Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip ji pamiršti?

Kaip ji pamiršti?

kvaksius

K

1 įrašai

2009/10/22 08:17:15 08:17:15

Turbūt tai, kas nepatirta labai degina.... Degu ir aš, kaip noriu svetimo vyro, niekada negalvojau, kad man taip gali nutikti.. Ko gero nesitikėjot ir Jūs. Stumkit tas mintis, tausokit ir saugokit savo šeimą. Jūs gi pati suprantat, kad niekur tai nenuves.. O svajoti, skrajoti, jausti tuos drugelius širdyje yra nepaprastas jausmas - tai nėra neištikimybė. Kodėl mes negalim pasvajoti??? Tylėk kaip pelytė, nieko niekam nesakyk ir viskas praeis, aš manau. Stiprybės, kantrybės, susilaikymo

Tornada

T

150 įrašai

2009/10/22 08:32:27 08:32:27

...Aistra, svajonės ir fantazijos kiekvienam būdingi dalykai, ir darosi pavojinga, kai tai įsisiūbuoja, bet tokia žmogaus prigimtis. Kol tai uždrausta, gali įsibanguoti iki begalybės, ir suvaldyti vis sunkiau.
Tik neretai tokie vyrai pradėjus su jais bendrauti turi atstumiančių savybių, bet šito nepastebėsi, kol su tokiu nepasiryši sugriešyti ar bent pradėti kalbėtis. Pabandyk, juk jis kolega - įveik save, nedrebėk ir realiai pabendrauk, duok dieve, gal nusivilsi juo, tada atslūgs...
Ryškus magnetizmas labai žavus, bet kartais suartėjus lieka tokia tuštuma... Taigi:
1) arba džiaugsies ir mėgausies lb brangiai sumokėjus, bet patyrus apie ką ilgai svajojai,
2) arba gailėsies pasidavus didelei pagundai, nes spinduliai neužilgo baigsis,
3) arba dar ir dėl vienkartinio geismo prarasi tikrai gerą žmogų namuose (tikimybė didelė, o jei dar apie jį pasipasakosi...)
Kaina viso to gan aukšta, suvaldyti save sunku, bet gali padaryti du žmones laimingus: išliek visą savo fantaziją ir aistrą namuose su nuosavu vyru. Jis tai tikrai įvertins, o pati išsikrausi.

Stebuklingo patarimo turbūt nėra. Žmonės skirtingi, numatyti atomazgą sunku. Aišku viena: gyvename iš pirmo karto ir pakartoti kitaip įvykių pabaigą kažin ar pavyks...

tommito12

T

3 įrašai

2009/10/22 13:56:21 13:56:21

Manau neverta jo pamiršti, tik atsiminimai leis tau dar labiau branginti tai ką jau turi. Jei niekada nėjai į šoną, tai ir neik. Tai nėra taip lengva kaip atrodo... Mylėk savo vyrą dar labiau, būk išdydi ir nepasiduok dvasios silpnumui. Jei kas ne taip, tai kelio atgal kaip ir nebebus...

kora

K

2495 įrašai

2009/10/22 17:02:39 17:02:39

Vine: Sveiki, kaip pamiršti vyrą, kuriam jaučiu labai didelį geismą, kuriam paauglystėje skyriau daug savų minčių ir jaučiau pačią tikriausią ir stiprią meilę. Į mano, paauglės, svaičiojimus aplinkiniai žiūrėjo su šypsena. Neretai girdėjau nuomonių, kad tokios vaikiškos meilės praeina.
Iš tiesų maniau, kad praėjo. Net pačiai keista buvo, kaip sugebėjau pamiršti šį jausmą. Susipažinau su savo būsimuoju vyru ir, atrodo, visas gyvenimas pasikeitė. Su šiuo žmogum realybėje turėjau ir turiu viską apie ką su pirmuoju galėjau tik pasvajoti. Susituokėme. Buvau labai laiminga, kad mano vyras atnešė tiek daug džiaugsmo.
Atsitiktinai įsidarbinau įmonėje, kurioje dirba paauglystėje apsvajotas vyras. Viskas atgimė. Ypač aistra. Dabar ji gal net trigubai stipresnė. Tiesiog tirtu ir virpu prieš šį vyrą. Sunku net vienoje patalpoje būti (o laiko kartu darbe tenka praleisti daug)... Pradėjau jį lyginti su savo vyru. Kolegos charizmatiškumas ir subtilumas daug kartu nugalėjo mano vyro linksmumą. Man sutuoktinis atrodo ne toks patrauklus. Pradėjau vengti suartėjimų su juo. Dažniausiai iniciatyva būna vyro rankose. Nejaučiu tokio malonumo koks buvo. Kartais būnu su savo sutuoktiniu, o įsivaizduoju, kad su kolega.
Mano bendradarbis tikrai turi stiprų energetinį lauką, tai labai traukia. Būna akimirkų, kai daugiau apie nieką negaliu galvoti tik apie tai, kaip norėčiau jam atsiduoti visu kūnu ir visa siela. Deja, nemanau, kad jis man jaučia kažką panašaus. Be to, abu turime šeimas.
Kaip man jį pamiršti ir vėl džiaugtis gyvenimu? Tas patrauklus suskis sujaukė mano pasaulį. Aš jį idealizuoju nemažiau nei paauglystėje. Kartais atrodo, jog užtektų vieno karto ir geismas praeitų. O kas garantuos, kad tikrai praeis? Nenoriu būti neištikima savo vyrui, tai kertasi su mano principais ir įsitikinimais. Be to, mano vyras tikrai geras žmogus. Galbūt ne toks charizmatiškas, bet geras. Mes dažnai apie viską pasikalbame, aš nebijau jam būti atvira. Neseniai vyras pradėjo kalbėti apie tai, kad jo jausmai man nepakito, o mano elgesyje jis mato pokyčių, kurie jį neramina. Visada apie viską mes kalbėjomės, tačiau šito dalyko pasakoti nenoriu ir, manau, būtų kvaila. Bijau, kad tai nesugriautų mūsų šeimos. Tuo pačiu labai blogai jaučiuosi, kad tai slepiu.
Kaip man elgtis? Gal reikėtų visiškai nutraukti bet kokį bendravimą su kolega? Galbūt išeiti iš darbo? Padėkite rasti išeitį, nes kartais atrodo, kad iš to geismo man plyš galva.

Svecias: ...
swx
PS. Jei būtų skiepai nuo viruso pavadinimu meilė,-skiepyčiaus...

SWX,
Mes kiekvienas galime tureti nuo tokios "meiles" vidini skiepa ir nemokamai, kas, aisku, nepopuliaru siandiena, - PAGARBA SAU

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/23 06:15:32 06:15:32

Apie ta vidini skiepa
"Melas, kurį sunkiausia pripažinti, - melas sau"
[url:2hdqyo5a]http://gyvenimas.delfi.lt/career/melas-kuri-sunkiausia-pripazinti---melas-sau.d?id=24918609[/url:2hdqyo5a]
Stai toks mano atsakymas.
swx

Liita

L

87 įrašai

2009/10/23 15:30:10 15:30:10

Kai pradėjau skaityti, pamaniau, kad kažkas parašė mano gyvenimo istoriją. Toliau įsitikinau, kad ne, nes neturiu mane mylinčio vyro. Turiu tik "seną meilę", jausmai abipusiai. O mane vyras iškeitė į kitą po 28 m. bendrų gyvenimo metų. Žiauriai sunku gyventi draskomai jausmų ir kad nenoro kažką įskaudinti. Vadinasi Tu ne viena. Nenusimink.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/27 15:34:54 15:34:54

Manau, kad tave reikėtų gerai prilupti, kad durnumą iš galvos išmušti. Aistra tai ne meilė..,.
Aš siūlyčiau pasikalbėt su savo vyru apie tai. Arba pakeisti darbą

nata002

N

748 įrašai

2009/10/28 13:48:00 13:48:00

As siulyciau nekalbeti apie tai su savo vyru, visi mes turime savo paslapciu. Tuo labiau, jog tai tik tavo svajones. Iseidama is darbo del to zmogaus greiciausiai pasijusi kazko nepadarius iki galo, svajones vel kankins. Manau, geriausia atsikratyti ju ir realiai igyvendinti apie ka svajoji. Dazniausiai realybe nebuna tokia grazi.., bet tai gal pades tau prasibusti ir ivertinti kas yra tikra, kas ne..

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/09 13:05:40 13:05:40

Esu tokioje pat situacijoje kaip ir tu...Einu is proto..aistros drasko visapusiskai.Savo aistros objektui pasakiau,jog visakas baigta, ir po to dar labiau kankinuosi..Zinau, kad neimanomas bendravimas...Turiu maza vaika, vyra, su kuriuo aistra jau seniai isblesus ir santykiuose apsigyvenes didelis nuobodulys.nesam susituoke ir vyras artimiausiu met to neketina daryi, todel vidinis pyktis yra ant jo...Nzn ka daryti,sakoma vienintelis budas atsisakyti aistru-joms atsiduoti, bet.....Cia visi kalba: ivertink neigiamas to kito vyro savybes ir noras baigsis, ne velnio....Jei ziureciau i ta kita vyra kaip i gyvenimo vyra, gal ir baigtusi, nes neigiamu dalyku pastebejau, bet aistra nuo to ne trupucio neisbleso...Buciuodamasi isskrendu toli toli,kartu pasiimdama ir savo prota ir morale ir sazine...Esu temperamentinga ir aistringa,todel turbut esu pati blogiausia moteris Pasaulyje, kurios nepavydeciau jokiam vyrui, galvojanciam mane tureti tik sau;)))Pacios didziausios sekmes tau:)Kaip bepasibaigtu viskas.....

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/09 13:13:48 13:13:48

Paprasciausiai reikia su tuo susitaikyti, kad ir kaip butu sunku, jei zmogus tavo manymu nero toks kokiio tau reikia, tik kad zadinantis aistra ir vien del lovos gyventi tai nzn to man dar nebuvo todel negaliu placiai diskutuoti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume