Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip ji pamiršti?

Kaip ji pamiršti?

Vine

V

1 įrašai

2009/10/18 18:17:26 18:17:26

Sveiki, kaip pamiršti vyrą, kuriam jaučiu labai didelį geismą, kuriam paauglystėje skyriau daug savų minčių ir jaučiau pačią tikriausią ir stiprią meilę. Į mano, paauglės, svaičiojimus aplinkiniai žiūrėjo su šypsena. Neretai girdėjau nuomonių, kad tokios vaikiškos meilės praeina.
Iš tiesų maniau, kad praėjo. Net pačiai keista buvo, kaip sugebėjau pamiršti šį jausmą. Susipažinau su savo būsimuoju vyru ir, atrodo, visas gyvenimas pasikeitė. Su šiuo žmogum realybėje turėjau ir turiu viską apie ką su pirmuoju galėjau tik pasvajoti. Susituokėme. Buvau labai laiminga, kad mano vyras atnešė tiek daug džiaugsmo.
Atsitiktinai įsidarbinau įmonėje, kurioje dirba paauglystėje apsvajotas vyras. Viskas atgimė. Ypač aistra. Dabar ji gal net trigubai stipresnė. Tiesiog tirtu ir virpu prieš šį vyrą. Sunku net vienoje patalpoje būti (o laiko kartu darbe tenka praleisti daug)... Pradėjau jį lyginti su savo vyru. Kolegos charizmatiškumas ir subtilumas daug kartu nugalėjo mano vyro linksmumą. Man sutuoktinis atrodo ne toks patrauklus. Pradėjau vengti suartėjimų su juo. Dažniausiai iniciatyva būna vyro rankose. Nejaučiu tokio malonumo koks buvo. Kartais būnu su savo sutuoktiniu, o įsivaizduoju, kad su kolega.
Mano bendradarbis tikrai turi stiprų energetinį lauką, tai labai traukia. Būna akimirkų, kai daugiau apie nieką negaliu galvoti tik apie tai, kaip norėčiau jam atsiduoti visu kūnu ir visa siela. Deja, nemanau, kad jis man jaučia kažką panašaus. Be to, abu turime šeimas.
Kaip man jį pamiršti ir vėl džiaugtis gyvenimu? Tas patrauklus suskis sujaukė mano pasaulį. Aš jį idealizuoju nemažiau nei paauglystėje. Kartais atrodo, jog užtektų vieno karto ir geismas praeitų. O kas garantuos, kad tikrai praeis? Nenoriu būti neištikima savo vyrui, tai kertasi su mano principais ir įsitikinimais. Be to, mano vyras tikrai geras žmogus. Galbūt ne toks charizmatiškas, bet geras. Mes dažnai apie viską pasikalbame, aš nebijau jam būti atvira. Neseniai vyras pradėjo kalbėti apie tai, kad jo jausmai man nepakito, o mano elgesyje jis mato pokyčių, kurie jį neramina. Visada apie viską mes kalbėjomės, tačiau šito dalyko pasakoti nenoriu ir, manau, būtų kvaila. Bijau, kad tai nesugriautų mūsų šeimos. Tuo pačiu labai blogai jaučiuosi, kad tai slepiu.
Kaip man elgtis? Gal reikėtų visiškai nutraukti bet kokį bendravimą su kolega? Galbūt išeiti iš darbo? Padėkite rasti išeitį, nes kartais atrodo, kad iš to geismo man plyš galva.

Trolis

T

213 įrašai

2009/10/18 19:48:29 19:48:29

Is to, ka rasai, atrodo, kad jis ne neitaria, ka jauti. Bandei su juo pakalbet bent uzuominom apie tai? Galbut, jei jis gerbiantis save vyras, ir nenoretu pasinaudot tavo jausmais (tikekim, kad taip ir yra), atviras pokalbis leistu viska pamatyt kiek kitom spalvom? Daug dalyku gyvenime grazus vien todel, kad taip ir lieka svajonemis...

kazkas kitas

K

6 įrašai

2009/10/19 15:29:27 15:29:27

Is tiesu - nepamirsi zmogaus,kuris net nezino, kad egzistuoji. Nes vietoj to, kad pamirsinetum, nuolat nejucia galvoji apie tai, kas butu, jeigu jis apie tave suzinotu...

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/20 06:33:41 06:33:41

Pirma pasikalbėčiau su „atgimusia aistra“.
Tam, kad vėliau nepasijausčiau kaltas, nugyvenęs gyvenimą iliuzijoje.
Tam, kad negyvenčiau savęs skaudindamas.
Tam, kad neskaudinčiau kitų. (Jūsų atveju savo vyro ir gal būt „atgimusios aistros“)
Manau, kad gyvenant su vyru, o paslaptimi su aistra kitam, pirmajam sukels mažiausiai nuobodulį. Vyras dovanos meilę, o Jūs tuo pačiu neatsakysite. Nuobodulys vėliau viską sugriaus. Jei net ir nesugriaus, tai mintimis visuomet sau sakysite „aš nelaiminga“, „ aš gyvenu vieną kartą“
Aš nuoširdžiai abejoju, ar įmanoma gyventi gyvenimą rankas sudėjus.
Aš sakau sprendimai Jūsų rankose. Svarbiausia, kad nebūtų melo.

swx
PS. Jei būtų skiepai nuo viruso pavadinimu meilė,-skiepyčiaus.
PPS. Tie neklysta kurie nieko nedaro.

audrikea

A

7 įrašai

2009/10/20 19:11:09 19:11:09

o as nesuprantu tokio patarimo-"bandei kalbetis?" apie ka?apie tai,kad svajoji,neaisku apie ka?kad tikiesi,pati nezinodama ko?juk(bukim atviri )jei moteris su vyru pradetu piokalbi nuo to,kad-esi slaptas mano aistros objektas-tai pats tiesiausias kelias link neistikimybes dvi sugriautos seimos,nelaimingu-dar daugiau zinoma,siulyti siais laikais keisti darba,tikriausiai absurdiska...belieka vengti to zmogaus ir paciai bandyti tvarkyti savo mintis arba...ji suvilioti tada bent zinosi,ko neturejai ir ar verta buvo svajoti

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/21 10:53:01 10:53:01

Si aistra tokia stipri tik todel, kad neissvajota ir neisjausta iki galo. Dazniausiai tokiais atvejais pasirinkus neistikimybe, nieko gero neiseina. Tad siulyciau pasilikti ta zmogu kaip atsargaus flirto objekta, o vyrui pasipasakoti apie savo dviprasmiskus jausmus.Toki dalyka pasakyti labai sunku, bet pasakius paprastai paaiskeja, kad ir tos aistros tam pasaliniam nera tiek daug.

Pamastymas

P

2 įrašai

2009/10/21 11:18:15 11:18:15

Jau vien tai kad geidi kito, galvoji apie kita kai mylites su vyru - galima sakyti esi neistikima..Manau fizine neistikimybe nera taip blogai kaip moraline...Sakyciau reiktu tau apie ta kita vyra suzinoti tai kas tau nepatiktu ir paziuretum i ji kitomis akims; nes dabar idealizuoji ta apie kuri realiai nieko nezinai..gal but jis simta kartu prastesnis nei tavo vyras..jau vien tai, kad tavo vyras tave myli, dievina ir kazkada tavim susizavejo.. O sis, tavo fantazija, i tave ziuri kaip i eiline bendradarbe, yra isipareigojes... Nemanau kad reikia sakyti vyrui ka jauti ir kas darosi - uzgausi jo savimeile, vyriskuma, o ziurek ir kersyti uzsinores..Juk nei vienas negalim pasakyti kaip sureaguotume tokioje situacijoje...Kai mylimas zmogus kazka panasaus prisipazista, mes visi sureaguojame taip, kaip niekada nebutume pagalvoje...

todel jeigu santuoka svarbi, jeigu vyras yra mylimas ir reikalingas gyvenime zmogus - susiimk, paziurek i savo geismo objekta is kitos puses, atrask minusu... Jeigu neiseina, permiegok ir buk pasiruosus, kad tau, o ne kam kitam teks gyventi su pasekmem, o jos tikrai bus ir greiciausiai bet kokiu atveju - ne tavo naudai...Ar tikrai tas vyras yra vertas to, kad prarastum tai ka turi????

Siais laikais prarasti darba tikrai yra per didele prabanga, o dar del tokios priezasties???? Niekas nevertas, kad del jo prarastum stabiluma..Manau reikia susiimti..Hey, nueikit pas psichologa, kuris geriau nei mes cia gali patarti kaip tokioj situacijoj elgtis...

sirena

S

2 įrašai

2009/10/21 18:55:18 18:55:18

Buk gera, tik nieko neprasitark vyrui. Tavo fantazijos ir aistros - tavo asmeninis reikalas. Koks geras vyras bebutu, sito tau tikrai neatleis. Fantazuok kiek nori, svajok, modeliuok situacijas, atsiradus galimyei butinai jas igyvendink. Gal suviliotas bendradarbis po pirmo bucinio tau pasirodys toks liurbis, kad noresis begti namo ir pasimylet su vyru, kad pisimintum, kaip gerai jis zino, ka tu megsti. O charizmatiskieji donzuanai dazniausiai prasti lovoje, todel ir moka tobulai flirtuoti. Patikek ''svarbu ne ugis, o smugis''. Geriau gailetis to ka padarei, nei gailets, kad nepadarei! Jei tikrai tirpsi nuo vieno zvilgsnio, turi surizikuoti! Jei laikysi liezuvi uz dantu, tavo seimai, nieks negresia. Oi, tik nepamesk galvos, ne viskas taip nekalta, tau tikrai reiks su tuo gyventi! SEKMES!

P.S.as parbegau, pas savo vyra

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/22 05:48:05 05:48:05

sirena: Buk gera, tik nieko neprasitark vyrui. Tavo fantazijos ir aistros - tavo asmeninis reikalas. Koks geras vyras bebutu, sito tau tikrai neatleis. Fantazuok kiek nori, svajok, modeliuok situacijas, atsiradus galimyei butinai jas igyvendink. Gal suviliotas bendradarbis po pirmo bucinio tau pasirodys toks liurbis, kad noresis begti namo ir pasimylet su vyru, kad pisimintum, kaip gerai jis zino, ka tu megsti. O charizmatiskieji donzuanai dazniausiai prasti lovoje, todel ir moka tobulai flirtuoti. Patikek ''svarbu ne ugis, o smugis''. Geriau gailetis to ka padarei, nei gailets, kad nepadarei! Jei tikrai tirpsi nuo vieno zvilgsnio, turi surizikuoti! Jei laikysi liezuvi uz dantu, tavo seimai, nieks negresia. Oi, tik nepamesk galvos, ne viskas taip nekalta, tau tikrai reiks su tuo gyventi! SEKMES!

P.S.as parbegau, pas savo vyra

oi daug cia moteru "gyvos supus". Matomai taip reikia, gamta taip sudeliojo.
Ojojoj vyras mamuta gegutei parnes, tol kol ji uzsiima" atsargiu flirtu". Vienoks, marke sugadinta.
Paskui verkia vyrai tokie pasyvus, nenori vesti arba kelmais virsta.
Ten kur seimos nebuvo, ten "ne zmones" gime. Meluokit vienas kitam po to verkit.
SEKMES SPORTE !
swx

Audra65

A

69 įrašai

2009/10/22 07:42:53 07:42:53

Pirmiausia noriu paklausti - ar vertas jis, kad sugriutu tavo šeima? Nekreipti dėmesio neimanoma, tai ieškok jame kas tau nepatiktu...o sugriauti savo gyvenima gali greitai. Juk kiekvienas veiksmas turi savo atoveiksmi. Tiesiog keisti darbą, šiais laikais tai gana sudetinga, prarasti gera ir patikima žmogu nesudėtinga....bet visa tai surasti iš naujo, jau būtų problema.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume