Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar as jai dar reikalingas?

Ar as jai dar reikalingas?

Eimeris

E

1 įrašai

2009/10/16 08:09:27 08:09:27

mano situacija labai panasi tik draugaujam metus ir mums po 19metu. Man ji patinka lb bet matau kad jai as darausi vis maziau patrauklus ir del to skaudu. Jauciu kad viskas arteja prie skyrybu

Cashmere

C

6 įrašai

2009/10/16 08:59:36 08:59:36

Skaudžiausia būna kai vienam atšala jausmai, o kitas vis dar myli. man yra panašiai, mes likimo žmonės, man po 7 metų draugystės vaikinas pasakė, kad nepasirengęs tolimesniems santykiams

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/10/16 09:26:01 09:26:01

Niekada ir nebus pasirenges su tamstyte. ieskokite kito!

Elex

E

9 įrašai

2009/10/16 11:15:28 11:15:28

Na ka tau čia kiti nepatars geriau.. Pats daug klausi ir nemažai jau ir atakei... Kaip sakant neko nebuna be priežasties.. gavo mergaite demesio ... suklupo , pragavo gal geresnio gyvenimo... pasimete... tai turejo kažkas itakoti... Nebus iš niekur nzn ar atve myliu ir t.t. ..kuo tolau tu taip reguosi ir busi kaip sakei iš bedos... save žmogau žemini.. suprantama kad ja myli... bet viskas kažkda baigesi.. Nenusileisk iki tiek kad butum atsarginis varijantas... duok kaip sakei laiko ,skirkis... pats nežinai kaip viskas baigsis... busi laisvas
žiūresi i gyvenima plačiau jai buvo lemta visi keliai visitiek sueis i viena taška. Daug kas čia ka sakome tau geriau nepades ,tačiau pats puikei nutuoki savo situacija..Bet nedaryk tik ,kad save kaltintum ar ka.. jai tau tai rupi matosi ,kad padarei ka galejai..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume