2009/09/13 09:12:45 09:12:45
Lita, manau, kad ir tau taip psiaudo "patogu". O išties, ar tai nėra Tavo baimė likti viena? Jau geriau taip, nei viena? Taip nebūna, kad nėra išeities ar neišsisprendžia. Patarimų nedalinsiu - kiekvienas turi surasti save ir savo kelią, bet linkiu ryžtingai kesiti ir nelaukti pasyviai kol ką vyras ka sugalvos arba vieną diena (kaip toj pasakoj) situacija stebuklingai pasikeis. Sekmes
2009/09/13 09:39:26 09:39:26
Man tikrai nebaisu likti vienai. Aš dabar daugiau negu viena. Nuolat turiu su kažkuo taikstytis. Lėkštės pas mus neskraido, mes nesibaram, tačiau situaciją gali suprasti tik tas kas joje buvo ar yra atsidūręs. Aš nematau prasmės ir skyrybų. Ką jos atneš?
2009/09/13 09:50:50 09:50:50
Ką atneš skyrybos? Būsi priuversta gyventi savo gyvenimą, o ne išlaikyti vyrą, kuris dar ir turi kitą moterį.
Mane tik tavo žodžiuose suneramino abejingumas sau pačiai. O tu esi tikra, kad nbuo tokio gyvenimo nesi paskendusi depresijoje - gyvenime prasmės nėra, namai nemieli, panašūs į partizaninio karo lauką...
Skyryubos leistų užpildyti tą tuštumą kažkuo prasmingu, o ne tyliu priekaištu vienas kitam.
2009/09/13 09:54:28 09:54:28
thunder911: na galiu paskyt man atsitiko panasiai su savo mergina.. ji pradejo su manim mazai bendraut ir jau nesimylet.. sake nezino kas jai yra.. ir draugai jos nesuprato taip pat..ji keistai elgesi. tad mes issiskyrem tikslaiu as jai atsibodau ar kazkas panasaus. ir jau ji rado kita vaikina. lyg niekur nieko. ir dar sako mad mane labai labai mylejo.. nesuprantu kaip taip gali but jai ji pasilge su manim kaip visisku nieku.. net as jos nenoriu dabar nei girdet nei matyt. bet deje matyt teks ja nes turim vaika.. tai teks ji lankyt ir kankintis kad ji su kitu ziaurios buna abi lytis. ir vaikinai ir merginos.
Nežinau ar tai paguos ar supykdys - su moterim turėjai vaiką ir vistiek kalbi apie ją kaip apie merginą, o ne kaip žmoną. Ne joje problema buvo, o abiejuose jumyse, jei santykiai nepereaugo į šeimą.
2009/09/13 10:19:12 10:19:12
Liita: Pritariu Patirčiai. Gaila, kad tų susitarimų ne visi nori laikytis. Aš su savo vyru irgi susitariau, kad kadangi jis turi kitą moterį mūsų santykiai apsiribos tik būtiniausia bendra buitimi. Pagelbės man kur tik reikės jo vyriškos paramos (tai jo pasiūlymas). Išeiti nenori, ar nėra sąlygų aš tiksliai nežinau. Mūsų vaikai seniai užauginti ir savarankiški. Namai tapo tušti, nykūs. Taip tęsiasi 2 metai. Tai prilyginčiau psichologiniam terorui. Susitarimų nesilaiko. Mokesčių jokių nemoka. Čia kaip tam liaudies posakyj "kaip šuo ant šieno: nei pats ėda nei kitam duoda". Skirtis nenori. O ar nuo to kas nors pasikeistų?
Manau, kad daug kas pasikeistų. Visų pirma, dokumentų sutvarkymas parodys tavo galutinį apsisprendimą - kad jam vietos tave gyvenime nebėra. Kaip bebūtų keista, bet tai labai paveikia vyrus. Turiu porą draugių, kurios panašiai tampėsi - po skyrybų dokumentų įteikimo abu vyrai gavo šokus. Vienas net pabandė susitaikyti... Tiesiog, kai išsiskirsi, padėsi tašką šitoj istorijoj ir gali būti psichologiškai pasijusi laisva ir galinti suitkti ir priimti kitą žmogų į savo gyvenimą
2009/09/13 12:25:19 12:25:19
To moteris 33
Vyro jau neišlaikau. Išlaikau tik būstą, kuriame kartu gyvename ir moku mokesčius. Po skyrybų nežada išeiti iš buto(mat ir jam pusė priklauso). Bijau, kad gali užtekt drąsos jam čia apsigyventi su meiluže. Jai drąsos užtektų. Va tada mano gyvenimas virstų pragaru. Nepriklausomybe jau aš įgavau. Galiu rengtis kuo noriu, galiu naudotis kosmetika, net ir papuošalus galiu sau nusipirkt.
2009/09/13 12:32:29 12:32:29
To Lorelė
Tik dokumentų sutvarkymas būtų. Aš jokiu būdu nenorėčiau, kad bandytų susitaikyti. Aš nenoriu gyventi taip kaip gyvenau. Daug ką pakeičiau, o ir pati pasikeičiau. Kažkada susapnavau, kad prašo atleisti ir gyventi kaip anksčiau, pabudau kaip iš košmariško sapno su pagalbos šauksmu.
2009/09/13 13:11:47 13:11:47
o mano ex neiško būtų bendrauti ar pn, nors man labi norėtųsi. bet žinau, kad negalėčiau po visko pradėt vėl kartu gyventi, nors ir yra bendri vaikai.
2009/09/13 17:13:46 17:13:46
Liita!!!!
Ar jūs pati skaitote ką rašote?
Liita: To moteris 33
Vyro jau neišlaikau. Išlaikau tik būstą, kuriame kartu gyvename ir moku mokesčius. Po skyrybų nežada išeiti iš buto(mat ir jam pusė priklauso). Bijau, kad gali užtekt drąsos jam čia apsigyventi su meiluže.
O tai kas, ne išlaikymas???? Kaip tai žada neišskikelti iš buto? Ir tuomet jūs išlaikysite butą, kuriame gyvensite jau trise? O kas trukdo tai meilužei įsikelti ir be skirybų?
Liita: Jai drąsos užtektų. Va tada mano gyvenimas virstų pragaru. Nepriklausomybe jau aš įgavau. Galiu rengtis kuo noriu, galiu naudotis kosmetika, net ir papuošalus galiu sau nusipirkt.
Kokia čia dar nepriklausomybė, kad bijote, kad tik jis su meiluže neįsikeltų į bendrą butą? Atsipeikėkit. Jis gi jus elementariai terorizuoja.
2009/09/13 20:13:30 20:13:30
Dazniausiai taip jau buna:vertinti pradeda tada,kai netenka...ypatingai istyzta tie,kurie "prisidirba"...galbut,ne skyrybas siulyti reikejo,o pailseti vienam nuo kito...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume