats mylimas... viską darau kad ji būtų laiminga kad butu viskas gerai
tiesiog reikia pamatyt tada kitaip kalbėtumėt
2009/10/28 12:03:32 12:03:32
P.S. jeigu aš tikrai nemylčiau tai senai bučiau palikęs ją, senai būčiau išdavęs lakstęs su kitom, bet negaliu nes aš tikrai myliu ją ir niekada negalėčiau išduoti
2009/10/28 14:57:32 14:57:32
Plunksna: siūlyčiau kuriam laikui atsitraukti vienas nuo kito.. leisti jai apsispręsti.. galbūt ji bijo įsipareigoti rimtesniems santykiams - todėl jos neišgąsdink - leisk jai pačiai apsispręsti.. tik abipusiu sutarimu galima tikra meilė.. abipusės meilės ir linkiu! ir atmink, kad per prievartą mylimas ir mylintis nebūsi.. kartais tenka pripažinti ir tiesą - kad ir kokia skaudi ji būtų.. pasiruošk ir tam..
atsitraukimas vienas nuo kito ar pertraukele ju santykiuose nepades
jai mergina palyginti dar jauna ji ne kiek bijos isipareigojimu rimtiems santykiams kiek nezino ko pati istikruju nori is gyvenimo
tokioms viena akimirka norisi susituoks sukurt seima o kita akimirka tiesiog but draugais pazystamais
zinoma nenoriu izeist kitu nes ne visos merginos tokios yra
2009/10/28 14:58:02 14:58:02
Plunksna: siūlyčiau kuriam laikui atsitraukti vienas nuo kito.. leisti jai apsispręsti.. galbūt ji bijo įsipareigoti rimtesniems santykiams - todėl jos neišgąsdink - leisk jai pačiai apsispręsti.. tik abipusiu sutarimu galima tikra meilė.. abipusės meilės ir linkiu! ir atmink, kad per prievartą mylimas ir mylintis nebūsi.. kartais tenka pripažinti ir tiesą - kad ir kokia skaudi ji būtų.. pasiruošk ir tam..
atsitraukimas vienas nuo kito ar pertraukele ju santykiuose nepades
jai mergina palyginti dar jauna ji ne kiek bijos isipareigojimu rimtiems santykiams kiek nezino ko pati istikruju nori is gyvenimo
tokioms viena akimirka norisi susituoks sukurt seima o kita akimirka tiesiog but draugais pazystamais
zinoma nenoriu izeist kitu nes ne visos merginos tokios yra
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume