Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar as jai dar reikalingas?

Ar as jai dar reikalingas?

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/09/15 12:26:02 12:26:02

Trys metai tai yra tas laikas kai jausmai keiciasi..Tai nereiskia jog jausmai praejo, galbut jie tiesiog neperaugo i tai kas ateina po meiles. Jusu mergina dar labai jauna, o susipazinot kai jai buvo dar maziau metu. Zinoma, daug poru susipazista, susituokia jauni ir gyvena visa gyvenima kartu ir laimingi.. Bet is patirties zinau: jeigu kyla abejoniu, jeigu pilve viskas "vartosi" - jau negerai. Mes visi labai gerai jauciam tikraja padeti ir kai pradeda kilti klausimai - jie neatsiranda is niekur...kai zmogu myli, jauti jog kazkas negerai, jog negauni to pacio is jo..Bet gal nukirsti iskarto nereiktu. Kiek supratau, kalbetis banded, bet rezultatu nedave, pabandykit atsitraukt, tik ne per daug toli ar labai ilgam...Nes yra toks pasakymas: "dingsi is akiu - ismes ir is sirdies"..O kiek to laiko reikes, manau pati situacija padiktuos ir pamatysit ar jau to laiko gana, ar dar palaukti...

Jokiu budu negalvok, kad jai reikia "geresnio" ar kazkas panasaus...Nera "geresnio" ar "blogesnio", tiesiog yra "kitaip".. Su kiekvienais metais mes kaiciames, keiciasi ir musu poreikiai, poziuris, jausmai, norai...Ir tai nieko bendra neturi su esanciu zmogumi salia. Tai ko reikejo kai tau 17, gali buti kad visikai nereikes kai tau 21 ir t.t.

Zodziu sekmes... Dziaugiuosi jog yra vyru, kurie brangina santykius ir stengiasi juos islaikyti, o ne bega ieskoti kitos kai iskyla kazkokios problemos..Juk dabar "laisvos meiles" era: jeigu ne sita, bus kita...Sekmes islaikyti tas vertybes!!!!

nata002

N

748 įrašai

2009/09/15 19:26:33 19:26:33

tadas321: Aciu uz patarimus:) Jai 21 m., manau, dar palauksiu, ir jei viskas dar labiau bloges ir nieko pataisyti nepavyks, tada teks issiskirti... bus sunku, bet... that's life...

Del pasipirsimo, manau dar per anksti, nors be jos savo gyvenimo neisivaizduoju...

Beje, nata002, kuriam laikui reiketu issiskirti, kad tai suveiktu? Bijau, kad per ta issiskyrima tik dar labiau vienas nuo kito nenutoltumem...

Kuriam laikui issiskirti turit jus patys nuspresti, prikl nuo to kaip daznai matydavotes..Kuo dazniau-tuo trumpesnio reikia.. Vieniems uztenka menesio, kitiems puses metu ar net metu. Jei zmogus isties brangus nereikia bijoti jo paleisti.., tas issiskyrimas gali buti tik i nauda.
Labai padeda pakeitus gyvenama vieta,..isvykus kur pailset.., kur niekas neprimena jos(jo).sekmes

tadas321

T

18 įrašai

2009/09/15 20:38:53 20:38:53

Dėkoju Jurginai7, Natai ir visiems kitiems, kas mane išklause Zinot, jusu visu nuomone man labai svarbi ir padeda i viska pazvelgti kitomis akimis. Dabar pabandysiu siek tiek atsitraukti nuo santykiu, paziuresiu kas is viso to iseis... Tikiuosi viskas graziai issispres ir as ir mano mergina vel busime kartu sirdimi, kunu ir siela.

Jurgina7: Trys metai tai yra tas laikas kai jausmai keiciasi..Tai nereiskia jog jausmai praejo, galbut jie tiesiog neperaugo i tai kas ateina po meiles.

Beje, Jurgina7, o kas tavo nuomone ateina po meiles?

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/09/15 21:02:41 21:02:41

Svečias:
Imbiero arbata: <...> gal jūs ir pats sau surasite atsakymą..

Patinka man sitas forumas. Zmogus nepatingejo tapti sio forumo registruotu nariu, jam pirstis siulo. <...> "Kartais" pacios "nezino" ko nori.
swx

Tai vat kad man atrodo šiuo konkrečiu atveju JIS pats nežino ko nori. Todėl ir nuskambėjo mano pasiūlymas. Manau kartais labai sveika ne tik kitą nagrinėti, o ir pačiam savo viduje surasti teisingą atsakymą. Vat ir nuskambėjo vaikinuko "manau pirštis dar anksti" - o merginos mastais skaičiuojant po 3 metų ir jokio kito žingsnio žingsnio , ji gal jau naktimis mendelsono maršą sapnuoja... tai ir ieško tokio, kuris labai nesilaužys Nesuabsoliutinu ir labai nevynioju į vatą esmės. Tiesiog manau lūkesčiai jaunuolių gerokai skiriasi

Ir mano manymu nėra čia ko žaisti vaikiškų slėpynių - neišsiaiškinsite tiesiai šviesiai ir liksite kaip du ežiukai rūke. Klaidžiosite rūkę ieškodami kiekvienas savo, bet ne kažko bendro, o susitikę badysitės nesusipratimo spygliais.

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/09/16 05:17:42 05:17:42

tadas321: Dėkoju Jurginai7, Natai ir visiems kitiems, kas mane išklause Zinot, jusu visu nuomone man labai svarbi ir padeda i viska pazvelgti kitomis akimis. Dabar pabandysiu siek tiek atsitraukti nuo santykiu, paziuresiu kas is viso to iseis... Tikiuosi viskas graziai issispres ir as ir mano mergina vel busime kartu sirdimi, kunu ir siela.

Jurgina7: Trys metai tai yra tas laikas kai jausmai keiciasi..Tai nereiskia jog jausmai praejo, galbut jie tiesiog neperaugo i tai kas ateina po meiles.

Beje, Jurgina7, o kas tavo nuomone ateina po meiles?

Pagarba, pasitikejimas, bendri tikslai, vertybes, pomegiai, noras dalintis visu likusiu gyvenimu kartu, kurti seima, pasenti kartu....

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/16 05:29:48 05:29:48

Kaip saldu ...
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/16 07:24:31 07:24:31

Pouliux: Tadai, paklausk savęs klausimo, "ar ji tau reikalinga, jei tu jai nereikalingas?" Kuris laikas jai nepaskambink, ar ji tau nepaskambins? Jei nepaskambins, tikriausiai nelabai jai esi reikalingas, o ir išsiskirti dabar bus lengviau (mažiau skausminga) nei po metų ar dešimties metų.
Aišku, visi žmonės individualūs ir vienos taisyklės visiems nepritaikysi, bet tu drąsiai į klausimą "kodėl man nepaskambinai" gali atsakyti tiesą - laukei kol ji tau paskambins, norėjai pasijusti ar bent kiek jai esi reikalingas.

Labai vaikiškas patarimas - neskambinau, nes tu man neskambinai, o aš neskambinau, nes norėjau kad tu manęs ieškotum.

Agnieška O

A

106 įrašai

2009/09/16 08:58:23 08:58:23

Aš taip pat manau,kad po 3 metų bendravimo turi būti arba vedybos arba skyrybos.Vedyboms,atrodo,ir mergina ir vaikinas nesubrendę...

wanila.999

W

9 įrašai

2009/09/16 18:53:57 18:53:57

tadas321: Sveiki, su mergina draugaujame jau 3 metus. Ir dabar ją labai myliu, jos "noriu". Tačiau nesu tikras dėl jos pacios jausmu man ir tai mane neramina.
Pastaruosius kelis menesius jauciu, kad musu santykiai šala. Ji neberodo tiek iniciatyvos su manimi susitikti, o ir i mano siulymus susitikti daznai atsako neigiamai. Mylimės vis reciau, nors pries metus sekso tikrai buvo daug.
Galiausiai ji pareiškia "nebežinanti ar mane myli ar ne". Ir kad jai kartais atrodo, kad mane myli, o kartais, kad nemyli... Viena vertus sako, kad "as jai buciau geras vyras, su manimi gyventu rami ir be rupesciu..., kita vertus pati nežinau ko noriu". Čia jos tokie žodžiai.
Taigi net nežinau kaip man elgtis. Gal musu santykiams atejo pabaiga? Gal duoti jai laiko? Palikti ja, gal taip jai bus geriau? Ir toliau taip tampytis? Nenoriu jos palikti, bet tas jos "neapsisprendimas" varo mane i nevilti...

nepyk.. bet pasakysiu nuo sirdies.. pati buvau visiskai identiskoj situacijoj.. Meile buvo begaline.. aistra nezmoniska.. ir nezinau kas man atsitiko, buvau tokioj pacioj situacijoj kaip tavo mergina.. turejau savo vaikina ir... pradejo traukt kiti.. nes kazkodel nusibodo visa ta rutina.. net myletis nenorejau ir to nedariau.. man is to zmogaus kazko truko.. kas tas " kazkas " nezinau iki siol.. ojj, kaip sunku uvo apsipresti, kaip sunku buvo ji palikti (mes net gyvenom jau kartu) ilgos dienos dvejoniu, siela blaskesi velnias zino kur, savaitgaliais manes nebudavo.. ieskojau to kitokio vyro... ir nuejau i sona.. viena karta.. kai teko grizti namo jauciausi klaikiai.. ir vis kibdavau prie jo.. tu toks, tu anoks, man truksta to ir ano.. jis manes nesuprasdavo.. buvo geras zmogutis, net neabejoju, kad toks bus oll life.. bet man su juo nepakeliuj.. ir nemoku paaiskint kodel.. gal man reikia "blogiuko" ??? ir zinau, kad susiradus toki, kuris bus toks.. as prisiminsiu koks geras buvo jis...verksiu ir sakysiu .. kodel???? bet zinai, sprendimas yra cia ir dabar.. veliau jau lieka spresti ne tau.. o ir sugrizus atgal.. butu ne pyragai.. laikinai taip.. butu gera su tuo zmogum kuris mane dievina, kuriam as esu visas gyvenimas.. bet praeis laikas ir vel prasides " begimo maratonas" tai tiek.. nepyk ant manes, gal esu kiek ir ciniska siuo klausimu.. bet patikek.. kartu jus nebusit. Tavo labui.. deja.. manau kazkada - jos asaroms...

tadas321

T

18 įrašai

2009/09/17 17:15:35 17:15:35

wanila.999, tavo nuomone tikrai nera ciniska, veikiau teisinga... kalbi is patirties, dabar viska suprantu. Galbut as jai nesu tas vienintelis, kurio ji gyvenime iesko. Ji man taip pat daznai prikaisioja, kad galeciau buti toks ir anoks, zodziu - kazkoks kitoks. nors koks tas kitos nelabai aisku. Ir bijau, kad ja taip pat traukia "blogiukai"... O as esu labiau link "geriečiu"... Kagi, reikia susitaikyti su viskuo ir laukti, kaip musu santykiai rutuliosis toliau... Dabar turbut keistai jausiuosi, nes pasamoneje lauksiu, kol ji susikaups ir pasakys kazka. Tikiuosi ilgai kankintis nezinomybeje neteks ir ji greiciau apsispres ko nori... Tik butu gaila tu 3 graziai praleistu metu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume